Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από μαριάννα »

Εξαρτάται βέβαια και από την πόλη για το πότε θα πάρεις το πιστοποιητικό. Ας πούμε εγώ το πήρα την ίδια στιγμή, το κόστος ίδιο 5 ευρώ.
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από mysterio »

mastixas εσένα έλειπε ο εισαγγελέας της πόλης σου και επέστρεψε Δευτέρα και το πήρες Τρίτη από τη Πέμπτη που είχες κάνει την αίτηση... Χεχεχε!Εικόνα
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Καλημέρα παιδιά. Μόλις πήρα τηλέφωνο στις πληροφορίες και η κοπέλα δεν γνώριζε να μου πεί τίποτα γιατί αναμένουν ακόμα τις αποφάσεις απο τις ενστάσεις στον ΑΣΕΠ. Τη ρώτησα πότε εκτιμάται να βγούν οι τελικοί πίνακες μου είπε ότι λογικά πρέπει μέσα στο Νοέμβριο να βγούν αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο ή ανεπίσημο που γνωρίζουν, το ίδιο και για το πότε υπολογίζουν να γίνει η κατάταξή μας! Όσο για τον τρόπο που θα ενημερωθούεε για την κατάταξη μου είπε πως μας στέλνουν προσωπικό τηλεγράφημα αλλά θα μας πάρουν και τηλέφωνο... Αυτά!
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mastixas »

Ευχαριστουμε για την ενημερωση mysterio άιντε να περασουν οι μερες να βρεθουμε ολοι στη σχολη!
karas

Δημοσίευση από karas »

Καλησπέρα, σε όλους. Υπάρχει κάποιο νεότερο για την κατάταξη σας.
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Κατάφαση ή ερώτηση είναι αυτό?
ΛΣ

Δημοσίευση από ΛΣ »

Καλησπερα , οντως ξερει κανεις να μας πει ποτε θα καταταχθειτε εσεις οι υπαξιωματικοι; Ρωταω γιατι ειμαι επιτυχουσα Σημαιοφορος και θελω να δω περιπου ποτε θα καταταχθουμε και εμεις. Ευχαριστω!
karas

Δημοσίευση από karas »

Ερώτηση ξέχασα το ερωτηματικό.
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Επίσημα δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Εγώ κάτι για αρχές Δεκέμβρη έχω ακούσει αλλά σίγουρα δεν ξέρω!
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

ΛΣ έγραψε:Καλησπερα, οντως ξερει κανεις να μας πει ποτε θα καταταχθειτε εσεις οι υπαξιωματικοι; Ρωταω γιατι ειμαι επιτυχουσα Σημαιοφορος και θελω να δω περιπου ποτε θα καταταχθουμε και εμεις. Ευχαριστω!
Η λογική λέει ότι χρονολογικά και επειδή εμείς οι υπάξ τελειώσαμε σχεδόν 1 μήνα πρίν από εσάς τις διαδικασίες και οι πρώτοι πίνακες επιτυχόντων εμάς βγήκαν 6/10/14 και εσάς 31/10/14 προέχουν τα αποτελέσματα και η κατάταξη εμάς των υπαξιωματικών.

Όμως, υπάρχουν κάποιοι επιτυχόντες και στους 2 διαγωνισμούς που ίσως και αυτό να παίζει κάποιο ρόλο που καθυστερούν τόσο οι δικοί μας τελικοί πίνακες, ή να έχουν γίνει πολλές ενστάσεις που να είναι χρονοβόρο αυτό για την υπηρεσία.

Τέλος αν υπήρχε νεότερο θα το διαβάζατε ρε παιδιά, μην μας αγχώνετε κι άλλο και εσείς, εδώ αναρωτιόμαστε μεταξύ μας και δεν ξέρουμε πότε και τί να περιμένουμε! Χεχεχε φιλικά ;)

elati

Δημοσίευση από elati »

Γνωρίζεις κανείς αν και στο παρελθόν αργούσαν τόσο οι τελικοί πίνακες; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Καλημέρα. Και από τον ΑΣΕΠ μου είπαν ότι εξετάζονται οι ενστάσεις. Αλλά και αυτοί χρονικά δεν ξέρουν να πουν τίποτα...
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Υποψήφια89 έγραψε:Αμα δεις στην ανακοινωση που υπαρχει πανω απο τους πινακες που βγηκαν λεει πως Οι τελικοι πινακες θα προκυψουν απο τυχον ενστασεις και απο την ολοκληρωση δυο διαταγων του εφετειου για δυο υποψηφιους, ο ενας υποψηφιος ειναι γνωστος μου και μου ειπε οτι την αλλη Τεταρτη αποτι τον ενημερωσαν θα δωσει αθληματα. Οποτε οπως καταλαβαινεις δινουν ακομα...
Καλησπέρα παιδιά! Μήπως γνωρίζει η Υποψήφια89 ή κάποιος άλλος αυτα τα 2 παιδιά αν τελείωσαν με τα γραπρά τους εν τέλει και απο πότε; Να προσδιορίσουμε στο περίπου σε τι φάση βρίσκεται η όλη διαδικασία; Δεν παλέυεται άλλο αυτή η αναμονή... Ας βγούν οι τελικοί πίνακες και ας μας καλέσουν όποτε θέλουν για εκπαίδευση να ξέρουμε 100% τι γίνεται στην τελική...

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

mysterio έγραψε: Καλησπέρα παιδιά! Μήπως γνωρίζει η Υποψήφια89 ή κάποιος άλλος αυτα τα 2 παιδιά αν τελείωσαν με τα γραπρά τους εν τέλει και απο πότε; Να προσδιορίσουμε στο περίπου σε τι φάση βρίσκεται η όλη διαδικασία; Δεν παλέυεται άλλο αυτή η αναμονή... Ας βγούν οι τελικοί πίνακες και ας μας καλέσουν όποτε θέλουν για εκπαίδευση να ξέρουμε 100% τι γίνεται στην τελική...
Τις επόμενες ημέρες θα σταλούν τα αποτελέσματα των ενστάσεων από το ΑΣΕΠ στους αρμόδιους της προκήρυξης. Μετά όσες γίνουν δεκτές (που απ' ότι κατάλαβα είναι αρκετές) θα περάσουν πάλι τις διαδικασίες. Οπότε οι τελικοί πίνακες θα αργήσουν πολύ.
Υποψήφια89

Δημοσίευση από Υποψήφια89 »

Καλησπερα παιδια,Ο γνωστος μου δεν εχει δωσει ακομα ψυχοτεχνικα ειναι να τον ειδοποιησουν αυτη την βδομαδα για να τα δωσει και μετα ειναι τα γραπτα. Πρεπει να κανουμε υπομονη ακομα αποτι φαινεται μεχρι να μας ενημερωσουν για την ημερομηνια καταταξης.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες