Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από mysterio »

ΚΟΠΕΛΑ έγραψε:Παιδες δυσκολα τα πραγματα. Ακουγετε οτι πολοι απο επιλαχοντες κανουν καταγγελιες για να ακυρωσουν την καταταξη!
Κοπέλα μου μήπως είσαι και εσύ μια απο αυτούς και γράφεις για να μας τη σπάσεις; Αν όχι μην γράφεις ανυπόστατα πράγματα και πιστεύεις ράδιο αρβύλες...

1ον όσοι είχαν θέμα με τους πίνακες είχαν το δικαίωμα και την ευκαιρία τους να κάνουν ενστάσεις όταν έπρεπε, όπου και αυτό όταν έγινε υπήρξαν μερικές αλλαγές και φάνηκε ποιοι δικαιώθηκαν και πόσοι άλλοι όχι.

2ον και εμείς είμαστε 110 επιτυχόντες ενός αξιοκρατικότατου διαγωνισμού με την εποπτεία του ΑΣΕΠ, τι νομίζεις πως αν πάει να γίνει καμια στραβή θα το αφήσουμε έτσι; Θα κινηθούμε όλοι μας δικαστηκά και μάντεψε στο τέλος τι θα γίνει... Θα μας πάρουν και τους 110 όπως είναι το σωστό και το δίκαιο.

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
ΚΟΠΕΛΑ

Δημοσίευση από ΚΟΠΕΛΑ »

Κ. Ανθυπασπιστα αν πιστευει οτι λεω ραδιο αρβιλα ρωτα το 542 γραφειο υπουργου που ειναι ενήμερο ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ!

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

ΚΟΠΕΛΑ έγραψε:Παιδες δυσκολα τα πραγματα. Ακουγετε οτι πολοι απο επιλαχοντες κανουν καταγγελιες για να ακυρωσουν την καταταξη!

Eπειδή λογικά φέτος πρέπει να σε έπιασε και εσένα το ενδιαφέρον σου για το λιμενικό κάτσε και άκου 2-3 πραγματάκια γιατί αυτές οι προκηρύξεις δεν είναι shopping therapy, να ακυρωθεί όλος ο διαγωνισμός επειδή εσύ έμεινες έξω δεν γίνεται, όσοι έκαναν ένσταση και ήτανε στους αρχικούς πίνακες όταν βγήκε και νέος πίνακας είδανε αν έκαναν κάτι ή όχι, τώρα αν εσύ είσαι 50η επιλαχούσα και καταγγελία να κάνεις και λεφτά να δώσεις στο τέλος τα λεφτά σου θα κλαις, για αυτό μην μπαίνεις εδώ μέσα και μας λες για δύσκολα πράγματα, ασχολήσου με κάτι άλλο που όντως γνωρίζεις.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δυστυχώς (για σένα μάλλον) αυτό που λες δεν ευσταθεί.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

ΚΟΠΕΛΑ έγραψε:Κ. Ανθυπασπιστα αν πιστευει οτι λεω ραδιο αρβιλα ρωτα το 542 γραφειο υπουργου που ειναι ενήμερο ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ!

Εσένα Κυριακάτικα σε ενημέρωσε το γραφείο τύπου πως η προκήρυξη θα ακυρωθεί; Βρε κάνε μας την χάρη, επειδή σε βρήκανε άμαθη και σε δουλεύουν μπαίνεις εδώ μέσα και μας το παίζεις και ενημερωμένη, άκου εκεί το γραφείο τύπου τι κάθεται και λέει. Χαχαχχαχα.

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Ας ελπίσουμε να έχουμε νεώτερα αύριο. Κι εγώ έχω κάνει κάποια τηλέφωνα και δε βγάζω άκρη. Άλλοι μου λένε αυτό που είπε η "Κοπέλα", άλλοι μου λένε ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε. Πιστεύω ότι αυτή τη βδομάδα θα φανεί τι θα γίνει. Καλό βράδυ
dim

Δημοσίευση από dim »

Καλημερα, Γνωριζει κανεις τι γινεται με την καταταξη των υπαξιωματικων γιατι απο τα τηλεφωνα που εχω κανει μεχρι τωρα δεν βγαζω ακρη. Με όσους μιλησα κρατουν ¨ουδετερη¨ σταση οσων αφορα την καταταξη και σε ερωτηση του αν υπαρχει περιπτωση να μην καταταγουμε τελικα η απαντηση ηταν "θα δουμε στο μελλον, δεν εχουμε ενημερωση μεχρι στιγμης". Υπαρχει καποιος που να γνωριζει περισσοτερα; Ευχαριστω
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Ρε μεγάλε δεν καταλαβαίνεις; Το έχουμε γράψει αρκετές φορές το έχει αναφέρει και ο ΔΥΚ, δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί η κατάταξη, μην μας ζαλίζετε συνέχεια κάνετε λίγο υπομονή και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, και καλά κάνουν και σας απαντάνε έτσι αφού τους έχετε ζαλίσει, χαλαρώστε ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Αν. Υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας, προχθές:

«Δίκαιο σύστημα κατάταξης, εκπαίδευσης, μετεκπαίδευσης, ιεραρχίας, εξελίξεων και κρίσεων. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό το ζήτημα για ένα δημοκρατικό Σώμα που έχει να επιτελέσει μια τέτοια αποστολή. Η εισαγωγή στελεχών στις παραγωγικές σχολές με τρόπο δημοκρατικό και δίκαιο και αδιάβλητο. Πρακτικές που έχουν γεννήσει πολλές καταγγελίες για τη διαβλητότητα εξετάσεων στο παρελθόν, ελπίζω ότι θα αποτελέσουν πραγματικό παρελθόν και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο και δεσμευόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση».

πηγή στο σημείο 11:25

Και ρωτάω αυτός ο άνθρωπος θα υπογράψει την κατάταξή μας;

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Giorgospcline έγραψε:Αν. Υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας, προχθές:

«Δίκαιο σύστημα κατάταξης, εκπαίδευσης, μετεκπαίδευσης, ιεραρχίας, εξελίξεων και κρίσεων. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό το ζήτημα για ένα δημοκρατικό Σώμα που έχει να επιτελέσει μια τέτοια αποστολή. Η εισαγωγή στελεχών στις παραγωγικές σχολές με τρόπο δημοκρατικό και δίκαιο και αδιάβλητο. Πρακτικές που έχουν γεννήσει πολλές καταγγελίες για τη διαβλητότητα εξετάσεων στο παρελθόν, ελπίζω ότι θα αποτελέσουν πραγματικό παρελθόν και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο και δεσμευόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση».

πηγή στο σημείο 11:25

Και ρωτάω αυτός ο άνθρωπος θα υπογράψει την κατάταξή μας;

Δεν είναι στο χέρι του και δεν ήτανε αυτός επάνω όταν βγήκε η προκήρυξη, όλα αυτά τα αναφέρει για το μέλλον, χαλάρωσε, θα ασπρίσουν τα μαλλιά σου πριν την ώρα τους.

elati

Δημοσίευση από elati »

Ρε φίλε giorgopcline είπε ότι δεν θα μας πάρει ο άνθρωπος; Έχει δίκιο, τόσα χρόνια αυτά υπήρχαν. Δεν σημαίνει όμως ότι κάποιοι δεν μπήκαμε ή Δεν μπήκαν στο παρελθόν αξιοκρατικά.
panagiota90
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από panagiota90 »

Έχω την εντύπωση πως δεν περιμένουμε την υπογραφή του Δρίτσα, αλλά του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος. Νομίζω, ακόμη, ότι το να μπαίνεις στο λιμενικό με πανελλήνιες, αν ισχύσει, θα ισχύσει για την επόμενη χρονιά.

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

panagiota90 έγραψε:Έχω την εντύπωση πως δεν περιμένουμε την υπογραφή του Δρίτσα, αλλά του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος. Νομίζω, ακόμη, ότι το να μπαίνεις στο λιμενικό με πανελλήνιες, αν ισχύσει, θα ισχύσει για την επόμενη χρονιά.

Δυστυχώς χρειάζεται η υπογραφή του αρμόδιου υπουργού, όπως έγινε και το 2013 με τους σημαιοφόρους

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΒΛ12ΟΠ-6ΙΟ

Τώρα αυτό με τις πανελλήνιες δεν ξέρω τι θα κάνουν. Άλλοι του συριζα λένε ότι θα καταργήσουν και τις πανελλήνιες. Άκρη δε βγάζουμε. Ας είμαστε αισιόδοξοι όμως.

nanban

Δημοσίευση από nanban »

Από τον υπουργό δε θα πάρει εντολή όμως;
panagiota90
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από panagiota90 »

Η έγκριση του υπουργού υπάρχει... Του Βαρβιτσιώτη. Τώρα μένει η έγκριση από τον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακύβευσης και η έγκριση του αρχηγού του Λ. Σ. Εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω... Κάποια παιδιά είχατε πει για 5 με 13 Μαρτίου ότι θα γίνει η κατάταξη. Είχατε κάποια ενημέρωση ή κάνετε υποθέσεις;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες