Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Τι λες τώρα ρε μεγάλε περάσατε όλοι και εμείς περιμέναμε να δικαιωθούμε για να δώσουμε όπως εσείς! Έλα στη θέση μας, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
Με το καλό να μπείτε φίλε αν το αξίζετε βέβαια γιατί όχι, θα είναι κρίμα από το Θεό να μείνει κάποιος απέξω αν το αξίζει συμφωνώ! Απλά διαφωνώ στο ότι είσαι απόλυτος για το όσοι μπήκαμε είμαστε βύσματα! Σε πληροφορώ μιλώντας πάντα για τον εαυτό μου, εγώ μπήκα με το σπαθί και την αξία μου και χαίρομαι πολύ γιαυτό (και δεν εννοώ ότι αναφέρθηκες σε μένα προσωπικά βέβαια) και γιαυτό το λόγο σου λέω να μην τσουβαλιάζεις όλους τους υποψήφιους γενικολογόντας.ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Τι λες τώρα ρε μεγάλε περάσατε όλοι και εμείς περιμέναμε να δικαιωθούμε για να δώσουμε όπως εσείς! Έλα στη θέση μας, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Εν τέλη έχεις κάποια πληροφορία να μοιραστείς μαζί μας, αφού σήμερα δώσατε οι 4 το τελευταίο μάθημα για το πότε θα βγούν τα αποτελέσματά σας και οι τελικοί πίνακες δηλαδή;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Και δε μας λες φιλε "ΠΟΛΙΤΗ", εισαι σιγουρος οτι θα φτασεις τοσο ψηλα που θα σπρωξεις κιόλας; Εκτός κ αν ετσι σου εταξαν. Μας ετριξες τα δοντια τώρα. Προσεχε πως μιλας με αυτο το υφακι δεν πας πουθενα.(DYK αν θελεις να σβησεις το μηνυμα μου λόγω προσωπικης επίθεσης θα σε παρακαλούσα να σβησεις και του τρολάκου :) καληνυχτα)
Χαλαρώστε κύριοι και κυρίως απευθύνομαι προς τον ΠΟΛΙΤΗ.
Οι προσωπικές επιθέσεις, τα ειρωνικά σχόλια και η δημιουργία εντάσεων θα παρακαλέσω πολύ να λείπουν.
Φίλε ΠΟΛΙΤΗ, με το καλό αν έχετε αδικηθεί να δικαιωθείτε όλα τα παιδιά, αλλά με αυτό το ύφος και αυτά τα μυαλά και στο Λιμενικό να καταφέρεις να εισαχθείς θα θεωρείσαι το λιγότερο το παιδί της "σφαλιάρας" με ότι και αν αυτό συνεπάγεται.
Αυτά στα λέει φιλικά ένας παλιότερος χωρίς να έχω την διάθεση να σε προσβάλλω, αλλά να σε αφυπνίσω τώρα που είναι νωρίς.
Καλή συνέχεια και ότι καλύτερο σε όλους σας.
ΥΓ: Τέτοιου τύπου άλλα μηνύματα από πλευράς μου δεν θα δημοσιεύονται από εδώ και στο εξής.
ΥΓ2: Μεγάλα παιδιά θεωρείστε, φροντίστε να βοηθάτε ο ένας τον άλλον και να μοιράζεστε τυχόν ενδιαφέρουσες / χρήσιμες πληροφορίες για το δικό σας το καλό και την δική σας ενημέρωση μέχρι την κύρωση των τελικών πινάκων και φυσικά την κατάταξη σας.
Οι προσωπικές επιθέσεις, τα ειρωνικά σχόλια και η δημιουργία εντάσεων θα παρακαλέσω πολύ να λείπουν.
Φίλε ΠΟΛΙΤΗ, με το καλό αν έχετε αδικηθεί να δικαιωθείτε όλα τα παιδιά, αλλά με αυτό το ύφος και αυτά τα μυαλά και στο Λιμενικό να καταφέρεις να εισαχθείς θα θεωρείσαι το λιγότερο το παιδί της "σφαλιάρας" με ότι και αν αυτό συνεπάγεται.
Αυτά στα λέει φιλικά ένας παλιότερος χωρίς να έχω την διάθεση να σε προσβάλλω, αλλά να σε αφυπνίσω τώρα που είναι νωρίς.
Καλή συνέχεια και ότι καλύτερο σε όλους σας.
ΥΓ: Τέτοιου τύπου άλλα μηνύματα από πλευράς μου δεν θα δημοσιεύονται από εδώ και στο εξής.
ΥΓ2: Μεγάλα παιδιά θεωρείστε, φροντίστε να βοηθάτε ο ένας τον άλλον και να μοιράζεστε τυχόν ενδιαφέρουσες / χρήσιμες πληροφορίες για το δικό σας το καλό και την δική σας ενημέρωση μέχρι την κύρωση των τελικών πινάκων και φυσικά την κατάταξη σας.
Υποψήφια89 στο φίλο σου την Παρασκευή που τελείωσαν μήπως τους είπαν πότε θα βγάλουν τους τελικούς πίνακες;
Φιλε mysterio ευτυχως που εκανες την αρχη. Οντως υπαρχει καποιο νεο καποια πληροφορια;
Καλά ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει να μας ενημερώσει.
Οχι δν του ειπαν κατι γιαυτο και δν εχω γραψει κάτι. Αν με πάρει και μου πει τίποτα νεότερο θα σας ενημερώσω
Παιδιά βγήκε για τους Λιμενοφύλακες. Εμείς ξεκινήσαμε πρώτοι και θα μπούμε τελευταίοι...
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Απ ότι φαίνεται να βγάζουν προκηρύξεις μπορούν, αλλά εμάς να μας πάρουν δυσκολεύονται. Ελπίζω μόνο να μην καταλήξουμε σαν τους αδιόριστους του ΑΣΕΠ που όταν ήταν να τους πάρουν το 2009 βγήκε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και δεν τους πήραν ποτέ. Παρόμοια εξελίσσεται το πράγμα.

Παιδια εδω δεν εχουν καλεσει ακομα τους τεχνικους που εχουν τελειωσει εδω και δυο μηνες
Για να βγάλουν την προκήρυξη τώρα πάει να πεί ότι αφενός χρειάζονται άτομα και βιάζονται για να τους πάρουν και αφετέρου δείχνει ότι κάτι κινείται, οπότε ελπίζω απο την Δευτέρα να βγούν και οι τελικοί πίνακες οι δικοί μας να ησυχάσουμε επιτέλους...
Πάντως σχετικά με το παράδειγμά σου νομίζω και ελπίζω πως είναι άστοχο διότι δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο σε προκήρυξη του λιμενικού μέχρι τώρα, είναι άλλα υπουργεία στη μέση άλλη φάση το ένα με το άλλο
Πάντως σχετικά με το παράδειγμά σου νομίζω και ελπίζω πως είναι άστοχο διότι δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο σε προκήρυξη του λιμενικού μέχρι τώρα, είναι άλλα υπουργεία στη μέση άλλη φάση το ένα με το άλλο

Giorgospcline έγραψε:Απ ότι φαίνεται να βγάζουν προκηρύξεις μπορούν, αλλά εμάς να μας πάρουν δυσκολεύονται. Ελπίζω μόνο να μην καταλήξουμε σαν τους αδιόριστους του ΑΣΕΠ που όταν ήταν να τους πάρουν το 2009 βγήκε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και δεν τους πήραν ποτέ. Παρόμοια εξελίσσεται το πράγμα.
Kαι το 2009 είχε βγει προκήρυξη για Λ/Φ με εκλογές και τους πήραν μετά από 9-10 μήνες, σίγουρα θα μας πάρουν, μην φέρνεται την καταστραφή ορισμένοι είτε επειδή δεν είσαι σωστά ενημερωμένοι είτε επειδή είστε τρελά αγχωτικοί, απαισιόδοξοι κτλπ.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Την Δευτέρα θα προσπαθήσω να μάθω τίποτα.Cuervo δεν φέρνω την καταστροφή, βλέπω τι γίνεται. Αντί να βγάζουν προκηρύξεις να κοιτάξουν να πάρουν τους ήδη επιτυχόντες. Αυτό είπα.

Ας βαλει καποιος ενα τηλ να του παρω και εγω να δουμε τι γινετε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες