Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Καλησπέρα παιδιάΔευτέρα θα επικοινωνήσω με το παλικάρι και θα μάθω λογικά πόσα άτομα είναι να δώσουν γραπτά και θα σας ενημερώσω. Όσων αφορά τον λογαριασμό Μysterio έχω προσπαθήσει δυο φορές και ενώ με καταχωρεί δεν συνδέομαι και δεν ξέρω αν φταινε τα cookies η ο browser μου. Ελπίζω και εγώ πάντως οτι μέσα στο Γενάρη θα καταταγούμε πλέον εφόσον την επόμενη βδομαδα τελειώνουν οι διαδικασίες. Λιγη υπομονή ακόμα.
Παιδια πόσο σιγουροι ειστε καποιοι εαν η νεοι διαγωνιζομενοι μπορουν να αλλαξουν την καταταξη των πινακων και να "σπρωξουν" άτομα προς τα κάτω; Μήπως μπαίνουν επιπρόσθετα στο τέλος; Υπάρχει κάποιος γνώστης επι του θεματος;
Ακριβως αυτο θα γινει θα ξαναβγει καινουργιος πινακας!χαχαχαχαχαχαχαχα

Υποψήφια89 έγραψε:Καλησπέρα παιδιάΔευτέρα θα επικοινωνήσω με το παλικάρι και θα μάθω λογικά πόσα άτομα είναι να δώσουν γραπτά και θα σας ενημερώσω. Όσων αφορά τον λογαριασμό Μysterio έχω προσπαθήσει δυο φορές και ενώ με καταχωρεί δεν συνδέομαι και δεν ξέρω αν φταινε τα cookies η ο browser μου. Ελπίζω και εγώ πάντως οτι μέσα στο Γενάρη θα καταταγούμε πλέον εφόσον την επόμενη βδομαδα τελειώνουν οι διαδικασίες. Λιγη υπομονή ακόμα.
Καλώς, θα περιμένουμε με αγωνία αύριο νέα σου!:D
Αλλα ρε παιδιά, θέλω να εκφράσω γενικά μια απορία μου. Κανονικά δεν έπρεπε να είχε βγεί πρώτα ανακοίνωση με το πόσες ενστάσεις εγκρίθηκαν και ονομαστικά πόσα και ποια άτομα είναι αυτα; Και μετά σε κάθε δοκιμασία που περνούν να βγαίνουν και λίστες για το αν περασαν η οχι τις εκαστοτε δοκιμασίες όπως έκαναν με εμας στην κανονική ροή του διαγωνισμού; Πώς ξέρουμε εμείς ότι όλα γίνονται με τους προβλεπόμενους τρόπους για αυτά τα άτομα;(εξαιρώ τα 2 άτομα που είχαν δικαιωθεί από το Δ. Εφετείο).
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Καλημερα παιδια λοιπον σημερα περασε ψυχοτεχνικα ο φίλος μ μαζι με τ αλλο παλικάρι που εχουν δικαιωθεί απο το εφετείο και αλλα 2 άτομα που πέρασαν τα αθλήματα και ειναι απο τις ενστάσεις. Απο τους 5 δηλαδή των ενστάσεων έμειναν 2. Οσων αφορά τις κατηγορίες ειναι ενα άτομο απο ΑΕΝ μηχανικών ενα απο ΑΕΙ και 2 απο ΤΕΙ.
Όλοι περιμέναμε τα νέα σου και καλύτερα δεν γινόταν! Λίγη υπομονή ακόμα παιδιά μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα κ απο το νέο έτος λογικα θα τα πούμε όλοι από κοντά

- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Έτσι όπως το βλέπω εγώ οι διαδικασίες τελειώνουν μέχρι τέλους του έτους με μεγάλη δυσκολία.29-30 Δεκεμβρίου προκηρύσσονται εκλογές και μετά μέσα στον Ιανουάριο δεν θα επιτραπεί η κατάταξη. Μετά θα πρέπει να ορκιστεί νέα κυβέρνηση για να υπογραφεί η απόφαση για την κατάταξη από Φλεβάρη μεριά. Μακάρι να διαψευστώ.
Υποψήφια89 ο φίλος σου και το άλλο παιδί που έχουν δικαιωθεί από το Εφετείο αφορούν προηγούμενη προκήρυξη (αυτή των υπαξ του 2011) ή συμμετείχαν και εκείνοι μαζί με εμάς φέτος σε αυτή του 2014;
Ο χρόνος τελειώνει. Μετά από τόσους μήνες ο διαγωνισμός δεν έχει ολοκληρωθεί. Αλίμονο σε αυτόν που δεν έχει δυο φράγκα στην άκρη. Λογικά θα οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, κακό για εμάς. Και αν αλλάξει και η κυβέρνηση η κατάταξη θα αργήσει ακόόόόόόμα περισσότερο.
Ειδικά μετά τη 1ή αποτυχημένη ψηφοφορία, τα πράγματα δείχνουν ότι σίγουρα θα οδηγηθούμε σε εκλογές... Και σίγουρα επηρεάζει και εμάς... Το μόνο που με απασχολεί είναι εάν η νέα κυβέρνηση (εφόσον βγει) θα προσυπογράψει τους πίνακες; Υπάρχει περίπτωση να ακυρώσει τον διαγωνισμό;
διαφορετικά αργά ή γρήγορα θα βγουν. Υπομονή παίδες όπως κάναμε έως τώρα...

- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Έχει μάθει κανείς κάποιο νεότερο;
Εμεις που δινουμε τωρα εξετασεις γραπτες θα σας πεταξουμε εξω απο τους πινακεςχαχαχαχαχαχ
¨βυσμα! Θεος υπαρχει!
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...
Τα δύο παιδιά που δικαιώθηκαν απο τ εφετείο έδιναν μαζί μας. Οσο για να ακυρωθεί ο διαγωνισμός δεν γίνεται κάτι τέτοιο απότι ρώτησα και έμαθα όπως επίσης μου είπαν οτι δεν είναι σίγουρο οτι η αλλαγή της κυβέρνησης θα επηρεάσει την κατάταξη μας (τα λεω με επιφύλαξη). Αυριο γράφουν τ τελευταίο μάθημα οπότε θα πάρω το παλικάρι να μάθω αν του είπαν κάτι. Υπομονή λίγο έμεινε.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Σε ευχαριστούμε Υποψηφια89! Λίγο που το κοίταξα το θέμα των εκλογών, ο νόμος 2190 του 1994 απαγορεύει τις προσλήψεις και πράξεις που αφορούν διορισμό στο δημόσιο, την περίοδο από την διάλυση της βουλής μέχρι την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης. Και δεν εξαιρούνται οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Μόνο αν αναρτήσουν την απόφαση κατάταξης πριν τη διάλυση της βουλής, δηλαδή αυτό το μήνα, μπορούν να μας πάρουν αρχές-μέσα Ιανουαρίου, όπως προγραμματίζουν.Υποψηφια89 έγραψε:Τα δύο παιδιά που δικαιώθηκαν απο τ εφετείο έδιναν μαζί μας. Οσο για να ακυρωθεί ο διαγωνισμός δεν γίνεται κάτι τέτοιο απότι ρώτησα και έμαθα όπως επίσης μου είπαν οτι δεν είναι σίγουρο οτι η αλλαγή της κυβέρνησης θα επηρεάσει την κατάταξη μας (τα λεω με επιφύλαξη). Αυριο γράφουν τ τελευταίο μάθημα οπότε θα πάρω το παλικάρι να μάθω αν του είπαν κάτι. Υπομονή λίγο έμεινε.
poliths έγραψε:Εμεις που δινουμε τωρα εξετασεις γραπτες θα σας πεταξουμε εξω απο τους πινακεςχαχαχαχαχαχ¨βυσμα! Θεος υπαρχει!
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...
Εγώ έχω ακούσει ότι όσοι δικαιώνονται απο τις ενστάσεις τους παίρνουν επιπρόσθετα μαζί με τους επιτυχόντες. Θα δούμε αν ισχύει αυτό βέβαια.
Μην είσαι όμως τόσο χαιρέκακος και ειρωνικός, δεν θα σου βγεί σε καλό και στο λέω με καλή πρόθεση, γιατί αυτοί που είναι στο τέλος των πινάκων που θα "πετάξεις" εσύ έξω δεν είναι απαραίτητα με βύσμα, αλλιώς θα ήταν ψηλότερα και δεν θα είχαν αυτό το χτυποκάρδι!
Κακώς που σου απαντάω κιόλας αλλά δε βαριέσαι καλή καρδιά...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες