Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Τι λες τώρα ρε μεγάλε περάσατε όλοι και εμείς περιμέναμε να δικαιωθούμε για να δώσουμε όπως εσείς! Έλα στη θέση μας, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από mysterio »

ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Τι λες τώρα ρε μεγάλε περάσατε όλοι και εμείς περιμέναμε να δικαιωθούμε για να δώσουμε όπως εσείς! Έλα στη θέση μας, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
Με το καλό να μπείτε φίλε αν το αξίζετε βέβαια γιατί όχι, θα είναι κρίμα από το Θεό να μείνει κάποιος απέξω αν το αξίζει συμφωνώ! Απλά διαφωνώ στο ότι είσαι απόλυτος για το όσοι μπήκαμε είμαστε βύσματα! Σε πληροφορώ μιλώντας πάντα για τον εαυτό μου, εγώ μπήκα με το σπαθί και την αξία μου και χαίρομαι πολύ γιαυτό (και δεν εννοώ ότι αναφέρθηκες σε μένα προσωπικά βέβαια) και γιαυτό το λόγο σου λέω να μην τσουβαλιάζεις όλους τους υποψήφιους γενικολογόντας.Εικόνα

Εν τέλη έχεις κάποια πληροφορία να μοιραστείς μαζί μας, αφού σήμερα δώσατε οι 4 το τελευταίο μάθημα για το πότε θα βγούν τα αποτελέσματά σας και οι τελικοί πίνακες δηλαδή;

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mastixas »

Και δε μας λες φιλε "ΠΟΛΙΤΗ", εισαι σιγουρος οτι θα φτασεις τοσο ψηλα που θα σπρωξεις κιόλας; Εκτός κ αν ετσι σου εταξαν. Μας ετριξες τα δοντια τώρα. Προσεχε πως μιλας με αυτο το υφακι δεν πας πουθενα.(DYK αν θελεις να σβησεις το μηνυμα μου λόγω προσωπικης επίθεσης θα σε παρακαλούσα να σβησεις και του τρολάκου :) καληνυχτα)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από D.Y.K »

Χαλαρώστε κύριοι και κυρίως απευθύνομαι προς τον ΠΟΛΙΤΗ.

Οι προσωπικές επιθέσεις, τα ειρωνικά σχόλια και η δημιουργία εντάσεων θα παρακαλέσω πολύ να λείπουν.

Φίλε ΠΟΛΙΤΗ, με το καλό αν έχετε αδικηθεί να δικαιωθείτε όλα τα παιδιά, αλλά με αυτό το ύφος και αυτά τα μυαλά και στο Λιμενικό να καταφέρεις να εισαχθείς θα θεωρείσαι το λιγότερο το παιδί της "σφαλιάρας" με ότι και αν αυτό συνεπάγεται.

Αυτά στα λέει φιλικά ένας παλιότερος χωρίς να έχω την διάθεση να σε προσβάλλω, αλλά να σε αφυπνίσω τώρα που είναι νωρίς.

Καλή συνέχεια και ότι καλύτερο σε όλους σας.

ΥΓ: Τέτοιου τύπου άλλα μηνύματα από πλευράς μου δεν θα δημοσιεύονται από εδώ και στο εξής.

ΥΓ2: Μεγάλα παιδιά θεωρείστε, φροντίστε να βοηθάτε ο ένας τον άλλον και να μοιράζεστε τυχόν ενδιαφέρουσες / χρήσιμες πληροφορίες για το δικό σας το καλό και την δική σας ενημέρωση μέχρι την κύρωση των τελικών πινάκων και φυσικά την κατάταξη σας.

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Υποψήφια89 στο φίλο σου την Παρασκευή που τελείωσαν μήπως τους είπαν πότε θα βγάλουν τους τελικούς πίνακες;
Kogou60

Δημοσίευση από Kogou60 »

Φιλε mysterio ευτυχως που εκανες την αρχη. Οντως υπαρχει καποιο νεο καποια πληροφορια;
elati

Δημοσίευση από elati »

Καλά ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει να μας ενημερώσει.
Υποψήφια89

Δημοσίευση από Υποψήφια89 »

Οχι δν του ειπαν κατι γιαυτο και δν εχω γραψει κάτι. Αν με πάρει και μου πει τίποτα νεότερο θα σας ενημερώσω
elati

Δημοσίευση από elati »

Παιδιά βγήκε για τους Λιμενοφύλακες. Εμείς ξεκινήσαμε πρώτοι και θα μπούμε τελευταίοι...
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Απ ότι φαίνεται να βγάζουν προκηρύξεις μπορούν, αλλά εμάς να μας πάρουν δυσκολεύονται. Ελπίζω μόνο να μην καταλήξουμε σαν τους αδιόριστους του ΑΣΕΠ που όταν ήταν να τους πάρουν το 2009 βγήκε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και δεν τους πήραν ποτέ. Παρόμοια εξελίσσεται το πράγμα.Εικόνα
ppp

Δημοσίευση από ppp »

Παιδια εδω δεν εχουν καλεσει ακομα τους τεχνικους που εχουν τελειωσει εδω και δυο μηνες
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Για να βγάλουν την προκήρυξη τώρα πάει να πεί ότι αφενός χρειάζονται άτομα και βιάζονται για να τους πάρουν και αφετέρου δείχνει ότι κάτι κινείται, οπότε ελπίζω απο την Δευτέρα να βγούν και οι τελικοί πίνακες οι δικοί μας να ησυχάσουμε επιτέλους...
Πάντως σχετικά με το παράδειγμά σου νομίζω και ελπίζω πως είναι άστοχο διότι δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο σε προκήρυξη του λιμενικού μέχρι τώρα, είναι άλλα υπουργεία στη μέση άλλη φάση το ένα με το άλλο Εικόνα
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Giorgospcline έγραψε:Απ ότι φαίνεται να βγάζουν προκηρύξεις μπορούν, αλλά εμάς να μας πάρουν δυσκολεύονται. Ελπίζω μόνο να μην καταλήξουμε σαν τους αδιόριστους του ΑΣΕΠ που όταν ήταν να τους πάρουν το 2009 βγήκε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και δεν τους πήραν ποτέ. Παρόμοια εξελίσσεται το πράγμα.Εικόνα

Kαι το 2009 είχε βγει προκήρυξη για Λ/Φ με εκλογές και τους πήραν μετά από 9-10 μήνες, σίγουρα θα μας πάρουν, μην φέρνεται την καταστραφή ορισμένοι είτε επειδή δεν είσαι σωστά ενημερωμένοι είτε επειδή είστε τρελά αγχωτικοί, απαισιόδοξοι κτλπ.
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!Εικόνα Την Δευτέρα θα προσπαθήσω να μάθω τίποτα.Cuervo δεν φέρνω την καταστροφή, βλέπω τι γίνεται. Αντί να βγάζουν προκηρύξεις να κοιτάξουν να πάρουν τους ήδη επιτυχόντες. Αυτό είπα.Εικόνα
ΠΟΛΙΤΗΣ 13

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ 13 »

Ας βαλει καποιος ενα τηλ να του παρω και εγω να δουμε τι γινετε...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες