Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από 317ρης »

Παρε στα κλασσικα τηλεφωνα που οριζει η προκηρυξη.
Pn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Pn »

Πηρατε τηλεφωνο σας είπαν κανενα νέο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

γιαν έγραψε: Στην σφαιροβολια η σφαίρα στις γυναικες ήταν τα ίδια κιλά με αυτή των ανδρών;

Ναι.

Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Margarita »

Μήπως δε γίνουν αύριο τα ψυχοτεχνικά και πάρει παράταση;
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Για να τα καθυστερουν τοσο πολυ φανταζομαι θα γινεται καλο "μαγειρεμα" απο την επιτροπη αποτελεσματων!!
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Δεν παιζει να παρει παραταση... Το ειπαν οι χριστιανοι... Δευτερα Βραδυ! Δεν ειπαν οτι θα βγουν κυριακη και το καθυστερησαν. Ξεκαθαροι ηταν... ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ. Μαγειρεμα θα γινει σιγουρα...
Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

317ρης έγραψε:Δεν παιζει να παρει παραταση... Το ειπαν οι χριστιανοι... Δευτερα Βραδυ! Δεν ειπαν οτι θα βγουν κυριακη και το καθυστερησαν. Ξεκαθαροι ηταν... ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ. Μαγειρεμα θα γινει σιγουρα...

Άρα πάμε ολοι Αθήνα, νοικιάζουμε ξενοδοχείο κ ααααααν μας καλέσουν παρουσιαζομαστε, αλλιως τζαμπα εξοδα κ περα δοθε.

Ωραια λογικη

Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Το ανεφερα και προηγουμενως... Δεν υπαρχει λογικη...

Υ. Γ Δεν μιλαω ετσι επειδη ειμαι ανετος και μενω αθηνα... Θα χρειαστει να κανω 550 Χιλιομετρα για να κατεβω Αθηνα... Οποτε καταλαβαινω πως ειναι... Και δεν συμφωνω εννοειται με αυτο. Απλα ειχα ρωτησει τον Προεδρο της επιτροπης και κανα 2 ακομα... Και μου ειπανε Δευτερα βραδυ κατα παση πιθανοτητα... Βεβαια εγω εχω κλεισμενα τα εισιτηρια απο πριν (επειδη γενικα δεν ζοριζομουν στα αθληματα και το ειχα "σιγουρο").

Υ. Γ 2 Βαθια μεσα μας ολοι ξερουμε αν περασαμε ή οχι... Οποτε ας μην κοροιδευομαστε... Αν ησουν μεσα στα ορια δεν θα αγχωνοσουν και θα ειχες κλεισει εισιτηρια ηδη... Επομενως σε καποιο ξερεις πως εχεις κοπει... Και απλα περιμενεις μπας και "Σε περασουν" για αυτο αγχωνεσαι... Δες το θετικα... Μονο κερδισμενη μπορει να βγεις... Εικόνα

Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

317ρης έγραψε:Το ανεφερα και προηγουμενως... Δεν υπαρχει λογικη...

Υ. Γ Δεν μιλαω ετσι επειδη ειμαι ανετος και μενω αθηνα... Θα χρειαστει να κανω 550 Χιλιομετρα για να κατεβω Αθηνα... Οποτε καταλαβαινω πως ειναι... Και δεν συμφωνω εννοειται με αυτο. Απλα ειχα ρωτησει τον Προεδρο της επιτροπης και κανα 2 ακομα... Και μου ειπανε Δευτερα βραδυ κατα παση πιθανοτητα... Βεβαια εγω εχω κλεισμενα τα εισιτηρια απο πριν (επειδη γενικα δεν ζοριζομουν στα αθληματα και το ειχα "σιγουρο").

Υ. Γ 2 Βαθια μεσα μας ολοι ξερουμε αν περασαμε ή οχι... Οποτε ας μην κοροιδευομαστε... Αν ησουν μεσα στα ορια δεν θα αγχωνοσουν και θα ειχες κλεισει εισιτηρια ηδη... Επομενως σε καποιο ξερεις πως εχεις κοπει... Και απλα περιμενεις μπας και "Σε περασουν" για αυτο αγχωνεσαι... Δες το θετικα... Μονο κερδισμενη μπορει να βγεις... Εικόνα

Είναι δυνατό να μαι σιγουρη για το χρονο; Είχα χρονομετρο;

Είδα τη μηκος εφτασα εγω κ η σφαίρα;

Ας μην κοροιδευομαστε λοιπον.

Πολλοι κ πολλες ηταν ανετες στην προπονηση. Το μαγείρεμα που λεμε ομως, ανατρεπει καθε ανεση κ σιγουρια.

Κατσε να βγουν κ βλεπουμε αν

Άβαταρ μέλους
katerina_hope
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από katerina_hope »

Δεν ειναι απαραιτητο να ξερεις πως σε καποιο εχες κοπει για να αγχωνεσαι και να μην το εχεις σιγουρο. Απλα δεδομενου οτι δεν ειχαν π. χ στο μηκος και στη σφαιρα λωριδα στο εδαφος που να υποδηλωνει το οριο, αν καποιος γενικα ειναι οριακα δεν το ξερει. Δε σημαινει οτι εχει κοπει και θα τον περασουν.. Οχι βεβαια πως δεν μπορει να ισχυσει και αυτο..
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Αν σας κοψουν και ειστε σιγουρες οτι το περασατε... ενσταση... εκ νεου εξεταση... και εισαι μεσα. Το μαγειρεμα θα γινει ΥΠΕΡ σας (υπερ αυτων που δεν ειναι σιγουροι δλδ) ... Γιατι οι επιτροπες στο διαγωνισμο... μονο αυστηρες δεν ητανε... Ας μη γελιομαστε... Σε λιγη ωρα θα ξερουμε... ας μην "τσακωνομαστε" αδικα... Οτι και να λεμε δεν θα αλλαξει τιποτα. Καλη επιτυχια σε ολους.
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Vardou »

317ρης έγραψε:Το ανεφερα και προηγουμενως... Δεν υπαρχει λογικη...

Τι εννοείς, έχεις κλεισμένα εισιτήρια; Ξέρεις πότε θα πας για ψυχοτεχνικά;

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Τριτη και τεταρτη λεει η ανακοινωση. Λογικα τριτη γυναικες, τεταρτη αντρες, θα ειναι 36ευρω τα αεροπορικα ηταν ευκαιρια (ετσι κ αλλιως τα διπλα θα πληρωνα αν τα εκλεινα σμρ... για τεταρτη)
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Vardou »

317ρης έγραψε:Τριτη και τεταρτη λεει η ανακοινωση. Λογικα τριτη γυναικες, τεταρτη αντρες, θα ειναι 36ευρω τα αεροπορικα ηταν ευκαιρια (ετσι κ αλλιως τα διπλα θα πληρωνα αν τα εκλεινα σμρ... Για τεταρτη)
Κυριλέ... Αλλά τώρα δεν βλέπω το νόημα να μας ξεχωρίσουν σε άντρες γυναίκες. Τεσπα... Θα μάθουμε. Ω ρε φίλε, φαντάζομαι τι θα γίνεται στο Αρχηγείο. Ακόμα να βγάλουν ανακοίνωση.Εικόνα

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Χωρις να θελω να σας αγχωσω... στους Λιμενοφυλακες το 2011 τα αποτελεσματα απο τα αθληματα ειχαν βγει στις 21:34... Οποτε μην ξαφνιαστειτε αν βγουν παρομοια ωρα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες