Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Μαρία συμφωνώ μαζί σου. Δεν λέω για σένα αλλά για τον 9gagger που σε ρωτάει τι ψήφισες.
Το τελευταίο μήνυμα μεταφέρθηκε στο θέμα των επιλαχόντων, αλλά επειδή η κοπέλα απευθύνεται στους επιτυχόντες σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος κάτι και θέλει ας της απαντήσει. Ευχαριστώ!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Απο υπαξιωματικους του πολεμικου ναυτικου.
Αυτό που ξέρω είναι ότι με τις μπερδεψοκουβέντες σας και τις αβάσιμες καταγγελίες σας μας ταλαιπορείτε τόσους μήνες. Εύχομαι να μην σας πάρουν μόνο και μόνο γιατί είστε αχάριστοι κάποιοι απ'τους επιλαχόντες, γιατί παρόλο που βγαίνει ο κ. Υπουργός και κάνει τέτοιο αγώνα να σας πάρουν και εσάς, μερικοί απειλείται (φόρουμ επιλαχόντων) με νέες καταγγελίες.
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ. Γραφω μονο και μονο για το σχολιο του elati. Εισαι πολυ μικροψυχος ρε για να μην πω τιποτε αλλο. Αν θελετε να ζησετε στο παραμυθακι μερι αδιαβλητου διαγωνισμου ζηστε αλλα ολοι ειδαμε ατομα ανικανα να βγαλουν τα αθληματα και να πενουν στην επομανεη φαση ολοι ειδαμε ατομα με πολυ χαμηλο σιδηρο και στηγμα (γνωστοι μου) να περνουν ατομα ελλιποβαρη αλλα και υπερβαρα να περνουν και αυτοι ατομα με ψηρες-ακουστικα στα αυτια να γραφουν αριστα ατομα αλλα εμεις διεκδικουμε το δικιο μας και χαρη σε μας χρωστατε το γεγονος οτι ο υπουργος νομιμοποιησε τον κατα τα αλλα αδιαβλητο διαγωνισμο σας οπως και ο ιδιος παραδεχθηκε αρα αχαρηστοι ειστε μερικοι απο σας. Το λιγοτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να σταματησεις να ευχεσαι πραγματα τα οποια σε κανουν λιγο σαν Ανθρωπο
Πρώτα απ'όλα να μιλάς για τον εαυτό σου. Βάλε κανένα τόνο και μην κάνεις τόσα ορθογραφικά. Εσύ σίγουρα θα κόπηκες στα γραπτά.Υπάρχει η δικαιοσύνη να αποφασίσει για την όλη υπόθεση, εκτός αν αμφιβάλλεται και γι'αυτήν. Όσο για τις ''ευχές'', δεν τις εννοώ αλλά έχουμε κουραστεί με τη συμπεριφορά σας. ΈΛΕΟΣ.
Elati πραγματικά δεν αξίζει να ασχολείσαι, είναι στο αίμα του Ελληνάρα την αποτυχία του να την ρίχνει αλλού, έτσι αυτός νιώθει όμορφα και συνεχίζει να ζει στο συννεφάκι του πως για όλα του φταίνε τα δήθεν βύσματα.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
Ενημερωνω οτι αναφερθηκε στο γκρουπακι των υπαξιωματικων στο facebook σχετικα με τον ελεγχο των δικαιολογητικων των σημαιοφορων οτι εχει παρουσιαστει ενα προβλημα σχετικα με τα χαρτια απο βρετανικο συμβουλιο και γαλλικο ινστιτουτο. Συγκεκριμενα δεν απαντουν στην επιτροπη για τη γνησιοτητα για λογους απορρητου και οτι πρεπει να απευθυνθει ο καθε ιδιωτης σ αυτους και να κανει τη διαδικασια μονος του. Γι αυτο πηραν γυρω στα 7-8 ατομα τηλ απο το υπουργειο ωστε να προβουν στις αναλογες διαδικασιες. Μηπως να περιμενουμε και εμεις κανενα τηλεφωνο σχετικο; Ξερεις κανεις κατι πιο συγκεκριμενο?
Τώρα που βρήκα καλοκαιρινή δουλειά ας προβούν σε ότι θέλουν, το ίδιο να κάνετε και εσείς παιδιά.
Δεν συνεδριασαν καθολου
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
Απο που το ξερουμε οτι δεν συνεδριασαν; Υπαρχει περιπτωση να συνεδριασαν αλλα να μην εχουν βγαλει αποφαση ακομα?
Κανενα ΝΣ δεν βγαζει αποφασεις. Γνωμοδοτει. Ειπαμε, εχουμε και μια νοημοσυνη. Δεν ξερω γιατι καθυστερουν αλλα δεν περιμενουν κανενα ΝΣ
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Μου φαίνεται πως μας κοροϊδεύουν κανονικά. Θέλω να πιστεύω ότι θα μας πάρουν αλλά η υπομονή έχει εξαντληθεί. Είναι απαράδεκτοι να μην δίνουν μια απάντηση για το πότε θα γίνει η κατάταξη. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δε θα μας πάρουν χωρίς να υπάρχει η συμφωνία με την Ευρώπη. Τα άλλα περί δικαιολογητικών είναι σανός για να μην τους ζαλίζουμε. Πήραν τους τεχνικούς, μια προκήρυξη που βγήκε μετά από μας, και δεν πήραν τους υπαξιωματικούς γιατί γίνεται έλεγχος δικαιολογητικών πάνω από ένας μήνας; Απαράδεκτοι.
Όταν σας λέω βρείτε δουλειά ξέρω τι λέω. Αυτοί μας δουλεύουν μες τα μούτρα μας, είναι χειρότεροι απ΄τους άλλους. Πάμε για Σεπτέμβρη και βλέπουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες