Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
υποψήφιος υπαξ

Δημοσίευση από υποψήφιος υπαξ »

Αγαπητέ giorgospline και εμένα πάντα μου άρεσαν οι στρατιωτικές σχολές και εγώ βρίσκω στον ιδιωτικό τομέα δουλειές αλλά το λιμενικό ήταν όνειρο ζωής... Μην θεωρείς ότι είσαι κάτι ξεχωριστός από εμάς γιατί και εμείς προσπαθήσαμε και άδικα δεν είμαστε στη λίστα. Και και άσε τις ειρωνείες για το "πρώην και δήθεν" Δεν ξέρω αν θα βγει κάτι από τις ενστάσεις αλλά με έχουν μάθει να αγωνίζομαι για το δίκαιο και αυτό θα πράξω... "Αν" τελικά μπεις στο σώμα, που δεν το βλέπω, γιατί ποιο πολύ μπλα μπλα είσαι, ελπίζω να σε στρώσουν με την παλιοσυμπεριφορά που έχεις απένεντι σε ανθρώπους που αδικήθηκαν. Θυμήσου ότι όλα σε αυτή τη ζωή ρόδα είναι... Σταμάτα να γράφεις στο φόρουμ και κάτσε να διαβάσεις τίποτα, εκτός και αν σουχουν πει και εσένα ότι θα είσαι μέσα στον τελικό πίνακα και βαριέσαι και δεν σου περνάει η ώρα. Εγώ που γράφω έχω το σκοπό μου...
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Vardou »

Greek_Army έγραψε:
υποψήφιος υπαξ έγραψε:mk οι ενστάσεις γίνονται μετά την ανακοίνωση του προσωρινού πίνακα διοριστέων... εάν μαζευτούν πολλές ενστάσεις μπορεί να ακυρωθεί ο διαγωνισμός και να ξαναγίνει εκ νέου με αντικειμενικές διαδικασίες και μάρτυρες και όχι κρυφτούλι...

Ο διαγωνισμός δεν ακυρώνεται με τίποτα, το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να αλλάξει η λίστα (για έναν ή περισσότερους) μετά το τέλος των γραπτών αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει παραβατική πράξη από την επιτροπή κάτι που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο, θα πρέπει να έχετε αποδείξεις και απόδειξη δεν είναι ούτε ένα blog ούτε 50 άτομα που κόπηκαν στα αθλήματα.
Πεταμένα λεφτά οι ενστάσεις στο Λιμενικό Σώμα... ! Εικόνα

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Margarita »

Τα αθλήματα σ δίνουν μόρια;
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από expedition »

Margarita έγραψε:Τα αθλήματα σ δίνουν μόρια;
Όχι.
Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Margarita »

expedition έγραψε:
Όχι.
Τα ψυχοτεχνικα;

Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από expedition »

Margarita έγραψε:Τα ψυχοτεχνικα;
Ούτε. Απλά πρέπει να τα περάσεις. Εάν δεν, αποκλείεσαι από τη διαδικασία Εικόνα
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από faber »

σχετικότατη σε βρίσκω και φουλ ενήμερη
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από 317ρης »

Ονειρο το ειχε και αυτη... Απο μικρο παιδι ηθελε να μπει στο Λιμενικο... οπως και οι υπολοιπες 850 γυναικες που ηταν υποψηφιες...
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mastixas »

Οι κοπέλες είδαν φως και μπήκαν..
faber
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από faber »

Τόσο μισογύνης δεν έχω γίνει ποτέ στην ζωή μου και ούτε πρόκειται, απλά προκαλούν και αυτές... Ειδικά όταν είδα την άλλη στην αναμονή στα ψυχοτεχνικά να διαβάζει απο σημειώσεις, πως συγκρατήθηκα δεν ξέρω ακόμα. Σόρυ γκρικ αν βγαίνουμε εκτός θέματος.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μπορείτε αν θέλετε να συνεχίσετε στο Γυναίκες στα σώματα ασφαλείας την ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα σας!

Στο παρών θέμα είναι γεγονός ότι έχετε ξεφύγει.

Άβαταρ μέλους
nikosern
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikosern »

Οταν λέει κάποιος πως αδικήθηκε δεν έχω λογο να μην τον πιστέψω. Αντίθετα απιστευτοι είστε ολοι εσείς που κατα βάθος χαίρεστε επειδη κοπήκανε άτομα, αλλα επειδη δεν έχετε τα @@ να παραδέχθηκε δημοσίως την κακιά σας, το πλασαρετε με περιτύλιγμα. Να θυμάστε ομως πως οπως κάποιοι (οπως οι ίδιοι υποστηρίζουν ) είδαν τον εαυτό τους να αδικηται στα αθλήματα , έτσι μεθαύριο και εσείς θα δείτε τον εαυτό σας να αδικηται στα γραπτά ή στις τοποθετήσεις.

Σήμ. Δεν αδικηθηκα απο κανέναν.

mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mastixas »

Ο καθένας θέλει να προσαρμόσει την προκήρυξη στα μετρα του.. Κι εγώ δεν μπορουσα να βγάλω τα αθλήματα αλλά έλιωσα στις προπονήσεις. Και το σκαμα ηταν μια χαρά, άσχετο αν κάποιοι πηδούσαν απρόσεκτα ή δεν μπορούσαν ή πηδούσαν λες και πήγαιναν για παγκοσμιο ρεκορ. Δικαιολογίες παντού.. Παντα κάτι φταίει και ποτε εμείς. Και δεν είναι διαβολική χαρά το οτι κόπηκαν μερικοί, αλλά μέρος της διαδικασίας. Όταν διναμε με το γκρουπ το δικο μου χειροκροτουσαμε τις επιτυχημένες δεύτερες προσπαθειες στα παιδιά που πραγματικα το είχαν.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Greek_Army »

nikosern έγραψε:Οταν λέει κάποιος πως αδικήθηκε δεν έχω λογο να μην τον πιστέψω. Αντίθετα απιστευτοι είστε ολοι εσείς που κατα βάθος χαίρεστε επειδη κοπήκανε άτομα, αλλα επειδη δεν έχετε τα @@ να παραδέχθηκε δημοσίως την κακιά σας, το πλασαρετε με περιτύλιγμα. Να θυμάστε ομως πως οπως κάποιοι (οπως οι ίδιοι υποστηρίζουν) είδαν τον εαυτό τους να αδικηται στα αθλήματα, έτσι μεθαύριο και εσείς θα δείτε τον εαυτό σας να αδικηται στα γραπτά ή στις τοποθετήσεις.

Σήμ. Δεν αδικηθηκα απο κανέναν.

Για τις τοποθετήσεις είναι γνωστό αρχηγέ, όλοι το γνωρίζουν και το αναφέρουμε συχνά εδώ μέσα, τα δικά σου γραπτά δεν μπορεί να τα ακουμπήσει κανένας μην ξεφεύγουμε από τον τίτλο του θέματος, για όλες τις διαδικασίες έχουμε φτιάξει ξεχωριστά θέματα για να μην τα μπερδεύουμε.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες