ναι αλλα ειναι και τα αθληματα.1 στις 5-10 θα τα περναει. Ποσες να εχουν τρεξει απο αυτες και γενικα να ασχολουνται με αθλητισμο; Δε θα ειχαν χρονο, ολη την ωρα πανω απο ενα βιβλιο οποτε ποτε δε ξερειςgeorge01 έγραψε:Συμφωνω με τον Diako... Καηκαμε απο τις γυναικες που θα εχουν τελειωσει παιδαγωγικα με 8αρια και 9αρια και θα εχουν και 2 γλωσσες...
Βάσεις - Μόρια για Υπαξ. Λιμενικού (2014)
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 5
Dimitris το θέμα είναι να Μας καλέσουν στα αθλήματα, μετά άς κόβονται όσες θέλουν. Εγώ την πρώτη φάση φοβάμαι, γιατί είμαι φοιτητης ΑΕΙ αθηνών και οι καθηγητές δέν χάριζαν βαθμούς. Εν αντιθέσει άτομα που γνωρίζω καλά και ήταν ντόπιοι σε παν/μια επαρχίας τα 8αράκια τους τα χάριζαν οι καθηγητές. Γιά να δούμε πόσους θα καλέσουν. Για να φτιάξω το κλίμα ρωτώντας την επιτροπή χθές πρώτη μέρα είχαν προσέλθει λιγότεροι ΑΕΝ απο τις θεσεις που θα προσληφθούν! Κουράγιο μάγκες, πίκρα να διαβάζεις 1 μήνα τζάμπα αλλά τί να κάνουμε...
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
προσωπικα δεν με ενδιαφερει η εν λογω προκηρυξη μιας και ηδη ειμαι στο πυροσβεστικο σωμα αλλα την παρακολουθω λογω συμμετοχης ενος συγγενικου προσωπου που εχει αρκετες πιθανοτητες, ετσι νομιζω δηλαδη. Καλο κουραγιο να χετε παιδια και καλη επιτυχια. Αδικια σιγουρα ο τροπος μοριοδοτησης ειδικα για αυτους με μορια απο στρατο αλλα υπομονη και ποτε δε ξερεις. Λιγες γυναικες το εχουν με τα αθληματα αλλα αφου εχουν την ευκαρια θα το παλεψουν αλλωστε και αυτες θελουν σταθερη δουλεια οπως ολοι μαςDiakos έγραψε:Dimitris το θέμα είναι να Μας καλέσουν στα αθλήματα, μετά άς κόβονται όσες θέλουν. Εγώ την πρώτη φάση φοβάμαι, γιατί είμαι φοιτητης ΑΕΙ αθηνών και οι καθηγητές δέν χάριζαν βαθμούς. Εν αντιθέσει άτομα που γνωρίζω καλά και ήταν ντόπιοι σε παν/μια επαρχίας τα 8αράκια τους τα χάριζαν οι καθηγητές. Γιά να δούμε πόσους θα καλέσουν. Για να φτιάξω το κλίμα ρωτώντας την επιτροπή χθές πρώτη μέρα είχαν προσέλθει λιγότεροι ΑΕΝ απο τις θεσεις που θα προσληφθούν! Κουράγιο μάγκες, πίκρα να διαβάζεις 1 μήνα τζάμπα αλλά τί να κάνουμε...
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
DIMITRIS_84 έγραψε:φιλε για τει ειναι λιγοτερες θεσεις και ισως πιο μεγαλα πτυχια αναλογως και τι εχει σπουδασει ο καθενας. Πχ το απολυτηριο του 8 με αυτο του 9 εχουν διαφορα 700 μορια και δε καλυπτεται ουτε αν ησουν δοκιμος στον στρατο. Επισης δεν υπαρχει και περιορισμος στις ξενες γλωσσες. Πιθανολογω κοντα στις 7.000 αν οχι παραπανωkoumalex2 έγραψε:για τεί τι λές;DIMITRIS_84 έγραψε:δε θα ναι 6.500-7.000 μορια; Πχ 8 απολυτηριο αει +1 γλωσσα και δοκιμος ή με 2 γλωσσες για τις γυναικες. Κατω απο 6.000 το θεωρω απιθανο. Για τους πρωτους 33 παντα. Τωρα το τι θα γινει με τις υπολοιπες διαδικασιες ειναι αλλο θεμαKrios87 έγραψε:Η βάση για τους προερχόμενους από ΑΕΙ πόσο περίπου λέτε να είναι;
δεν είναι στραγάλια οι βαθμοί των πτυχίων. Στην προηγούμενη προκήρυξη του λιμενικού για υπαξιωματικών Που ήταν και λιγότερα τα άτομα για τει η βάση ήταν περίπου 6000 και λίγοτερο... Τι θα αλλάξει το 2014 από το 2012... ; Για να πάει η βάση 7000 πρέπει ο άλλος να έχει βαθμό 9 και να έχει μια ξένη γλώσσα άριστη και μια σε κάλο επίπεδο... Αν έίναι η βάση αυτή τότε η κορυφή ποια θα είναι;
Πες τα ρε φιλε koumalex2...
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
Παιδες μακαρι να εχετε δικιο. Προσωπικα εχω δικο μου ατομο με πτυχιο ΑΕΙ 8.6! Και αριστη γνωση αγγλικων δηλαδη κατι παραπανω απο 6.500 μορια. Ο ανταγωνισμος παντως αναμενεται υψηλος. Μιλαω παντα για τους πρωτους πινακες, πριν απο αγωνισματα και γιατρους κλπ
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Ακόμα και μια μονάδα να έχει ο ένας με τον άλλον Αρχικά δηλαδη 300 μορια. Με τα γραπτά ανατρέπονται όλα ο πρώτος μπορεί να βρεθεί δέκατος...DIMITRIS_84 έγραψε:Παιδες μακαρι να εχετε δικιο. Προσωπικα εχω δικο μου ατομο με πτυχιο ΑΕΙ 8.6! Και αριστη γνωση αγγλικων δηλαδη κατι παραπανω απο 6.500 μορια. Ο ανταγωνισμος παντως αναμενεται υψηλος. Μιλαω παντα για τους πρωτους πινακες, πριν απο αγωνισματα και γιατρους κλπ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Ετσι ειναι kiumalex ... κανονικα αν δεν υπαρχουν πολλες συμμετοχές πρεπει να τους καλέσει όλους!!! Να εχουν ολοι το δικαίωμα της συμμετοχής!!! Δεν μπορούμε να ανταγωνιστουμε στόμα με πτυχίο 8κ 9 που το πήραν στο εξωτερικό πηρε στην επαρχια!!! Υπαρχουν πολλες δύσκολες σχολές εκει έξω που κάποιοι έφτασαν αίμα οχι απλα για να παρουν βαθμο αλλα για να παρουν πτυχίο!!! Πιστευω θα δουμε πολλα κουλα κ θα γίνουν ενστάσεις!!!
Καλησπερα σε ολους/ες! Επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα παρω μερος σε τετοιο διαγωνισμο, θα ηθελα να ρωτησω αν με βαθμο πτυχιου 7,75 εχω ελπιδες να με καλεσουν...
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 6
αν εχεις και τα υπολοιπα προσοντα θα σε καλέσουν.ΠΟΛΙΤΗΣ10 έγραψε:Καλησπερα σε ολους/ες! Επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα παρω μερος σε τετοιο διαγωνισμο, θα ηθελα να ρωτησω αν με βαθμο πτυχιου 7,75 εχω ελπιδες να με καλεσουν...
Ναι. Εχω την πιστοποιηση και των αγγλικων και των η/υ αλλα πιστευα οτι ο βαθμος πτυχιου μου ειναι λιγο μικρος...
-
Εσένα θα σε καλέσουν άνετα!!! Οι κατω απο 7 να δω τι θα κανουν!!!
-
Ας μας κατατοπίσει κάποιος μεχρι τι βαθμο πτυχίου (χαμηλότερο)ειχαν καλέσει το 2011!!! Να ξέρουμε περίπου τι παίχτηκε κ πως κινήθηκε η προκηρυξη!
Τα εχουν κλείσει απο το Λιμενικο τα αποτελεσματα του 2011. παντως φίλος μ που μπήκε το 2011 απο κατηγορία ΑΕΙ μου ειπε ο τελευταίος μπήκε με 8300 μόρια αλλα τοτε δεν ειχε γραπτα και είχαν μονο μόρια και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος τωρα τι να πούμε μακαρι να μην κανουν πολλοί αιτήσεις
-
Ρε παιδιά εγω αγχονομαι με τους πινακες! με πτυχίο 6,8 κ αγγλικά υπαρχει περιπτωση να με καλέσουν; ´ Η τσάμπα προετοιμάζομαι τόσους μήνες; Αν δεν ειμαι στον πρώτο πίνακα μετα απο πόσο καιρο θα βγει Δεύτερος πίνακας;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες