Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vardou »

elati έγραψε:Χριστος ανεστη! χρονια πολλα με υγεια.
Αληθώς ο Κύριος! Καλές μασες!

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
331 ΣΧ.ΑΛ

Δημοσίευση από 331 ΣΧ.ΑΛ »

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Υπάρχουν νεότερα για τον έλεγχο των δικαιολογητικών;
elati

Δημοσίευση από elati »

Παιδιά καλημέρα, στο ''κατάταξη Σημαιοφόρων'' λέει ένας ότι ο έλεγχος έχει τελειώσει και θα μας καλέσουν μέσα στο Μά'ι'ο. Επίσης η ανακοίνωση έλεγε 10 μέρες κάνει ο έλεγχος για εμάς και 5 για αυτούς, άρα θα χει τελειώσει; Δ. Υ. Κ μήπως ξέρεις;
ΣΩΤΗΡΗΣ

Δημοσίευση από ΣΩΤΗΡΗΣ »

Ξέρω ότι γίνομαι γραφικός που το λέω και το ξαναλέω αλλά... Η ολοκλήρωση του ελέγχου δεν σημαίνει ότι τελείωσε το προπαρασκευαστικό στάδιο. Απαιτείται και υπογραφής απόφασης κατανομής από το Υπουργείο Εσωτερικών όπως ρητά λεει η ανακοίνωση στις 30.12.2014. Οπότε ξέρω ότι είναι σπαστικό για όλους μας αλλά σκεφτείτε ότι θα χρειαστεί λίγο αναμονή παραπάνω. Δεν το λέω για να ρίξω την ψυχολογία κανενός, όλοι φτάσαμε στην πηγή και θέλουμε να πιούμε νερό... Το λέω απλά προς ενημέρωση!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Πήρα σήμερα και μου είπαν ότι ακόμα ελέγχουν τα δικαιολογητικά και ότι δεν ξέρουν κάτι για την κατάταξη. Εικόνα
elati

Δημοσίευση από elati »

Ισχύει πήρα και γω. Επίσης ρώτησα αν η ημερομηνία κατάταξης επηρρεάζεται λόγω της απόφασης του νομικού συμβουλίου και μου είπαν όχι.
Άβαταρ μέλους
catlin
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από catlin »

Καλημέρα! Πήγα και εγώ σε δικηγόρο και μου είπε (μετά από ερευνα) ότι η ημερομηνία κατάταξης δεν επηρεάζεται ούτε από ενστάσεις-αγωγές ούτε από την απόφαση το νομικού συμβουλίου του κράτους! Ως προς το πότε θα μας πάρουν δεν μπορούν να έχουν σαφή εικόνα... Καθυστερούν λόγω της οικονομικοπολιτικής κατάστασης της χώρας... Μπορεί σε δυο μήνες μπορεί και παραπάνω, αλλα πάντως θα μας πάρουν... Υπομονή και ψυχραιμία!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Ο υπουργός χθες το είπε ξεκάθαρα. Περιμένει την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου και μετά θα γίνουν οι προσλήψεις. Επίσης δεν είναι οικονομικό το θέμα, αφού πήραν ήδη τους επιτυχόντες τεχνικούς της μίας προκήρυξης. Ούτε θέμα για έλεγχο των δικαιολογητικών, αφού πέρασαν 13 εργάσιμες μέρες από όταν συστάθηκε η επιτροπή ελέγχου των δικαιολογητικών και η απόφαση έγραφε για 10 εργάσιμες.

Δείτε στο βίντεο το σημείο 09:00

ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Ελεος βρε παιδια ελεος! αυτος ο υπουργος που θελει να ειναι και υπουργος ναυτιλιας σκοπευει να ασχοληθει σοβαρα με τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε ή τον ενδιαφερει μονο το πως να μπει στο ματι του κ. βαρβιτσιωτη; φυσικα δεν τον απασχολει γιατι δεν ειναι κανενα απο ολα αυτα τα παιδια δικο του παιδι... το δικο του το εχει βολεμενο! ας ρωτησει ομως τις 110 οικογενειες των παιδιων εαν μπορουν να ανταπεξελθουν σχεδον ενα χρονο τωρα!
9gagger

Δημοσίευση από 9gagger »

Έλα, Μαρία πες την αλήθεια... Ψήφισες Νέα Δημοκρατία έτσι;
elati

Δημοσίευση από elati »

Πες τα Μαράκι, κάνουν κοινωνική πολιτική. Ζούμε με δανεικά κάποιοι,1 χρόνο άνεργοι,1 χρόνο ανασφάλιστοι. Ας επισπεύσουν τις διαδικασίες. Δεν αντέχουμε άλλο...
LOOK

Δημοσίευση από LOOK »

Ο κ Δριτσα δεν ειναι υπουργος ρε Μαρια ειναι υφυπουργος... Υπευθυνος να μαζεψει τα αμαζευτα που αφησε αυτος που αποκαλεις κ Βαρβιτσιωτη. Ξερεις μωρε αυτον τον γερμανοτσολια... Που οταν τον ρωτησα... Γιατι τον βρηκα οσο και να μην τον γουσταρα... Με ποια κριτηρια διορθωθηκαν τα γραπτα ελεγε οτι εχω δικιο και για ολα φταινε οι λιμενικοι... Τοσο ευθυνοφοβος
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Σταματήστε επιτέλους αυτή την καραμέλα με τα γραπτα.
elati

Δημοσίευση από elati »

Ρε παιδιά τι σημασία έχει τι ψήφισε ο καθένας; Σταματήστε να είστε κομματόσκυλα, αλλιώς δεν πρόκειται να πάμε καλά ποτέ. Οι κυβερνήσεις ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Εσείς να είστε σωστοί και να χετε τη συνείδησή σας καθαρή.
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Εάν διαβασεις με προσοχή θα καταλάβεις ότι προσωπικά τους πολιτικούς και τα πολιτικά δεν με απασχολούν. Το θέμα μου εμένα είναι η ταλαιπωρία και όλο το ψυχολογικό που περνάμε χωρίς να γνωρίζουμε τι θα κάνουμε και πότε επιτέλους θα προχωρήσουμε. Προσωπικά αυτό με ενδιαφέρει και εκεί εστιάζω. Τα υπόλοιπα όπως πολιτικά συγνώμη αλλά δεν με απασχολούν οποίος και να ήταν το ίδιο θα έλεγα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nassos και 7 επισκέπτες