Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kwstantinos10
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kwstantinos10 »

Επιτακτική η ανάγκη αλλά το Νομικό Συμβούλιο κινείται με ρυθμούς χελώνας
αιωνιως δοκιμη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από αιωνιως δοκιμη »

http://limenika-nea.blogspot.gr/2015/05/blog-post_23.html?m=1 Οι επιλαχοντες πιεζουν πολυ τις διαδικασιες απο οτι φαινεται.
elati

Δημοσίευση από elati »

Και που πιέζουν, αν δεν πέσει το χρήμα από Ευρώπη θα αργήσει πολύ το πράγμα...
alexia

Δημοσίευση από alexia »

Πότε θα συνεδριάσει το ΝΣ φέτος.
elati

Δημοσίευση από elati »

Αρθρο:4

Ημ/νία:04.03.2011

Ημ/νία Ισχύος:09.12.2002

Περιγραφή όρου θησαυρού:ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΣΧΟΛΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Τίτλος Αρθρου
Κατάταξη Υπαξιωματικών Λ. Σ.(Αρθρο 3 του Ν.2935/2001)

Σχόλια
H παράγραφος 3 του παρόντος τίθεται όπως αντικαταστάθηκε με το ν.3569/2007 ΦΕΚ Α 122 και άρθρο 2 αυτού. Η παράγραφος 3 του άρθρου 4 του Κώδικα Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Κ. Π. Λ. Σ.) που κυρώθηκε με το ν.3079/2002 (ΦΕΚ 311 Α') όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 2 του άρθρου 2 του ν.3569/2007 (ΦΕΚ 122 Α') αντικαταστάθηκε εκ νέου με το άρθρο 16 του ν.3922/2011 ΦΕΚ Α 35/4.3.2011.

Κείμενο Αρθρου

1. Τα δύο τρίτα των θέσεων που προκηρύσσονται για κατάταξη δόκιμων Υπαξιωματικών Λ. Σ. Καταλαμβάνονται από πτυχιούχους Ιδρύματος Ανώτατης Εκπαίδευσης και Α. Ε. Ν. Ή πρώην Α. Σ. Δ. Ε. Ν. Το υπόλοιπο ένα τρίτο καταλαμβάνεται από υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αν το ποσοστό θέσεων που αντιστοιχεί σε πτυχιούχους Ιδρύματος Ανώτατης Εκπαίδευσης και Α. Ε. Ν. Ή πρώην Α. Δ. Σ. Ε. Ν. δεν καλύπτεται, συμπληρώνεται από κατόχους απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Προκειμένου για άνδρες απαιτείται η εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

Κ

Δημοσίευση από Κ »

Ελάτη αυτό τι ακριβώς είναι κ τι σχέση έχει; γιατι δεν το έπιασα..
elati

Δημοσίευση από elati »

Είναι νόμος που έχει αλλάξει με νέο νόμο ν.4526/2014 Τουριστικά πλοία και άλλες διατάξεις. Αρθρο 33 Παράγραφος 1. Το διάβασα στα λιμενικά νέα που σχολιάζουν κάποιοι και λένε για την κατάταξη στους υπαξ. Πριν πέρνανε και πτυχιούχους λυκείου αλλά πλέον έχει αλλάξει και μπαίνουν μόνο από τριτοβάθμια στους Υπάξ.
Κ

Δημοσίευση από Κ »

Α, οκ! Σε ευχαριστώ! :-)
elati

Δημοσίευση από elati »

Ρε παιδιά έχω βαρεθεί να περιμένω, ούτε μια ανακοίνωση να κάνουν. Ξέρει κανένας σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε;
NIK

Δημοσίευση από NIK »

Φιλε μου δεν ειμαι επιτυχων, ουτε καν υποψηιφιος, μπηκα στο δημοσιο κσι εγω στις αρχες της κρισης, το ολο θεμα βρισκεται στο υποικ, εαν δε δωσει οκ ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες, και καλα ελεγχοι, γινονται αλλα εαν υπηρχαν χρηματα να σας ενταξουν, σε μια εβδομαδα θα τελειωναν ολα, εκει ξεκινα λοιπον το θεμα
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από μαριάννα »

Κ εγώ αυτό έχω μάθει. Με το που βάλει το υπουργείο Οικονομικών την υπογραφή, την επόμενη μέρα, που λέει ο λόγος, θα μπούμε!Λογικά υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες στη χώρα κ τα χρήματα που ήταν για εμάς στον προυπολογισμό του '15, φαίνεται τα έχουν χρησιμοποιήσει κ τώρα περιμένουν την επόμενη συμφωνία.

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Να μας πουν την αλήθεια οι λιμενικοί της διεύθυνσης εκπαίδευσης και να αφήσουν το ποιηματάκι των δικαιολογητικών. Κερδίζουν κάτι με το να μας λένε ψέματα;
αιωνιως δοκιμη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από αιωνιως δοκιμη »

Δεν ξερω αν λενε ψεματα ή οχι οι υπαλληλοι της διευθυνσης εκπαιδευσης αλλα ας εχουμε στο μυαλο μας οτι κ αυτοι μπορει να ειναι εκτεθειμενοι και προσπαθουν να καλυψουν τα ακαλυπτα. Ή ακομα μπορει και οι ιδιοι να μην εχουν ενημερωθει απο τους ανωτερους τους για το τι πραγματικα γινεται. Ευθυνη για την ενημερωση μας εχει η πολιτικη ηγεσια ή εστω ο αρχηγος του σωματος, ο οποιος τοσο καιρο ουτε μια δηλωση δεν εχει κανει για το θεμα μας.
elati

Δημοσίευση από elati »

Βρε ψάξτε για δουλειά τώρα που είναι καλοκαίρι. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να σας το λέω. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος. Ψάχνεται τον ψύλλο στ'άχυρα. Αν τραβήξει μέχρι τέλος του χρόνου η κατάταξη τι θα τρώτε, ρίζες;(Στο γραφείο εκπαίδευσης λένε ότι τους λένε, δεν καίγονται για μας, αυτοί πληρώνονται).
ΕΠΙΤΥΧΩΝ

Δημοσίευση από ΕΠΙΤΥΧΩΝ »

Παιδιά έμαθε μήπως κάποιος τι έγινε με την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Magnum7 και 4 επισκέπτες