Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλημερα σε ολους, ειμαι 17 χρονων και ενδιαφερομαι να μπω για ΕΠ. ΟΠ, ξερουμε αν υπαρχει καμια περιπτωση προκυρηξης κοντα στο 2016 που τελειωνω; Ή σε περιπτωση που δηλωσω Ψυχολογων ΣΑΣΣ μεσω πανελληνιων, ειναι υποχρεωτικη η διαμονη μου μεσα στη σχολη κατα τη στρατιωτικη θητεια; Ευχαριστω εκ των προτερων 

marsoupilami έγραψε:Καλημερα σε ολους, ειμαι 17 χρονων και ενδιαφερομαι να μπω για ΕΠ. ΟΠ, ξερουμε αν υπαρχει καμια περιπτωση προκυρηξης κοντα στο 2016 που τελειωνω; Ή σε περιπτωση που δηλωσω Ψυχολογων ΣΑΣΣ μεσω πανελληνιων, ειναι υποχρεωτικη η διαμονη μου μεσα στη σχολη κατα τη στρατιωτικη θητεια; Ευχαριστω εκ των προτερων
Καλημέρα και σε εσένα.
Τα έχεις μπερδέψει λίγο αλλά είναι λογικό λόγω του νεαρού της ηλικίας σου.
Προκήρυξη για Επαγγελματίες Οπλίτες δεν φαίνεται να ξαναβγαίνει στον ορίζοντα οπότε στην παρούσα φάση και αφού είσαι και 17 χρονών όπως λες θα σου πρότεινα να δώσεις Πανελλήνιες που είναι και η πιο εύκολη λύση για να περάσεις σε κάποια Στρατιωτική Σχολή.
Για τα ΣΣΑΣ μπορείς να διαβάσεις τα παρακάτω θέματα:
1) ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων
2) ΣΣΑΣ: Εκπαίδευση
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστω και παλι 

D.Y.K έγραψε:marsoupilami έγραψε:Καλημερα σε ολους, ειμαι 17 χρονων και ενδιαφερομαι να μπω για ΕΠ. ΟΠ, ξερουμε αν υπαρχει καμια περιπτωση προκυρηξης κοντα στο 2016 που τελειωνω; Ή σε περιπτωση που δηλωσω Ψυχολογων ΣΑΣΣ μεσω πανελληνιων, ειναι υποχρεωτικη η διαμονη μου μεσα στη σχολη κατα τη στρατιωτικη θητεια; Ευχαριστω εκ των προτερων
Καλημέρα και σε εσένα.
Τα έχεις μπερδέψει λίγο αλλά είναι λογικό λόγω του νεαρού της ηλικίας σου.
Προκήρυξη για Επαγγελματίες Οπλίτες δεν φαίνεται να ξαναβγαίνει στον ορίζοντα οπότε στην παρούσα φάση και αφού είσαι και 17 χρονών όπως λες θα σου πρότεινα να δώσεις Πανελλήνιες που είναι και η πιο εύκολη λύση για να περάσεις σε κάποια Στρατιωτική Σχολή.
Για τα ΣΣΑΣ μπορείς να διαβάσεις τα παρακάτω θέματα:
1) ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων
2) ΣΣΑΣ: Εκπαίδευση
Δυκ και μαρσουπιλαμι καλημερα σας... Δυκ ας μου επιτραπει να δωσω εγω μια απαντηση στο/η μαρσουπιλαμι για τους επ. Οπ διοτι βρισκομαι στο σωμα αρκετα χρονια... Λοιπον στο θεμα για προσληψεις των επ. Οπ δεν τιθεται ακομα... Οταν θα φτασει η ωρα να μιλαμε για επ. Οπ θα ειναι οταν οι σημερινοι δεκανεις γινουν λοχιες σε τρια χρονια απο τωρα αν θυμαμαι καλα... Μετα ο στρατος δεν μπορει να μεινει χωρις δεκανεις... Τοτε θα υπαρξει καποια προκηρυξη για επ. Οπ σιγουρα!

-
- Στρατιώτης
Δηλαδη μετα απο 3 χρονια θα μπορω να ελπιζω; Σας υπερευχαριστω 

marsoupilami έγραψε:Δηλαδη μετα απο 3 χρονια θα μπορω να ελπιζω; Σας υπερευχαριστω
Κοιτα εγω μιλαω παντα με το τι πρεπει να γινει κανονικα. Οπως και το εχουμε συζητησει στο σωμα... Δεν μπορει ο στρατος να μεινει χωρις δεκανεις... Δε μπορει καν να καταργηθει ο ορος... Σκεψου οτι απο τις σχολες μονιμων υπαξιωματικων βγαινουν λοχιες...
-
- Στρατιώτης
Δηλαδη μετα απο 3 χρονια θα μπορω να ελπιζω; Σας υπερευχαριστω 

Προκηρυξη ποτεε βγαινει ρε παιδια να μπουμε και εμεις
σκεφτειτε και λιγο εξυπνα επιτελους και αφηστε τα νεα παιδια να ελπιζουν και καπου σε αυτη τη κ. χωρα. υπαρχουν ατομα που πραγματικα θελουν να μπουν (οχι απλα για τον μισθο οπως ειναι πολλοι μεσα) αλλα γιατι ισως να ειναι κ ενα ονειρο που δεν μπορεσαν να πετυχουν στης πανελληνιες. αργα η γρηγορα θα βγει προκυρηξη υπαρχουν ελλειψεις και απορω εσεις που ειστε ειδη στο στρατο και βλεπετε την κατασταση γιατι δεν λετε τα πραγματα οπως εχουν; καθε χρονο ενα ποσοςτο βγενει σε συνταξυ αλλοι παρετουνται απο μονοι τους (δεν αντεχουν την πιεση, δεν τους αρεσει η μεταθεση) φευγει απο μεσα ενα ποσοςτο καθε χρονο δεν γινεται να μην παρουν. οσο για το γεγονος που λενε πολλοι θα αυξησουν την θητεια αυτο αποκλειεται να γινει γιατι κατευθειαν θα χασουν ψησουν δεν νομιζω μια μανα η μια οικογενεια να ψηφiση καποιον που θα αυξηση την θητεια για το παιδι της. οποτε οσοι ενδιαφερεστε σιγουρα κατι θα βγει... 

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να βγει προκύριξη για ΕΠ. ΟΠ αυτό το χρονικό διάστημα που διανύουμε το 2014 ή για το 2015;
- mma badboys
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Προκήρυξη για εποπ σε κανα 3 χρόνια ίσως 4 κάπου εκεί όταν οι δεκανεις τς τελευταίας σειράς 8 σειράς δλδ γίνουν λοχίες τότε θα ξαναβγεί προκήρυξη! Μέσα στ 15 ούτε με σφαίρες! Ότι χρειάζονται άτομα είναι γνωστό αλλά προκήρυξη όπως είπα σ 3 μ 4 χρόνια από τώρα κ αν! Τώρα στς ειδικές δυνάμεις που έχουν τρελές έλειψεις βολεύονται με τς οβα! Που οβα= τίποτα πληροφοριακά! 

ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΝ ΗΡΩΑ!!
Παιδια Ξερει κανεις τπτ για καμια Προκυρηξη και αν εχω παει Ειδικες δυναμεις Αλεξιπτωτιστης Ειμαι πολυτεκνος και εχω Ολα Τα διπλωματα οδηγησης εχω ελπιδες ευχαριστω.
- mma badboys
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ρε φίλε σε κανα 3 χρόνια που θα ξαναπάρει εποπ τ ξανασυζητάμε!
Ακριβώς από πάνω σου έχω γράψει όταν η τελευταία σειρά εποπ 8 σειρά δλδ γίνουνε λοχίες θα ξαναπάρει! Απλά τ πράγματα... Αυτό θα γίνει σ 3 χρόνια πάνω κάτω!

ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΝ ΗΡΩΑ!!
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=932503
giorgos έγραψε:http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=932503
Μας ανεβάζεις άρθρο του 2008 σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει

ΕΘΝΟΣ
«E» 5/5/2008
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες