Προκήρυξη για Αστυνομικές Σχολές (2015)
Καλησπέρα παιδιά. Καλή σταδιοδρομία και συγχαρητηρια σε όσους μπήκατε στο Σώμα. Επειδή δίνω κι εγώ φέτος για τις σχολές της Αστυνομίας, αν και αρκετά νωρίς, μήπως γνωρίζετε πόσα άτομα κατα πάσα πιθανότητα θα πάρει και φέτος; Μιλάμε για 290 άτομα (250 Αστυφύλακες + 40 Υπαστυνόμους) όπως και πέρσυ ή υπάρχει περίπτωση για τίποτα παραπάνω?
Ειναι πολυ νωρις ακομα. Παντως ολο κ θα λιγοστευουν. Καλη μας επιτυχια!
- observer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Υποψήφιος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Καλή σταδιοδρομία και συγχαρητηρια σε όσους μπήκατε στο Σώμα. Επειδή δίνω κι εγώ φέτος για τις σχολές της Αστυνομίας, αν και αρκετά νωρίς, μήπως γνωρίζετε πόσα άτομα κατα πάσα πιθανότητα θα πάρει και φέτος; Μιλάμε για 290 άτομα (250 Αστυφύλακες + 40 Υπαστυνόμους) όπως και πέρσυ ή υπάρχει περίπτωση για τίποτα παραπάνω;
Το πιθανοτερο ειναι να παρει 290 ατομα ωστε να συμπληρωσει τις 580 προσληψεις ενστολων που επιτρεπονται στο προ. Πο για το 2016.
Θα μπορουσε και να παρει και 145 για να κρατησει και 145 για του χρονου αλλα αν ηταν να το σπασει δια του 3 το 580 θα το εσπαγε απο περσυ λογικα ισομερως.
Οπως και να εχει ειναι πραγματι νωρις ακομα με το δεδομενο οτι την χρονικη περιοδο που αναμενεται να εκδοθει η προκηρυξη δηλαδη τον Ιουνιο το πιθανοτερο ειναι πως Θα υπαρχει διαφορετικος υπουργος/κυβερνηση και συνεπως αγνωστες βουλες στο κατα ποσο θα ακολουθηθουν πιστα οι μνημονιακες συμφωνιες.
Καλη τυχη.

Τι να πω ρε παιδιά. Μάλλον για 290 βλέπω κι εγώ μιας και θα μπούν και οι του '14 και οι του '15 το 2016 σαν μια σειρά. Οποτε 290+290=580 κατ'έτος όπως λέγανε. Για να δούμε όμως και τη πιθανότητα εκλογών, που θα παίξει ρόλο πιστεύω είτε θετικό είτε αρνητικό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες