Απορριφθέντες Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Προσπαθω να βρω με ποιον τροπο μας απορριπτει εκτος της διαδικασιας συμετοχης στον διαγωνισμο; Ειναι πραγματικα απαραδεκτο αυτο που γινετε 1200 αιτησεις απορριφθεντες παρακαλω ολους στου απορριφθεντες που πιστευουν οτι αδικηθηκαν να συγκροτησουμε μια ομαδα και να κινηθουμε νομικα κατα του διαγωνισμου ειναι πραγματικη αδικια εγω με πτυχιο 7,28 και αριστη γνωση αγγλικης να μαι εκτος και σαν και μενα ολες οι ταχυδρομικος αιτησεις, παρακαλω οσοι ενδιαφερονται να ενεργοποιηθουν. Πρεπει να κινηθουμε νομικα αμεσα! Η αδικια σε ολο της το μεγαλειο! Παιδια ας παλεψουμε!
suck it up που λένε και οι αμερικάνοι
Εγ'ω είμαι επιτυχών αλλά μου έφαγαν ένα πτυχίο ξένης γλώσσας, δηλ 300 μόρια. Έκανα αίτηση. Θα δείξει. Πολλές παρόμοιες περιπτώσεις.
Σου το εύχομαι και σένα ολόψυχα να αδικηθεις μπάς και καταλάβεις το suck it up. ανωριμε πιτσιρικά!!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Pergon εσυ το γνησιο της υπογραφης σου που το ζηταει ξεκαθαρα η προκηρυξη για οσους κανουν ταχυδρομικα τις αιτησεις γιατι δεν το εβαλες; Diakos αν οντως το ειχες σωστα αντιγραφο πτυχιου και μεταφρασμενο οπως πρεπει σε αδικησανε και πρεπει να το ψαξεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες