Αποτελέσματα Εμπορικού Ναυτικού (2014)

Στρατός και θητεία
alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από alexakis7 »

Αυτη η φωτο ειναι η κατανομη θεσεων Των επιτυχοντων απο πανελληνιες αλλα και αυτοι που θα περασουν με απολυτηριο.sorry για το μεγεθος της εικονας. Εχω ξεχασει τα κολπα με τα uploads
~312 λελε~
βαγγελης

Δημοσίευση από βαγγελης »

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα με απολυτηριο για αεν

ευχαριστω

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από D.Y.K »

βαγγελης έγραψε:Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα με απολυτηριο για αεν

ευχαριστω

Ή την παρασκευή ή την Δευτέρα σύμφωνα με αυτά που είπαν στο τηλέφωνο του Υπουργείου Ναυτιλίας σε κάποιους υποψήφιους. Όταν με το καλό βγουν πάντως θα τα αναρτήσουμε άμεσα στο παρών νήμα προς ενημέρωση όλων των υποψηφίων Εικόνα

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΙΚΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΙΚΙΔΗΣ »

Σιγουρα στις 22;
DR

Δημοσίευση από DR »

Παιδες, λογικα αποτι εχουμε ενημερωθει αυριο το πολυ μεθαυριο θα βγουν τα αποτελεσματα, δεν νομιζω να το καθυστερησουν παραπανω... Καλη τυχη σε ολους και καλη σταδιοδρομια στους επιτυχοντες
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από VALLGOX »

Ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα?
Παναγιώτης

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Γαμι**νται κανονικά στο ΥΕΝ, πήγανε τις βάσεις 19,300 με το απολυτήριο, αι στο διάολο δηλαδή...

Σε παρακαλώ πολύ να μην χρησιμοποιείς ύβρεις. Το επόμενο μήνυμα με υβριστικό περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιευτεί.

Η Διαχείριση.

civilian

Δημοσίευση από civilian »

Ουαου και το χα σιγουρο με 18600. Ποσο ανεβηκαν απο περσι; Αυτο παντως δεν το περιμενα, αντε να δουμε τωρα τι θα κανουμε. Παρεπιπτοντως μπορεις να συμμετασχεις μονο μια φορα με απολυτηριο η κανω λαθος;

Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

Παναγιώτης έγραψε:Γαμι**νται κανονικά στο ΥΕΝ, πήγανε τις βάσεις 19,300 με το απολυτήριο, αι στο διάολο δηλαδή...

Σε παρακαλώ πολύ να μην χρησιμοποιείς ύβρεις. Το επόμενο μήνυμα με υβριστικό περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιευτεί.

Η Διαχείριση.

Δεν τις πηγαν αυτοι αλλα η ζητηση φιλε μου λογω κρισης ολοι πανε καραβια... Οπως το '50, αυτοι πολλες θεσεις βγαζουν.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από D.Y.K »

civilian έγραψε:Ουαου και το χα σιγουρο με 18600. Ποσο ανεβηκαν απο περσι; Αυτο παντως δεν το περιμενα, αντε να δουμε τωρα τι θα κανουμε. Παρεπιπτοντως μπορεις να συμμετασχεις μονο μια φορα με απολυτηριο η κανω λαθος;

Μπορείς να συμμετάσχεις όσες φορές θέλεις μέχρι τα 27 σου Εικόνα

Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

VALLGOX έγραψε:
Παναγιώτης έγραψε:Γαμι**νται κανονικά στο ΥΕΝ, πήγανε τις βάσεις 19,300 με το απολυτήριο, αι στο διάολο δηλαδή...

Η Διαχείριση.

Δεν τις πηγαν αυτοι αλλα η ζητηση φιλε μου λογω κρισης ολοι πανε καραβια... Οπως το '50, αυτοι πολλες θεσεις βγαζουν.

Ολοι πανε στα καραβια, αλλα ποσοι μπορουν να αντεξουν τη ζωη αυτη; Οι περισοτεροι νομιζουν θα πανε και θα βγαζουν ευκολα λευτα, ναι μεν τα λευτα ειναι πολλα αλλα τα πολλα λευτα δεν ερχονται χωρις θυσιες.
Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

Πανος έγραψε:
VALLGOX έγραψε:

Η Διαχείριση.

Ολοι πανε στα καραβια, αλλα ποσοι μπορουν να αντεξουν τη ζωη αυτη; Οι περισοτεροι νομιζουν θα πανε και θα βγαζουν ευκολα λευτα, ναι μεν τα λευτα ειναι πολλα αλλα τα πολλα λευτα δεν ερχονται χωρις θυσιες.

Aν κατσεις μια ζωη ναυτικος ειναι κολαση, πολλοι πανε να μαζεψουν λεφτα καποια χρονια και μετα κανουν κατι αλλο στην στερια, αλλα ειμαστε εκτος θεματος
Dhmhtrhs_91
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Dhmhtrhs_91 »

Κριμα πραγματικα, ειδα παιδια με 1800+ τα οποια μεινανε εκτος... εγω ενα θα πω. Καθε εμποδιο σε καλο μας μαγκες ;)

Άβαταρ μέλους
giorgosmc
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από giorgosmc »

19,300; Ειμαστε με τα καλα μας; Δηλαδη εγω τωρα πρεπει να κατσω να σαπισω μουτσος 5 χρονια μεσα σε ενα καραβι (αν βρω βυσμα και για εκει και αν 5 χρονια φτανουν για να πιασω 20αρι που ειναι η βαση) για να μαζεψω μορια και να ξανα δωσω;(αν με παρουν) ή να γινω φυτο και να διαβαζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να δωσω πανεληνιες, δε πανε να πνιγουνε λεω εγω.

Παιδια θελω να ρωτησω κατι ποσο ειναι η βαση αν δωσει καποιος με πανεληνιες για την επομενη χρονια και αν εχω καμια μικρη πιθανοτητα να παω μουτσος με ναυτικο φυλαδιο χωρις βυσμα για φετος.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης