Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gepe

Δημοσίευση από Gepe »

Oti na nai αγορι μου εισαι πιο χαζος και απο μπροκολλο αν δεν καταλαβες οτι ειμαι και εγω επιτυχων στον διαγωνισμο. Να ευχεσαι να μην σε βρω στη σχολη... Θα ειναι καλυτερα κι για τους δυο μας.
αιωνιως δοκιμη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από αιωνιως δοκιμη »

Η προκηρυξη νομιζω αναφερει οτι το επομενο σταδιο στην διαδικασια ειναι η εκδοση διαταγης του αρχηγου του λιμενικου. Οποτε περιμενουμε
ΝΟΜΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΟΜΙΚΟΣ »

oti na nai Το ονομα που διαλεξες αντιπρωσωπευει τον χαρακτηρα σου... Οσο για μενα αν ειμαι νομικος δεν θα δωσω λογαριασμο σε κανενα. Και δεν το εκανα για να Ψαρωσεις και δεν το εχεις αναγκη. Για να ψαρωσεις πρεπει να εχεις φιλοτιμο. Οσο για το προδεδικασμενο σου λεω οτι οποιος επιλαχων προσεφυγε στην δικαιωσυνη ολα αυτα τα χρονια του πελατιακου κρατους βρηκε ακρη. Στο λιμενικο υπαρχει αλητεια στις διαδικασιες. Δεν μπορω να καταλαβω το μισος προς του επιλαχοντες. ΒΙΣΜΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ...
Άβαταρ μέλους
Salamis87
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Salamis87 »

Ναι σωστά τα λες, αυτό είναι το επόμενο στάδιο, η απόφαση του Αρχηγού Λ. Σ. Υ. Γ. Αν και έχω ψάξει και υπάρχει αντίστοιχη απόφαση κατανομής και για τους Δοκ. Σημαιοφόρους ΦΕΚ B 3544/2014 με ημερομηνία δημοσίευσης 30/12/2014.
ds1

Δημοσίευση από ds1 »

Δηλαδή λέτε να μπούμε μέχρι τέλος του μήνα.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

ΝΟΜΙΚΟΣ έγραψε:oti na nai Το ονομα που διαλεξες αντιπρωσωπευει τον χαρακτηρα σου... Οσο για μενα αν ειμαι νομικος δεν θα δωσω λογαριασμο σε κανενα. Και δεν το εκανα για να Ψαρωσεις και δεν το εχεις αναγκη. Για να ψαρωσεις πρεπει να εχεις φιλοτιμο. Οσο για το προδεδικασμενο σου λεω οτι οποιος επιλαχων προσεφυγε στην δικαιωσυνη ολα αυτα τα χρονια του πελατιακου κρατους βρηκε ακρη. Στο λιμενικο υπαρχει αλητεια στις διαδικασιες. Δεν μπορω να καταλαβω το μισος προς του επιλαχοντες. ΒΙΣΜΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ...
Δώσε ενα παράδειγμα γιατί νομιζω εχεις μπερδέψει τις περιπτωσεις.
Άβαταρ μέλους
Salamis87
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Salamis87 »

Όλα τα σενάρια στο τραπέζι![;) ]
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το νήμα οδεύει (επίσης) προς το κλείδωμα του καθώς έχει κουράσει η όλη ιστορία και καθώς επίσης ανακάλυψα ότι επίσης υπάρχει ομάδα που αφορά την κατάταξη σας στο facebook.
αιωνιως δοκιμη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από αιωνιως δοκιμη »

ΔΥΚ αν θες να κλειδωσεις το νημα να το κλειδωσεις λογω του ξεκατινιασματος που πεφτει για ασχετο θεμα με τη καταταξη των υπαξ (δλδ τους επιλαχοντες) και οχι γιατι υπαρχει γκρουπακι στο facebook. Υπαρχουν ατομα που δεν εχουν εκει προφιλ, ουτε απογορευεται να τρεχουν και οι δυο ομαδες ταυτοχρονως και ο καθενας να ενημερωνεται οπου μπορει ή επιλεγει.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από D.Y.K »

αιωνιως δοκιμη έγραψε: Υπαρχουν ατομα που δεν εχουν εκει προφιλ, ουτε απογορευεται να τρεχουν και οι δυο ομαδες ταυτοχρονως και ο καθενας να ενημερωνεται οπου μπορει ή επιλεγει.

Δεν μ'ενδιαφέρει αν έχουν ή δεν έχουν προφίλ εκεί. Ας φτιάξουν. Επίσης το τι απαγορεύεται ή όχι εδώ μέσα το ορίζω εγώ.

Κάπου εδώ η ενημέρωση σας (από δω μέσα) και η σκουτούρα η δική μου με τους καθυστερημένους τελειώνει εδώ.

Τα νήματα που αφορούν τους υπαξιωματικούς και τους σημαιοφόρους κλειδώνουν οριστικά.

Καλή τύχη.

gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gyp4s »

Εχω μια ερώτηση.. Τους επιλαχόντες λέτε να τους πάρουν ανα κατηγορια ΑΕΙ ΤΕΙ ή απο το συνολικό τουρλού ;
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gyp4s »

Καλησπέρα και απο μένα Εχω μια ερώτηση.. Τους επιλαχόντες λέτε να τους πάρουν ανα κατηγορια ΑΕΙ ΤΕΙ ή απο το συνολικό τουρλού ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες