Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
Γραφεις γραφεις κλαιγεσαι και κατι ουσιαστικο δεν εχεις πει, σταματα να μας ζαλιζεις.
Petros φίλε μου, αν αδικήθηκες το κατανοώ, αλλά τα χρόνια πέρασαν όμως και αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι πολύ απλά το ενδεχόμενο μιας νέας προκήρυξης... Τώρα όσο αναφορά ποιός αξίζει και τί στον στρατό προσωπικά πιστεύω δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι από σχολή ή όχι, γιατί πολύ απλά όποιος έχει θέληση να είναι σωστός στην δουλειά του, είναι σε χρόνο ντε τε...
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 56
Ναι αλλα αν σκεφτει το οτι ειμαι 25 χρονων και εχω απο το 2009 που ημουνα φανταρος και εχω κανει ενα σωρω χαρτια μα σε στρατο, αεροπορια, ειδικος φρουρος και βλεπω φιλους μου που ειναι στον στρατο και γενικα σε σωματα ασφαλιας και ειχανετην ιδια μοιρα με μενα δεν ειναι αδικο; Αυτοι πως μπηκανε?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Πετρος έγραψε:Πρωτα απο ολα οταν λεω ανχωνομε εννοω οτι με το αν θα βγει ή οχι γιατι κακα τα ψεματα οταν περιμενεις κατι να βγει και ελπιζεις να μπεις για να εχεις ενα καλυτερο μελλον για την ζωη σου ανχωνεσε... Δεν υπαρχει ανχος κακο αλλα ανχος ελπιδας και οποιος ανχωνετε ανχωνετε για καλο γιατι ελπιζει και δεν εχει να κανει με το οτι επηδη ανχωνεσε δεν κανεις για σωματα ασφαλειας... Εγω παντως που ρωτησα μονιμο απο σχολη ο οποιος ειναι και επητηρητης στα αθληματα των γυναικων στην σχολη στα τρικαλα ειπε οτι κατι ακουγετε για προκυρηξη... Τωρα δεν ξερω κατα ποσο αληθευει...
Απορώ πως μας κατάντησαν εστί για να σκέφτονται τα παλικάρια ότι θα χουν καλύτερο μέλλον αν θα περάσουν εποπ.

Πολίτης !!!336 !!!
-
- Ανθυπασπιστής
PetrosGn έγραψε:Ναι αλλα αν σκεφτει το οτι ειμαι 25 χρονων και εχω απο το 2009 που ημουνα φανταρος και εχω κανει ενα σωρω χαρτια μα σε στρατο, αεροπορια, ειδικος φρουρος και βλεπω φιλους μου που ειναι στον στρατο και γενικα σε σωματα ασφαλιας και ειχανετην ιδια μοιρα με μενα δεν ειναι αδικο; Αυτοι πως μπηκανε?
Έτσι είναι μόνο βύσματα μπαίνουν εδώ πριν 10 χρόνια ήθελε βύσμα για να περάσεις σίγουρα φαντάζομαι το '09
Πολίτης !!!336 !!!
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ετσι μαλλον ηθελε γιατι 2 φιλοι μου μπηκανε το '09 και τωρα ειναι μια χαρα... Μπορει να παιρνουνε το 800ευρω αλλα και με αυτο ζεις πλεον...
Petros φίλε αν αδικήθηκες αδικήθηκες απλά... Και κακός... Λογικό είναι κάποιοι να είναι από έξω και κάποιοι μέσα...
ziaba τα τρομερά ποσοστά της ανεργίας και το τρομερά αβέβαιο μέλλον τών τελευταίων χρόνων είναι η αιτία... Τις προηγούμενες δεκαετίες φυσικά και δεν υπήρχε αυτή η ζήτηση ίσως να υπήρχε αλλά πολύ κάτω απο το μισό απο ότι τώρα...
ziaba τα τρομερά ποσοστά της ανεργίας και το τρομερά αβέβαιο μέλλον τών τελευταίων χρόνων είναι η αιτία... Τις προηγούμενες δεκαετίες φυσικά και δεν υπήρχε αυτή η ζήτηση ίσως να υπήρχε αλλά πολύ κάτω απο το μισό απο ότι τώρα...
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Οπως λογικο ειναι να μπαινουνε ατομα που αξιζουνε και οχι κουραδαδες και χαραμοφαιδες...
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Εχω δει ΜΑΤΑΤΖΗ 200 κιλα και ετρωγε γυρο εξω απο το σταδιο για το οποιο ειχε ερθει για να μην γινουνε επισοδια αναμεσα σε ομαδες... Δεν ειναι αυτος με βισμα; ΕΛΕΟΣ
Μα και εσυ ετσι οπως τα λες φαινεται οτι κυνηγας την σιγουρια τ δημοσιου, αληθεια απλος φανταρος ησουν; Γτ υπαρζουν παιδια π ειναι εφεδροι αξιωματικοι και καταδρομεις π θελουν να ξαναμπουν!
-
- Ανθυπασπιστής
PetrosGn έγραψε:Ετσι μαλλον ηθελε γιατι 2 φιλοι μου μπηκανε το '09 και τωρα ειναι μια χαρα... Μπορει να παιρνουνε το 800ευρω αλλα και με αυτο ζεις πλεον...
Με 800 ευρώ δε ζεις αυτή την εποχή απλά υπάρχεις... για να ζήσεις θες τουλαχ 2000 το μήνα. Τεσπα αν πιάνουν τα χέρια σ και έχεις λίγο μυαλό το πέρνεις το 800αρκι το μήνα αλλά αν θες να κάθεσαι και να πέρνεις μισθό χωρίς να σκέφτεσαι αυτά μόνο στο δημόσιο
Πολίτης !!!336 !!!
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Καταρχας ημουνα εφεδρος υπαξιωματικος και ονειρο μου ειναι να μπω στο στρατο απο την β λυκειου αλλα ΕΠΟΠ οχι με εξετασεις γιατι δεν το ειχα το διαβασμα και κομπλαριζα στης εξετασεις
Να υπενθυμίσω ότι το θέμα μας εδώ είναι το ενδεχόμενο έκδοσης προκήρυξης για Επαγγελματίες Οπλίτες.
Για ελεύθερη κουβεντούλα και για να πει ο καθένας τον πόνο του αν θέλετε υπάρχει το ΚΨΜ για Επαγγελματίες Οπλίτες .
Από εδώ και στο εξής μηνύματα τα οποία θα θεωρώ ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα το ουσιώδες προς τους ενδιαφερόμενους θα διαγράφονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση!
Για ελεύθερη κουβεντούλα και για να πει ο καθένας τον πόνο του αν θέλετε υπάρχει το ΚΨΜ για Επαγγελματίες Οπλίτες .
Από εδώ και στο εξής μηνύματα τα οποία θα θεωρώ ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα το ουσιώδες προς τους ενδιαφερόμενους θα διαγράφονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Μην βριζεστε μην κοροιδευετε αυτους που ελπιζουν να βγει μια προκηρυξη. Καποιοι θελουν να μπουν για να βολευτουν καποιοι γιατι αγαπουν το στρατο. Κι εγω οταν μπηκα δε αγαπουσα το στρατο (ειχα υπηρετησει εβρο ριζια 508) στην πορεια ομως τον αγαπησα. Παραδοξως να σας πω οτι οι φημες οτι θα παρουν δεν σταματησαν στο ναυσταθμο ουτε στο καραβι μου ακομη κ τωρα που ερχονται εκλογες περυσι κ προπερσυ δεν λεγανε τιποτα αν θα παρει σημερα μου το ειπε ενας υποπλοιαρχος
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Δλδ υπαρχει περιπτωση αυτη η φημη να ειναι οντως για την εκδοση προκυρηξεις το '15 ή το '16;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες