Αξιοκρατία στο Διαγωνισμού Λιμενικού 2014

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Cobra88 »

Diakos έγραψε:μου στέρησαν όπως σε πολλούς άλλους 500 μόρια απο ξένη γλώσσα παρ' όλο που προσκόμισα τα σωστά δικαιολογητικά.
Καλημερα φιλε μου.

Ρε συ εξηγησε το μας λιγο αυτο γιατι με αγχωσες...

Πως γινεται να σου στερησαν μορια, ενω ειχες προσκομισει τα σωστα δικαιολογητικα;

Και μαλιστα να το εκαναν και σε πολλους αλλους οπως λες.

Κανατε ενσταση;

Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Diakos »

Ένσταση θα κάνω. Πρόκειται για λάθος του, καθώς και για τις 2 ξένες γλώσσες μου προσκόμισα τα ίδια δικαιολογητικά. Μήν αγχώνεσαι άν είναι σωστά τα χαρτιά σου δικαιώνεσαι. Καλή σου μέρα!
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Saiyan έγραψε:
Nikos_pro έγραψε:Αυτη η πριμοδοτηση-εισαγωγη πολυτεκνων εχει καταντησει σκετη αηδια! Ειδη εχει κριθει αντισυνταγματικη η εισαγωγη τους στις παραγωγικες στρατιωτικες σχολες μεσω των πανελληνιων αν δεν κανω λαθος απο το ΣτΕ φετος... Κριμα για τα παιδια των ΑΕΙ που με τρελα μορια δεν καταφεραν να πετυχουν... Και οι 11 θεσεις πολυτεκνων καλυφθηκαν απο αυτη την κατηγορια και αφησαν εκτος τους υπολοιπους! Αν και πτυχιουχος Α. ΤΕΙ αυτο ειναι κυριως το σημειο οπου ενισταμαι...

Παιδιά, οι πολυτεκνοι μας πειραξαν τωρα; Σε καθε προκηρυξη τα ίδια και τα ιδια. Η γενικη κατηγορια ζηταει περισσοτερα ατομα, οι πολυτεκνοι ειναι παντα λιγοτεροι, και επιπλεον αυτοι παιζουνε μεταξυ τους. Καποιες οικογενειες βοηθανε στο δημογραφικο προβλημα του τοπου μας και ζοριζονται να τα βγαλουν περα οταν καποιοι αλλοι κανουν ζωαρα με το χαρτζιλικι του πατερα μεχρι να τελειωσουν τη σχολη. Και εξ'αλλου δε πριμοδοτουνται, απλα παιζουνε μπαλα μεταξυ τους.
Οσον αφορα στην προκηρυξη και το θεμα του topic εφοσον δεν ειναι κανενας μας βαθμολογητης ή εξεταστης δε μπορει με βεβαιοτητα να μιλησει για αξιοκρατια επειδη οσοι ειχαν καλο πτυχιο μπηκανε, μπορει να ειναι τυχαιο γεγονος. Ο, τι έγινε έγινε και κανεις δε μπορει ευκολα να αποδειξει κατι, μονο να εικάζει.

Φιλε μου εισαι λιγο ασχετος απο προκυρηξεις μιας και ασχολουμαι αρκετα τα τελευταια χρονια. Στους Ε. Φ και στην πυροσβεστικη μοριοδοτουνται οι τριτεκνοι και πολυτεκνοι και αρκετα μαλιστα και στο λιμενικο καταλαμβανουν το 10% των συνολικων θεσεων. Αλλα μπορουν να "παιξουν μπαλα" και στην γενικη κατηγορια αν μια στο εκατομμυριο δεν περασουν ως πολυτεκνοι! Δεκτο και σωστο οτι βοηθουν στο δημογραφικο προβλημα της χωρας αλλα εμεις που απο τις οικογενειες ειμαστε 1 και 2 παιδια γεννηθηκαμε απο κατωτερα @@@; Το κρατος οφειλει να βοηθησει και να στηριξει τις οικογενειες τους οικονομικα προκειμενου να ανταπεξελθουν. Αλλωστε συντομα θα σταματησει αυτη η πριμοδοτηση στις προκυρηξεις μιας και το Στε τις εκρινε αντισυνταγματικες! Τεσπα δεν το συνεχιζω αλλο γιατι βγηκα offtopic...

331 ΣΧ.ΑΛ

Δημοσίευση από 331 ΣΧ.ΑΛ »

Κατά την δική μου άποψη δεν υπήρξαν παρατυπίες στον εν λόγω διαγωνισμό. Περιπτώσεις διαμεσολάβησης από "θείους, αρχιεπισκόπους, στρατηγούς, υπουργούς κτλ. " δεν νομίζω ότι υπήρξαν. Τουλάχιστον όχι τόσο κραυγαλέα περιστατικά όπως πολοί υποστήριζαν ότι γίνονται. Η προκύρηξη από κατασκευής της δεν νομίζω οτι άφηνε τέτοια περιθόρια καθώς το 70%-30% ήταν σημαντικό στοιχείο για την διαφάνεια του διαγωνισμού. Επίσης με μία γρήγορη ματιά στους επιτυχόντες δεν φαίνεται κάτι ύποπτο στα γραπτά καθώς ελάχιστοι ήταν αυτοί που πήραν μεγάλο βαθμό και "σκαρφάλωσαν" στην κατάταξη. Από τους 36 επιτυχόντες οι 30 πρέπει να ήταν στην ίδια περίπου θέση Με βάση τα μόρια πρίν τα γραπτά (πτυχίο, ξένες γλώσσες, κτλ.)

Τώρα όσον αφορά την αξιοκρατία του διαγωνισμού σε επίπεδο κριτηρίων επιλογής (π. Χ την εκάστοτε σχολή και τον βαθμό δυσκολίας της, ή την έξτρα μοριοδότηση που πήραν μερικοί άνδρες από το στρατό) ο καθένας μπορεί να πεί τα δικά του. Σκεφτείται όμως ότι σε περίπτωση που αναφερόντουσαν συγκεκριμένες σχολές για τον διαγωνισμό, το 80% από εμάς, αν όχι και περισσότερο δεν θα είχε καν το δικαίωμα συμμετοχής.

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Diakos έγραψε:Ένσταση θα κάνω. Πρόκειται για λάθος του, καθώς και για τις 2 ξένες γλώσσες μου προσκόμισα τα ίδια δικαιολογητικά.Μήν αγχώνεσαι άν είναι σωστά τα χαρτιά σου δικαιώνεσαι. Καλή σου μέρα!
Αυτο ηθελα να ακουσω Εικόνα

Ευχαριστω και καλη τυχη

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Diakos έγραψε:Φίλε greek army είμαι στους επιλαχόντες και σε καλή θέση. Αυτό περίμενα εξ' αρχής να σου πω την αλήθεια, γιατί μου στέρησαν όπως σε πολλούς άλλους 500 μόρια απο ξένη γλώσσα παρ' όλο που προσκόμισα τα σωστά δικαιολογητικά. Στα γραπτά με αδίκησαν σε 2 μαθήματα και ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος γνωρίζοντας τί έγραψα. Δέν έχεις λόγο να είσαι επιθετικός απέναντί μου γιατί γράφω την άποψή μου δημοκρατικά. Τώρα το να σου πώ απο ποιόν άκουσα τί είναι δώρον άδωρον για σένα μιάς και δέν είσαι στο υπουργείο νομίζω. Να σου δώσω ένα tip πάντως. Με το που βγήκαν τα αποτελέσματα οι 2 ακριβώς κάτω απο τον υπουργό ξηλώθηκαν. Σου κάνει αυτό ή θα ήθελες να μπώ σε λεπτομέρειες; Θα δείξει απο τον αριθμό των ενστάσεων. Καλή σταδιοδρομία πάντως στα παιδιά που πέρασαν. Και όσοι αποτύχατε να ξέρετε καμμία προσπάθεια δέν πάει χαμένη άν κοπιάσατε.

Εσείς νομίζετε πως όλο το Λιμενικό ασχολείται με τις προκήρυξεις και θεωρείται πως η κάθε παρατυπία έχει να κάνει με την αξιοκρατία του εκάστοτε διαγωνισμού, όπως είχε γράψει ο άλλος κάποτε για τις εσωτερικές υποθέσεις.

Δεν είμαι επιθετικός μαζί σου, εσύ έγραφες για προκηρύξεις με πιασμένες θέσεις και για μπλε βύσματα.

Άμα σε αδίκησαν στα γραπτά μπορείς να τα δεις.

Δημοκρατία είναι να περιμένεις πρώτα να δεις τα αποτελέσματα και μετά να κάνεις την κριτική σου κάτι που δεν έκανες, έμπαινες και έγραφες πολλά και ίσως αυτό επηρέαζε και τους υπολοίπους.

Τέλοσπαντων εδώ θα είμαστε, ο χρόνος θα δειξει.
Dimitrisnd
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dimitrisnd »

Ποιο ήταν το λάθος στα χαρτιά όμως; Μετάφραση;

kras21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kras21 »

Παιδιά, γνωρίζει κάποιος πιο έντυπο ένστασης συμπληρώνουμε απο το ΑΣΕΠ;
ευχαριστώ
Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Margarita »

Nikos_pro έγραψε:
Saiyan έγραψε:
Nikos_pro έγραψε:Αυτη η πριμοδοτηση-εισαγωγη πολυτεκνων εχει καταντησει σκετη αηδια! Ειδη εχει κριθει αντισυνταγματικη η εισαγωγη τους στις παραγωγικες στρατιωτικες σχολες μεσω των πανελληνιων αν δεν κανω λαθος απο το ΣτΕ φετος... Κριμα για τα παιδια των ΑΕΙ που με τρελα μορια δεν καταφεραν να πετυχουν... Και οι 11 θεσεις πολυτεκνων καλυφθηκαν απο αυτη την κατηγορια και αφησαν εκτος τους υπολοιπους! Αν και πτυχιουχος Α. ΤΕΙ αυτο ειναι κυριως το σημειο οπου ενισταμαι...

Παιδιά, οι πολυτεκνοι μας πειραξαν τωρα; Σε καθε προκηρυξη τα ίδια και τα ιδια. Η γενικη κατηγορια ζηταει περισσοτερα ατομα, οι πολυτεκνοι ειναι παντα λιγοτεροι, και επιπλεον αυτοι παιζουνε μεταξυ τους. Καποιες οικογενειες βοηθανε στο δημογραφικο προβλημα του τοπου μας και ζοριζονται να τα βγαλουν περα οταν καποιοι αλλοι κανουν ζωαρα με το χαρτζιλικι του πατερα μεχρι να τελειωσουν τη σχολη. Και εξ'αλλου δε πριμοδοτουνται, απλα παιζουνε μπαλα μεταξυ τους.
Οσον αφορα στην προκηρυξη και το θεμα του topic εφοσον δεν ειναι κανενας μας βαθμολογητης ή εξεταστης δε μπορει με βεβαιοτητα να μιλησει για αξιοκρατια επειδη οσοι ειχαν καλο πτυχιο μπηκανε, μπορει να ειναι τυχαιο γεγονος. Ο, τι έγινε έγινε και κανεις δε μπορει ευκολα να αποδειξει κατι, μονο να εικάζει.

Φιλε μου εισαι λιγο ασχετος απο προκυρηξεις μιας και ασχολουμαι αρκετα τα τελευταια χρονια. Στους Ε. Φ και στην πυροσβεστικη μοριοδοτουνται οι τριτεκνοι και πολυτεκνοι και αρκετα μαλιστα και στο λιμενικο καταλαμβανουν το 10% των συνολικων θεσεων. Αλλα μπορουν να "παιξουν μπαλα" και στην γενικη κατηγορια αν μια στο εκατομμυριο δεν περασουν ως πολυτεκνοι! Δεκτο και σωστο οτι βοηθουν στο δημογραφικο προβλημα της χωρας αλλα εμεις που απο τις οικογενειες ειμαστε 1 και 2 παιδια γεννηθηκαμε απο κατωτερα @@@; Το κρατος οφειλει να βοηθησει και να στηριξει τις οικογενειες τους οικονομικα προκειμενου να ανταπεξελθουν. Αλλωστε συντομα θα σταματησει αυτη η πριμοδοτηση στις προκυρηξεις μιας και το Στε τις εκρινε αντισυνταγματικες! Τεσπα δεν το συνεχιζω αλλο γιατι βγηκα offtopic...

Ψάξτε λίγο στα άτομα που πέρασαν...

ΑΕΙ, πολύτεκνος, καταλαμβάνει θέσει σε Γενική Σειρα, κι όχι ως πολύτεκνος. Γιατί;

Λίγοι είναι θα το βρείτε εύκολα. Δε μπορώ να πω όνομα.

Επιτρέπεται κάτι τέτοιο;

Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Mαργαριτα αν καποιος πολυτεκνος διαθετει τα μορια και περναει στην γενικη κατηγορια δεν θεωρειται στον πινακα ως πολυτεκνος! Τι ψαχνεις τωρα... εγραψα προηγουμενως ενα ολοκληρο κατεβατο... Στον ιδιο διαγωνισμο του 2011 εμεινα απεξω ως επιλαχων διοτι 3 πολυτεκνοι με περασαν στον πινακα με πολυ λιγοτερα μορια απο μενα!
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Εχω διαπιστωσει 2 περιπτωσεις υποψηφιων οι οποιοι στις αρχικες καταστασεις βρισκοντουσαν στην κατηγορια ΑΕΙ και στις επομενες μεταπηδησαν στην Α. ΤΕΙ. Ο ενας ειναι και επιτυχων. Ελπιζω να εγινε καποιο τυπογραφικο λαθος και μονο..
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από μαριάννα »

Ναι ο αρχικός πίνακας είχε και σε άλλα παιδιά αυτό το τυπογραφικό λάθος. Γνωρίζω κ εγώ ένα παιδί που έχει τελειώσει ΑΕΙ κ στον αρχικό πίνακα τον είχαν βάλει ΤΕΙ.
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από mysterio »

Nikos_pro έγραψε:Εχω διαπιστωσει 2 περιπτωσεις υποψηφιων οι οποιοι στις αρχικες καταστασεις βρισκοντουσαν στην κατηγορια ΑΕΙ και στις επομενες μεταπηδησαν στην Α. ΤΕΙ. Ο ενας ειναι και επιτυχων. Ελπιζω να εγινε καποιο τυπογραφικο λαθος και μονο.

Φίλε έχω γνωστό ο οποίος έχει τελειώσει παιδαγωγικό και τον είχαν στην κατηγορία των ΤΕΙ στην αρχή αλλά μετά την υψομέτρηση αν θυμάμαι καλά τον είχαν πάρει και τηλέφωνο γιαυτό το λάθος από το λιμενικό ότι θα το διορθώσουν και να το γνωρίζει, ίσως και να τους έστελνε κ κάτι χαρτιά δεν ξέρω κλπ. Οπότε δεν νομίζω να έχουν γίνει τέτοια τραγικά λάθη αφού μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών μας αυτά διορθώθηκαν.(αυτό το παιδί που λέω δεν ήταν τελικώς επιτυχών με τους ΑΕΙ, ενώ ήταν σε υψηλή θέση βάση μορίων στους αρχικούς πίνακες στους ΤΕΙ) οπότε κατ' εμένα δεν υπάρχει κανένα θέμα αξιοκρατίας και δυσπιστίας! Εικόνα

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Άβαταρ μέλους
Krios87
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Krios87 »

Διαβάσατε τις καταγγελίες στο peiratikoreportaz και στο bloko.gr?; Φαντάζομαι θα γίνουν πολλές ενστάσεις κυριως απο ατομα που αδικηθηξαν στα μαθήματα..
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mastixas »

Τερμα το αστείο με τους αμπαλους (με συγχωρειτε αλλά τα έχω πάρει).. Όσοι δεν πέρασαν νομίζουν οτι κάποιοι ήθελαν να τους κόψουν εσκεμμένα. Μηπως να αναρωτηθουνε τί μπορεί να πηγε στραβά; Μηπως λέω μήπως απέτυχαν και δεν το παραδέχονται; ΕΛΕΟΣ πια. Σχετικα με τα αθληματα τωρα, γιατι και εκει ακουω για αδικιες, πήγα με προπονήσεις πολλές να δώσω και πέρασα σαν κύριος, δεν ενοιωσα οτι κάποια άγνωστη δυναμη ήθελε να με κόψει με το ζόρι..
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες