Προκήρυξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού (2014)
Αυτο θα το μαθουμε με τους πινακες... με το διαβασμα πως πατε παιδια.. το διοικητικο πολυ δυσκολο
Αηδια καταντισαν.. ποτε εχουν σκοπο να τους βγαλουν
Τηλεφώνησα στο γραφείο εκπαίδευσης. Θα περιμένουμε μάλλον λίγο ακόμα γιατί μου είπαν πως προηγούνται οι διαδικασίες της προκήρυξης των 9 αξ/κων τεχνικού τομέα. Μου είπε οτι περνούν και αυτοί γιατρούς και αθλήματα, οπότε μάλλον από την άλλη εβδομάδα εμείς.
Λαθος πληροφορηση. Δινει μια γνωστη μου στους αξιωματικους ειδικοτητας τεχνικου και δεν τους εχουν καλεσει καν για υψομετρηση...
Παντως παιδια σε καθε περιπτωση εχουμε καιρο μεχρι να μας καλεσουν. Οντως προηγειται η προκηρυξη των τεχνικων. Καλο κουραγιο σε ολους μας!
Αν διαβασες καλα δεν ειπα οτι τους καλεσαν, απλως ανεφερα αυτο που μου ειπε η κοπελα απο το γραφειο εκπαιδευσης, οτι προηγειται η άλλη διαδικασία. Διαβαζουμε καλα λοιπον πριν σχολιασουμε ;)
Αυτη τη βδομαδα μου ειπαν στο τηλεφωνο οτι θα βγουνε οι πινακες
Οι πινακες θα βγουν τωρα, αλλα θα μας καλεσουν μολις ολοκληρωσουν οι τεχνικοι αξιωματικοι σωστα; ... δηλαδη τελος σεπτεμβρη αρχες οκτωβρη?
Ε πολυ τραβηγμενο...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Και εγώ έτσι νομίζω. Να τελειώνουν πρώτα με τους Τεχνικούς, έτσι κι αλλιώς μόνο αθλήματα έχουν αυτοί, και μετά μας καλούν για υψομέτρηση. Δεν πιστεύω να τα κάνουν ταυτόχρονα.mariavr έγραψε:Οι πινακες θα βγουν τωρα, αλλα θα μας καλεσουν μολις ολοκληρωσουν οι τεχνικοι αξιωματικοι σωστα; ... Δηλαδη τελος σεπτεμβρη αρχες οκτωβρη;

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Ετσι και αλλιως δεν εχουν λογο να βιαζονται... Οι προηγουμενοι αξιωματικοι δεν εχουν κλεισει καν χρονο... Λεω εγω τωρα...
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Λάθος νομίζεις. Υπάρχει λόγος να βιάζονται γιατί στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθηθεί από την αρχή. Δεν μπορεί πχ να μπει σειρά Φεβρουάριοmariavr έγραψε:Ετσι και αλλιως δεν εχουν λογο να βιαζονται... Οι προηγουμενοι αξιωματικοι δεν εχουν κλεισει καν χρονο... Λεω εγω τωρα...

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Και περσυ τους καλεσαν τελος Νοεμβριου...expedition έγραψε:Λάθος νομίζεις. Υπάρχει λόγος να βιάζονται γιατί στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθηθεί από την αρχή. Δεν μπορεί πχ να μπει σειρά Φεβρουάριοmariavr έγραψε:Ετσι και αλλιως δεν εχουν λογο να βιαζονται... Οι προηγουμενοι αξιωματικοι δεν εχουν κλεισει καν χρονο... Λεω εγω τωρα...
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Γνωρίζω καλά πότε τους κάλεσαν αυτούς και όλες τις προηγούμενες σειρές. Και τέλος Νοέμβρη οριακά είναιVardou έγραψε:Και περσυ τους καλεσαν τελος Νοεμβριου...

- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 8
Βγήκαν οι πίνακες των συμμετεχόντων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης