Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Λογικά θα πάει μετά τις εκλογές η κατάταξη, μέσα στον Φεβρουάριο.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Αύριο Τετάρτη θα διαλυθεί η βουλή τελικά.
Οι θεσεις καλύπτονται βάση του κεφαλαιο ια 4 θεσεις για ΤΕΙ και 1 αει οπως οριζει η προκηρυξη... ας βαλει καποιος ενα τηλ να μαθουμε τι γινετε...
Καλή χρονιά. Έχει μάθει κανείς τίποτα σχετικό με την κατάταξη; Μετά τις εκλογές θα γίνει; Ή υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει σύντομα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Διακοπή διαδικασιών έκδοσης πράξεων κατάταξης επιτυχόντων διαγωνισμών κατάταξης έτους 2014 (Ανθυποπλοιάρχων Τεχνικών - Δοκίμων Σημαιοφόρων - Δοκίμων Υπαξιωματικών ΛΣ-ΕΛ. ΑΚΤ.)
http://hcg.gr/node/9308
http://hcg.gr/node/9308
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
3 μήνες πέρασαν και δεν έκαναν ούτε έλεγχο των δικαιολογητικών. Για 4 άτομα περιμέναμε τόσους μήνες, στην ουσία για 1, επειδή δεν ήθελαν να μας πάρουν. Γιατί αν ήθελαν θα είχαν πάρει τουλάχιστον τους σημαιοφόρους. Εγώ πλέον πιστεύω ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό του 2009 με τους αδιόριστους του ΑΣΕΠ, που ακόμα είναι αδιόριστοι. Μακάρι να βγω λάθος, αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ είναι ΠΑΣΟΚ σε όλα. Καλή Χρονιά σε όλους.
-
Καμία σχέση φίλε μου... Λογικά μέχρι τέλος Φλεβάρη θα γίνει η κατάταξη.
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Πώς το ξέρεις; Μέχρι τώρα περιμέναμε λογικά πριν τις γιορτές θα γίνει η κατάταξη. Τώρα λογικά τέλος Φλεβάρη;
Οι εκλογές τα πανε ολα πισω, τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;
-
nanban έγραψε:Πώς το ξέρεις; Μέχρι τώρα περιμέναμε λογικά πριν τις γιορτές θα γίνει η κατάταξη. Τώρα λογικά τέλος Φλεβάρη;
Δεν το ξέρω... Αρχές Φλεβάρη ξεκινάει η νέα κυβέρνηση και μετά θα γίνουν τα υπόλοιπα...
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Πιστεύετε οτι υπάρχει θέμα ανησυχίας για την κατατάξη; υστέρα από το πέρας των εκλογών και αναλόγα με την νέα κυβέρνηση?
Σας πήραν τηλέφωνο από το υπουργείο να σας ενημερώσουν τι θα γίνει με την κατάταξη.παίρνω αλλά δεν το σηκώνουν...
ας βάλει κάποιος ένα τηλέφωνο εγώ πήρα την διεύθυνση προσωπικού
ας βάλει κάποιος ένα τηλέφωνο εγώ πήρα την διεύθυνση προσωπικού
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Άκουσα τις προάλλες οτι λόγω πολλών καταγγελιών θέλουν να πάρουν και επιλαχόντες από το διαγωνισμό μας. Ίσως και γι αυτό να άργησαν να βγάλουν τους τελικούς πίνακες, αλλά μας πρόλαβαν οι εκλογές.
Προσωπικά... ανησυχώ οτι υπάρχει περίπτωση να μην πάρουν τους επιτυχοντες.. αν αλλάξει η κυβέρνηση οπως φαίνεται... γιατι ενδεχομένως ο νέος υπουργός να θεωρήσεις οτι δεν ειναι προτεραιότητα οι προσλήψεις ή κατι παρόμοιο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες