Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 32
Ναι τι να σου πω... σπουδαία βοηθεια... ειναι σιγουρι λεει ο αλλος... ή αυτη την παρασκευη ή την αλλη βδομαδα... συγκεκριμένος πολυ... και εγκυρος πανω απ'ολα... αντε ρε σαλαμια...
Παιδια οταν εγω σας ειχα πει οτι θα γραψουν και οι αξιωματικοι και μετα θα βγουν καποιοι απο δω μου ειπατε οτι δεν ισχυει και να μην λεω ανυποστατες κουβεντες... Οτ; Αν θα γινει ομως θα βγουν αληθινα τα λογια μου τοτε να δουμε ποιος θα δικαιωθει...
Μπας και θελουν να δουνε τους ΑΕΙ-βυσματα Που δινουν και στις δυο, αν δεν μπουν στη μια να τους βαλουν στην αλλη και θελουν μια συνολικη εικονα των πραγματων;(για πλακα το ξεκινησα, αλλα τωρα που το σκεφτομαι στέκει.)
Ά γειά σου!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 59
Καλημέρα. Πήρε κανείς τηλέφωνο σήμερα να μάθει αν θα βγούνε τελικά;
Καλημερα πρασπαθησα επανηλημενα αλλα και στα δυο τηλεφωνα δεν απαντανε
file:///C:/Users/admin/Downloads/70%CE%98%CE%A7%CE%9F%CE%A0-20%CE%99.pdf
από ότι φαίνεται έχουν βγει. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Φιλική πληροφορία από άσχετο με το θέμα του διαγωνισμού. Κάτι άλλο έψαχνα να βρω.
από ότι φαίνεται έχουν βγει. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Φιλική πληροφορία από άσχετο με το θέμα του διαγωνισμού. Κάτι άλλο έψαχνα να βρω.

- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
δεν ανοίγειeldyk313 έγραψε:file:///C:/Users/admin/Downloads/70%CE%98%CE%A7%CE%9F%CE%A0-20%CE%99.pdf
Διαύγεια πρώτη σελίδα
Για ολους τους παραπανω που αμφισβητησαν την πληροφορια εχω να δηλωσω οτι η επιτροππη θα εκανε προσπαθεια ν ανακοινωσει τους τελικους πινακες σημερα αν κδεν εχει τελειωσει ακομα η μερα φυσικα αλλιως πηγαινωουμε αισιως γ την αλλη βδομαδα σιγουρα... Μην βριζετε κ μην λασπολογειτε κατι ξερω παραπανω απ ολους σας. Δεν εγραψα στο φορουμ για να το παιξω ιστορια ναι; Καλημερα
Όπως φαινεται εχουν διορθωθει. Το αρχειο αναφερεται στην κατανομη των θεσεων, δηλαδη πως μοιραζονται οι κενες θεσεις των μηχανικων στις αλλες κατηγοριες, επομενως λογικα θα ανακοινωθουν συντομα τα αποτελεσματα
και τι ακριβως αναφερει για την κατανομη οποιος διαβασε;
fatsamou έγραψε:και τι ακριβως αναφερει για την κατανομη οποιος διαβασε;
αν μπεις στη διαυγεια στο υπ ναυτιλιας εχει αρχειο γι αυτο το θεμα
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Μας δουλεύουν κανονικά ενάμιση μήνα τώρα. Αυτό ξέρω. Από βδομάδα σε βδομάδα και από μήνα σε μήνα. Θα μας ταλαιπωρούν μέχρι τις εκλογές τους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 2 επισκέπτες