Δεν λες απλά ότι χρειάζεσαι μόρια και άστα αυτά... Κάτσε να διαβάσεις αν θες να βγάλεις παραπάνω317ρης έγραψε:Βασικα θα επρεπε να υπάρχει εστω μια μικρη μοριοδοτηση στα αθληματα... Ετσι για να πιο δικαιο καπως για οσους ειναι καλοι. Δεν γινεται αυτος που βγαζει το χιλιαρι σε 3:30 να μπαινει στο ιδιο σακι με αυτον που το βγαζει στα 4:30 και αντιστοιχα για ολα τα αθληματα.
Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 41
Τί λές ρε μάγκα σοβαρά; Καλά τα λέει ο 317τα ίδια είμαστε; Όπου είπα οτι δέν εχει μοριοδότηση απο τα αθλήματα γελούσαν. Τελείως αναξιοκρατικό. Εγώ είμαι στην Ά Εθνική πυγμαχίας και γυμνάζομαι πρωταθλητικά απο πιτσιρίκι και θα με βάλεις ίσα και όμοια με τον κάθε ένα; Μή γελάσω ρε φιλαράκι...
diako ισα και ομοια σε βαζουν αυτοι που βγαζουν την προκηρυξη. Αμα δεν σου αρεσει μην δινεις εξετασεις. Τα πραγματα ετσι εχουν. Και εγω κανω πρωταθλητισμο στην κολυμβηση τι να κανουμε τωρα... Δινουμε με τους δικους τους κανονες και ορους. Φιλικα παντα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Τα έχουμε πεί αυτά πολλές φορές, ο καθένας θέλει μια προκύρηξη στα μέτρα του και όπως τον συμφέρει.317 και εγώ περίπου στα 3:30 το βγ'ζω στο 1000αρι αλλά δεν σύμφωνω με την αποψη σου. Το πιο τραγικό για μένα είναι οτι στους ΔΕΑ (ΕΔ) δεν έδωσαν παραπάνω μόρια (όπως σε πολλές άλλες προκυρήξεις) και μας βάλαν στην ίδια μοίρα με πυροβολικό, πεζικό κτλ. Καθώς επίσης και στους απλούς καταδρομείς που δεν έδωσαν μόρια καθόλου. Αύτα και απο εμένα. Φιλικά πάντα.
Τι σχεση εχουν τα αθλήματα με το αν θα εισαι καλός στην δουλεια σου στο λιμεναρχείο. γιατι να μοριοδοτούνται; υπαρχει περίπτωση να τρέξουμε στο λιμεναρχείο 1000αρι η να πετάξουμε σφαιρα; ελεος γελαω!! τα μαθήματα καλα τα εχουν γτ πρώτον το ναυτικο μας χρειάζεται στο Λιμενικο η έκθεση για να δουν το επίπεδο μας(δεν θέλουν μπάζα συο Λιμενικο)διοικητικο γιατι εκδιδομένων διοικητικές πράξεις (πχ κλήσεις και γενικά μπορει να μας βάλουν στο γραφείο και πρεπει να ξέρουμε τα γραφειοκρατικά)τα αθλήματα βάζουν συμβολικά όρια για να δουν αν εχουμε μια α φυσική κατάσταση. οχι γτ θέλουν πρωταθλητές ελεος που θελετε μόρια απο εκει. να διαβάσατε στην σχολή να γνωρίζατε γλώσσες αν θέλατε να είχατε υψηλά μόρια. παντα φιλικά!!
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 67
Οπου σωματα ασφαλειας... = Φυσικη κατασταση και δυναμη... Καλως ή κακως ετσι ειναι τα πραγματα... Τωρα λογικο ειναι οι χοντρουλιδες μπουγατσαδες να γκρινιαζετε... αυτα. Φιλικα παντα. Και πιστεψε με Pn... πιο πολυ θα σου χρειαστει το 1000ρι οταν χριεαστει να τρεξεις για να κυνηγησεις καποιον λαθρεμπορα/μεταναστη ή να κολυμπησεις για να σωσεις εναν που πνιγεται στα 100 μετρα απο την σκοπια σου (και αν το κανεις σε 2 λεπτα καηκαμε)... παρα να ξερεις τι εκανε ο Τρικουπης το 1880...
- 317ρης
- Λοχαγός
Βασικα τα 100 μετρα σε 4 λεπτα (αν δεν κοπεις στην πορεια και πνιγεις και εσυ Pn)... οχι σε 2... αφου ζοριζεστε για τα 50μετρα σε 2' ... παει τον κλαιγανε τον πατριωτη...
Υ. Γ Οταν θα βουτας και τον σωσεις (και πρεπει να τον κουβαλησεις και πισω μετα) να σκεφτεσαι "Τι ειναι πλοιο και τι το Ναυπηγουμενο" και την Διοικητικη Πραξη... θα σου δωσουν κουραγιο...
Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου... Τα μαθηματα πιο χρησιμα απο τα αθληματα στα Σωματα Ασφαλειας... Και μετα περιμενετε να παει μπροστα αυτη η χωρα...
Υ. Γ Οταν θα βουτας και τον σωσεις (και πρεπει να τον κουβαλησεις και πισω μετα) να σκεφτεσαι "Τι ειναι πλοιο και τι το Ναυπηγουμενο" και την Διοικητικη Πραξη... θα σου δωσουν κουραγιο...
Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου... Τα μαθηματα πιο χρησιμα απο τα αθληματα στα Σωματα Ασφαλειας... Και μετα περιμενετε να παει μπροστα αυτη η χωρα...
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Μάλλον 317ρη δεν ξέρεις για τι δουλειά θα πας (αν πας). Δεν είναι η δουλειά σου να κάνεις το ναυαγοσώστη. Επίσης τους λαθρέμπορους τους κυνηγάς εν πλω όχι στη στεριά, κάτι που πιθανόν να μην το κάνεις καν αν είσαι από ΑΕΙ-ΤΕΙ. Επίσης πρόσεξε πως χαρακτηρίζεις τους μετανάστες γιατί πλέον δεν υφίσταται ο όρος "λαθρομετανάστης". Επιπλέον, δεν χρειάζεται να είσαι χοντρούλης για να δυσκολεύεσαι στο χιλιάρι... Αν εσύ ασχολείσαι με αυτό σε όλη σου τη ζωή δεν μας αφορά... Αυτή είναι η προκήρυξη, αυτά προβλέπει και αν δε σου αρέσουν να μην συνεχίσεις.
- 317ρης
- Λοχαγός
Ουτε πρωταθλητης ειμαι ουτε τιποτα. Ουτε μαγκια πουλαω. Απλα οι περισσοτεροι πατε να βολευτειτε στο Δημοσιο και ουτε καν σας νοιαζει η φυση του επαγγελματος που προκειται να κανετε για το υπολοιπο της ζωης σας. (Δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα μιας και δεν γνωριζόμαστε). Τα μορια που εχω και το αν θα περασω ή οχι ειναι δικη μου υποθεση. Και πιστεψε με στα καθηκοντα που θα εχεις... ΟΠΟΙΑ και αν ειναι αυτα... η Φυσικη σου κατασταση θα σου χρειαστει περισσοτερο απο τα 4 μαθηματα που θα γραψουμε στα τελη Αυγουστου. Και μην πεις πως εχω αδικο... γιατι πραγματικα θα με απογοητεψεις.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Pn έγραψε:Τι σχεση εχουν τα αθλήματα με το αν θα εισαι καλός στην δουλεια σου στο λιμεναρχείο. Γιατι να μοριοδοτούνται; Υπαρχει περίπτωση να τρέξουμε στο λιμεναρχείο 1000αρι η να πετάξουμε σφαιρα; Ελεος γελαω! Τα μαθήματα καλα τα εχουν γτ πρώτον το ναυτικο μας χρειάζεται στο Λιμενικο η έκθεση για να δουν το επίπεδο μας (δεν θέλουν μπάζα συο Λιμενικο) διοικητικο γιατι εκδιδομένων διοικητικές πράξεις (πχ κλήσεις και γενικά μπορει να μας βάλουν στο γραφείο και πρεπει να ξέρουμε τα γραφειοκρατικά) τα αθλήματα βάζουν συμβολικά όρια για να δουν αν εχουμε μια α φυσική κατάσταση. Οχι γτ θέλουν πρωταθλητές ελεος που θελετε μόρια απο εκει. Να διαβάσατε στην σχολή να γνωρίζατε γλώσσες αν θέλατε να είχατε υψηλά μόρια. Παντα φιλικά!
Πρώτα από όλα εύχομαι να είσαι γυναίκα, δεν θέλω να πιστέψω οτι τα λεει αυτά ένας άνδρας. Σε βλέπω έτοιμη να τσιμπήσεις θεσούλα σε γραφειάκι και όλοι οι άλλοι να πολεμάν με λαθρομετανάστες, με λαθρεμπόρους κτλ. Εσυ όμως θα είσαι του γραφείου, για τα γραφειοκρατικά θέματα οπως ειπες

Εγώ που μπαίνω στο σώμα για να δώσω για ΜΥΑ δηλαδή; Θα μου χρειαστεί η ιστορία ε; Σκατά τα έχουν κάνει. Εμάς θα έπρεπε να μας εξετάζουν σε διαφορετικά αθλήματα σε σοβαρή χώρα. Άντε να κοπούν οι χοντρούληδες και οι αγύμναστοι να τελειώνουμε και ναπέφτουν σάν Κοτόπουλα απο τη ζέστη. Βλεπω μερικούς υποψήφιους λεβέντες με όλα τα προσόντα και λυπάμαι απο μέσα μου γιατί το πιθανότερο είναι να κοπούν στο τέλος. Και τί ήταν αυτό πάλι που είπες οτι δέν Υφίσταται ο όρος "λαθρομετανάστης"; Ρε πάτε καλά εδώ μέσα; ΧΑΧΑΧΧΑ Giorgospcline ακόμα δέν μπηκες στο σώμα και φοβάσαι μή σου κάναι μήνυση κανένας λάθρο με βάση το τελευταίο νομοσχέδιο που πέρασε; Γι' αυτό είσαι τόσο προστατευτικός; Χαχχααχααα (Σόρρυ για το εκτός θέματος σχόλιο :P)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Εκτος απο τους βυσμΑτιες κ απο τους αθληταραδες που θελουν να μπουν που ειναι σιγουρα οχι περιτοι αλλα οχι κ μονο αυτο που χρειαζεται το λιμενικο παρατηρείται οτι ο καθένας θα ηθελε οντως μια προκυρηξη στα μέτρα του. Ο καθένας εχει αδελφό αδερφη οι γονείς με καλη δουλεια η έστω δουλεια.. Ας υπήρχε κατηγορία για όρφανους ας υπήρχε κατηγορία με χαμηλο εισόδημα που χωρις πατέρα ειμαστε τεσσερις κ ζούμε με 400 ευρω οικογενειακως κ δε το λεω για λύπηση ανώνυμο ειναι κ ελπιζω οτι δε θα μάθετε ποια έιμαι αλλα δεν ειδα Κανεναν να σκέφτεται ετσι κ μια χαρα γυμνασμένοι δυνατοί αθλητικοί. Κ μορφωμένοι ειμαστε εμεις. Ευχομαι τετοια άτομα να μπουν που εχουν περασει δύσκολα το αξίζουν κ το εχουν πραγματικα αναγκη.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Εγώ πάω πολύ καλά... Απλά βλέπω κάποιους να πετάνε στα σύννεφα και τα λέω αυτά... Τι να κάνουμε δηλαδή; Τα αθλήματα είναι ότι να ναι... Δεν μπορεί να έχουν την κολύμβηση 2 λεπτά και το χιλιάρι 4,5... Και όχι δεν πρέπει να παίρνουν μόρια τα αθλήματα, επειδή έτσι το θέλουν κάποιοι... Τα αθλήματα είναι μια δοκιμασία απλά...
Τα αθλήματα μοριοδοτούνται σε όλους τους διαγωνισμούς στο εξωτερικό φιλαράκο. Για να ξέρεις το επίπεδό μας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
Εδώ ποτέ δεν έδιναν μόρια τα αθλήματα, απορώ γιατί το συζητάτε το θέμα, τόσα χρόνια έτσι λειτουργεί το σύστημα, τώρα ξαφνικά το θυμηθήκατε; Αν έδιναν μόρια πάλι θα είχαμε παράπονα για βύσματα κτλπ, πουθένα δεν σας πιάνει κανείς, πάντα ο Έλληνας θα βρίσκει μια αφορμή για να γκρινιάξει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες