Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
Γεια σας... Απο οτι διαβαζω εδω στο φορουμ εδω και λιγες μερες λετε καποιοι οτι θα βγει προκυρηξη ΕΠ. ΟΠ αλλα και για αλλα σωματα ασφαλειας... Μπορει καποιος να μιλισει με σιγουρια για το αν ξερει κατι ή οχι γιατι το σκεφτομε πολυ σοβαρα για στρατο και γενικα για καποιο σωμα ασφαλειας και ειχα συμμετασχει σε μια προκυρηξη με αρνητικη καταληξη γιατι καποιοι βολευτικαν με βισματακι... Ενας φιλος μου που ρωτησε παντως για ΕΠ. ΟΠ(με βαθμο Αρχιλοχια)του ειπανε οτι δεν ξερουνε για το αν θα βγει ή οχι. Χθες πληροφοριθικα απο τον θειο της κοπελας μου που ειναι στην σχολη στα Τρικαλα ειπε οτι εχει ακουσει οτι θα βγει... Εγω το μονο που εχω να σας πω ειναι αν ξερετε για το αν θα βγει καλυτερα να το πειτε με σιγουρια και να μην ανχονετε τον κοσμο γιατι για να πω και την αληθεια με τοσα που διαβασα εδω εχω ανχωθει λιγο... Τεσπα... Εγω αυτα ηθελα να πω και να μεταφερω...
Φιλε μου αν αγχωνεσαι τοσο ευκολα συγγνωμη κιολας αλλα δεν εισαι γ σωματα ασφαλειας!
Πέτρος έγραψε:Γεια σας... Απο οτι διαβαζω εδω στο φορουμ εδω και λιγες μερες λετε καποιοι οτι θα βγει προκυρηξη ΕΠ. ΟΠ αλλα και για αλλα σωματα ασφαλειας... Μπορει καποιος να μιλισει με σιγουρια για το αν ξερει κατι ή οχι γιατι το σκεφτομε πολυ σοβαρα για στρατο και γενικα για καποιο σωμα ασφαλειας και ειχα συμμετασχει σε μια προκυρηξη με αρνητικη καταληξη γιατι καποιοι βολευτικαν με βισματακι... Ενας φιλος μου που ρωτησε παντως για ΕΠ. ΟΠ (με βαθμο Αρχιλοχια) του ειπανε οτι δεν ξερουνε για το αν θα βγει ή οχι. Χθες πληροφοριθικα απο τον θειο της κοπελας μου που ειναι στην σχολη στα Τρικαλα ειπε οτι εχει ακουσει οτι θα βγει... Εγω το μονο που εχω να σας πω ειναι αν ξερετε για το αν θα βγει καλυτερα να το πειτε με σιγουρια και να μην ανχονετε τον κοσμο γιατι για να πω και την αληθεια με τοσα που διαβασα εδω εχω ανχωθει λιγο... Τεσπα... Εγω αυτα ηθελα να πω και να μεταφερω...
Μην αγχώνεσαι καθόλου.
Αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω γράφω ότι δεν προβλέπεται να βγει προκήρυξη για Επαγγελματίες Οπλίτες τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον ούτε έχει εκδοθεί ΚΥΑ για τέτοιο πράγμα.
Επίσης ρε παιδιά ο όλος ντόρος ξεκίνησε και διαδόθηκε από ένα άκυρο άρθρο του Έθνους από το 2008 που αφορούσε στις προκηρύξεις που τελικά βγήκαν το 2009 για Στρατό Ξηράς, Αεροπορία, Ναυτικό και Στρατολογία.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο για τώρα.
Μακάρι φυσικά να βγει κάτι όπως έχω ξαναπεί για να κάνει ο κόσμος τα χαρτιά του.
Θα δούμε τι μέλει γενέσθαι και πως θα χειριστεί το όλο θέμα η νέα (κατά τα φαινόμενα) κυβέρνηση που θα προκύψει το επόμενο διάστημα και μόνο τότε θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα!
Πραγματικά συμφωνώ και δεν χωράει κάτι άλλο να πούμε για την ώρα...
Πρωτα απο ολα οταν λεω ανχωνομε εννοω οτι με το αν θα βγει ή οχι γιατι κακα τα ψεματα οταν περιμενεις κατι να βγει και ελπιζεις να μπεις για να εχεις ενα καλυτερο μελλον για την ζωη σου ανχωνεσε... Δεν υπαρχει ανχος κακο αλλα ανχος ελπιδας και οποιος ανχωνετε ανχωνετε για καλο γιατι ελπιζει και δεν εχει να κανει με το οτι επηδη ανχωνεσε δεν κανεις για σωματα ασφαλειας... Εγω παντως που ρωτησα μονιμο απο σχολη ο οποιος ειναι και επητηρητης στα αθληματα των γυναικων στην σχολη στα τρικαλα ειπε οτι κατι ακουγετε για προκυρηξη... Τωρα δεν ξερω κατα ποσο αληθευει...
Καλα ρε παιδια και ο αλλος π λεει οτι εχει εκδοθει ΚΥΑ?
O καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, χωρίς να σημαίνει ότι ισχύει φυσικά.
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 56
Ναι αλλα για καποια πραγματα καποιοι εχουνε αδικο.. οπως ειπα πριν το οτι καποιοι ανχωνοντε και το ιδιο και εγω αλλα με αλλον τροπο που ο παραπανω φιλος μας δεν καταλαβε πως το εννοω
6 χρονια τωρα τπτ ουτε ΟΒΑ παλιοτερα καθε χρονο βαρβατες προκυρηξεις ΕΠΟΠ και εμπαινες με απολυτηριο γυμνασιου! Αρε να μουν 2 χρονια μεγαλυτερος. Καλα εσας π ειστε απτο 90 και μετα ειχατε την ευκαιρια τωρα ψαχνετε να μπειτε?
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Παντως εγω που εμαθα απο την κοπελα μου που ρωτησε χθες τον θειο της ο οποιος ειναι στα αθληματα των γυναικων στην σχολη στα τρικαλα ειπε οτι κατι ακουγετε για ΕΠΟΠ απλα δεν ειναι σιγουρο ακομα...
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Παντως εγω το 2009 που εκανα τα χαρτια και ημουνα και παραλληλα φανταρος χωρια το οτι δεν με μετρησαν καποια χαρτια μπηκανε και ολα τα βισματα του παπανδρεου... Και ΟΒΑ δεν υπηρχε και το εμφανισανε μετα απο 3 χρονια...
Εγώ πιστεύω ότι ακούγεται έντονα και προφανώς πιέζουν και οι στρατιωτικοί λόγω του βαθμού του δεκανέα που σε δύο χρόνια δε θα υφίσταται αν δεν πάρουν νέα σειρά.
PetrosGn έγραψε:Παντως εγω το 2009 που εκανα τα χαρτια και ημουνα και παραλληλα φανταρος χωρια το οτι δεν με μετρησαν καποια χαρτια μπηκανε και ολα τα βισματα του παπανδρεου... Και ΟΒΑ δεν υπηρχε και το εμφανισανε μετα απο 3 χρονια...
Εφόσον θεωρείς ότι δεν σου μέτρησαν κάποια χαρτιά θα μπορούσες να κάνεις ένσταση και αν ίσχυε θα μπορούσες να δικαιωθείς όπως έγινε και με άλλα παιδιά πράγμα που φαντάζομαι δεν έκανες οπότε να είχαμε να λέγαμε που λένε!
Το τι άκουσες ή το τι σου είπε ο ξάδερφος του μπαντζανάκη της αδερφής του θείου του Ταξίαρχου όπως καταλαβαίνεις μόνο ως σοβαρή πληροφορία ή κάτι έγκυρο δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Λέμε ότι δεν εκδοθεί ΚΥΑ όπως λέγεται, ούτε υπάρχει κάτι επίσημο αλλά μάλλον στου κουφού την πόρτα... (Χωρίς παρεξήγηση)
panos2171 έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι ακούγεται έντονα και προφανώς πιέζουν και οι στρατιωτικοί λόγω του βαθμού του δεκανέα που σε δύο χρόνια δε θα υφίσταται αν δεν πάρουν νέα σειρά.
Αυτό είναι γεγονός και έχει και μία βάση, όπως επίσης έχει βάση το ότι κανένας νοήμων άνθρωπος δεν θα ήθελε έναν γερασμένο, απαρχαιωμένο και μη ανακυκλώσιμο Στρατό σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε έμψυχο δυναμικό.
Σε βάθος διετίας πάντως πολλά μπορούν να γίνουν / αλλάξουν.
ΥΓ: Η 8η σειρά γίνονται Λοχίες σε λιγότερο από διετία όπως λανθασμένα ειπώθηκε.(αναφέρομαι σε αυτούς φυσικά που έχουν κάνει την θητεία τους). Συνεπώς ένας λόγος παραπάνω για να σκεφτούν να προσλάβουν νέους Οπλίτες.
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Εγω απλα μετεφερα κατι απο καποιο ατομο που ειναι μεσα στον στρατο... Τωρα το τι θα γινει και πως θα γινει και αν θα βγει το ταδε κομμα ή το αλλο δεν με νοιαζει... Εδω κοιταμε και μιλαμε για ενα θεμα το οποιο αυριο μεθαυριο ή σε ενα χρονο προλυτε να γινει... Οσον αφορα το θεμα της ενστασης δεν το εκανα γιατι ηξερα πολυ καλα οτι το δικιο μου δεν θα το εβρισκα γιατι οπως ειπα απο πισω ητανε τα βισματα και εδω στην ελλαδα ξερουμε το τι εστι Βισματακια...
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Εχω μιλισει με πολυ σοβαρα στελεχη στον στρατο και εχω μαθει παρα πολλα οπως πραγματα για τα οποια ο στρατος επρεπε να τα κανει εδω και χρονια για να εχει ενα σοβαρο σωμα για την Ελλαδα... Ενα πραγματακι το οποιο εχω μιλισει ειναι να γινουνε ακαδημιες οπως ειναι στην αμερικη και σε αλλες χωρες ετσι ωστε να γινει στρατιωτικος ενας ανδρας ο οποιος δουλευε στα καφε και γενικα σε δουλιες οι οποιες ειναι μονο για ενα απλο μεροκαματο γιατι κακα τα ψεματα στον στρατο ειναι ατομα ΕΠΟΠ και ΕΠΥ Οι οποιοι το μονο που ειχανε στην ζωη τους ητανε καποια στρεμματακια και τους βλεπεις οτι ειναι στον στρατο και ειναι τα ποιο σωστα και μαχημα ατομα ακομα και απο αυτους που γινανε στρατιωτικοι απο σχολες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες