Προκήρυξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού (2014)
Γιατι τοσο λιγες?
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Πιθανολογω γιατι ειναι κατακαλοκαιρο και πολλοι που δηλωσανε περσι που ειχε περισσοτερες θεσεις να ξενερωσανε και να μη ξαναδηλωσανε. Οπως και να χει δεν μας χαλαει.
Ισως αλλα οπως ξαναειπα 30 φουλ προετοιμασμενοι θα υπαρχουν ειτε ειναι 1000 ειτε 500 ειτε 100 οι αιτησεις
Παιδιά σχετικά με τα δικαιολογητικά που υποβάλαμε η βεβαίωση για τον ακριβή βαθμό πτυχίου ήταν απαραίτητη; Γιατί εγώ την έβαλα αλλά δεν ανέφερε η προκήρυξη για κάτι τέτοιο. Έκανα βλακεία; Ευχαριστώ.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Δεν ηταν απαραιτητη αλλα δεν θα εχεις προβλημα που την εβαλες. Και εγω που πηγα απο κοντα και τους ειπα οτι εχω και αυτη τη βεβαιωση με το βαθμο μου ειπαν φερτην ας την βαλουμε και αυτη μεσα.
prasinos1966 έγραψε:Δεν ηταν απαραιτητη αλλα δεν θα εχεις προβλημα που την εβαλες. Και εγω που πηγα απο κοντα και τους ειπα οτι εχω και αυτη τη βεβαιωση με το βαθμο μου ειπαν φερτην ας την βαλουμε και αυτη μεσα.
Σε ευχαριστώ πολύ!
Παιδιά καμιά ιδέα για το πότε θα βγουν οι λίστες με τα ονόματα αυτών που έχουν σωστά δικαιολογητικά; Λογικά δεν θα αργήσουν αφού είμαστε λίγοι σχετικά.
Φανταζομαι οτι θα πρεπει να ολοκληρωθει ο διαγωνισμος των υπαξιωματικων... Οποτε ισως 25/8 ή 1/9... ; εσεις τι πιστευετε... Εικασιες κανω (σε περιπτωση παρεξηγησης)
Εμας μας ειπαν μετα τις 10 Αυγουστου να περιμενουμε ανακοινωση!
Δεν ξερω... Παντως αν ριξεις και μια ματια τα φροντιστηρια κανουν εναρξη νεων τμηματων απο 1/9... Δε νομιζω να ειναι μετεωρο ολο αυτο... Τα γραπτα θα πανε σιγουρα σεπτεμβρη... ! Και νομιζω γενικα ολη η διαδικασια...
Παιδιά έχουμε μάθει τον αριθμό των υποψηφίων μέχρι τώρα?
Παιδιά καλησπέρα, έχω αρχίσει να αγχώνομαι που δεν βγαίνει ανακοίνωση να μας καλέσουν. Έχει κανένας καμία πληροφορία; Διάβασα για μετά τις 10 Αυγούστου αλλά δεδομένου ότι δεν υπάρχει μοριοδότηση και ότι οι υποψήφιοι ήταν λίγοι δε θα έπρεπε να μας ειδοποιήσουν ως τώρα; 

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Μην αγχώνεσαι. Τελειώνουν την άλλη εβδομάδα οι Υ/Ξ και πιστεύω απο 25/8 θα βγει.kiki έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, έχω αρχίσει να αγχώνομαι που δεν βγαίνει ανακοίνωση να μας καλέσουν. Έχει κανένας καμία πληροφορία; Διάβασα για μετά τις 10 Αυγούστου αλλά δεδομένου ότι δεν υπάρχει μοριοδότηση και ότι οι υποψήφιοι ήταν λίγοι δε θα έπρεπε να μας ειδοποιήσουν ως τώρα;

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Μάθαμε πόσοι είμαστε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες