Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Diakos »

Όχι αλλά 2 φίλες μου με χρονόμετρο την ημέρα που διαγωνίζονταν τα κορίτσια έκατσαν στην Ευελπίδων μέχρι τις 10 το βραδυ γιατί Ήταν απο τα τελευταία γράμματα αλφαβητικά και ήταν μέσα στην καλή χαρα, καθώς με ενημέρωσαν οτι το πολύ 70 κοπέλες τα πέρασαν. Είδες εσύ 70; Την επομένη που μαζί με τα αγόρια έδιναν μερικές σφαίρα, ο πατέρας μου που ήταν στην πύλη μαζί με άλλους γονείς έκανε φασαρία γιατί 2 κοπέλες ήρθαν στις 1 να δώσουν σφαίρα. Όταν τους ρώτησε ο αξ/κος της Ευελπ. "πού πάτε κορίτσια; Έχουν τελειώσει οι διαδικασίες για σάς. " απήντησαν "εμάς μας είπαν να έρθουμε ότι ώρα θέλουμε". Δέν θα πώ το όνομα του πολιτικού που ακούστηκε όταν τις πίεσαν οι γονείς. Ήρθε λοιπόν ένας αξ/κος του ΛΣ τις παρέλαβε και σε 5 λεπτά διέσχιζαν πάλι την πύλη της εξόδου Ξέρω άλλα 3 παρόμοια περιστατικά και πιό "χοντρά". Δέν είναι το κατάλληλο θέμα για να γράφω αυτά εδώ αλλά σου παραθέτω ένα δειγματάκι.
Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Margarita »

emjay έγραψε:+1 στον Διακο... Θα το δειτε και στους τελικους πινακες επιτυχοντων...

Θα περάσουν κι οι αποκλεισμένοι;

Εικόνα

emjay
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από emjay »

Οι θεσεις ηταν συγκεκριμενες για "συγκεκριμενους"... Κριμα στα 1000+ παιδια που προσπαθησαν και καταξοδευτηκαν...
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από μαριάννα »

Diakos... Πραγματικά σκέψου λίγο πριν γράψεις! Ήμασταν 520 κοπέλες στην Ευελπίδων και δίναμε διαφορετικές ώρες, διαφορετικό άθλημα, σε διαφορετικό σημείο του σταδίου κ μας λες ότι κάποιες φίλες σου "παρατήρησαν" πόσες ήταν οι επιτυχούσες; Κ εσύ το πήρες τοις μετρητοίς;Δηλ. Αυτές έκαναν το 1000άρι κ κοιτούσαν πόσα εκατοστά πέταξα εγώ τη σφαίρα; Αυτές τότε πρέπει να μπουν στο ΛΣ χωρίς εξετάσεις με τέτοιες υπερφυσικές ικανότητες!
Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Margarita »

emjay έγραψε:Οι θεσεις ηταν συγκεκριμενες για "συγκεκριμενους"... Κριμα στα 1000+ παιδια που προσπαθησαν και καταξοδευτηκαν...

Πού το στηρίζεις;

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Στα ιατρικά πέρασαν υπέρβαρα άτομα. Στα αθλήματα ευνοήθηκαν καθαρά οι κοπέλες. Έδιναν δύο μέρες τη σφαίρα και έκαναν βόλτες μέσα έξω στο στρατόπεδο μόνες τους χωρίς συνοδεία. Στα γραπτά υπήρξαν φανερές αντιγραφές μπροστά στους "επιτηρητές". Τώρα η προκήρυξη λέει ότι η ένσταση γίνεται μόνο για λόγους νομιμότητας και όχι για τη βαθμολογία των γραπτών. Δηλαδή οι διορθωτές είχαν το δικαίωμα να βάλουν ότι βαθμό ήθελαν χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι μετά. Για τα τατουάζ δεν το σχολιάζω ξανά, απλά το θεωρώ απαράδεκτο για τους "γιατρούς".
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikh »

Μιλατε πολυ κ λετε πολλα ορισμένες Κ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, που στο 1000αρι τα 800 μετρα τα κανατε 5 λεπτα κ 4.40. Ο 317 καλά έκανε κ τα έλεγε έξω απ τα δόντια. Εαν είχατε προβλημα να κανατε τα παραπονα σας εκει στους αξιωματικους που αποτελουσαν την επιτροπη αλλά εκει κάνατε το παγώνι κ σαλιαρίζατε (απλά να σας ενημερώσω οτι στην ομάδα μου μια κόπηκε στη σφαίρα κ λόγω μορίων κ μόνο είναι σίγουρα μέσα) ... Φιλάκια... Τέλος οκτωμβρη θα βγουν κ εαν οχι τέλος μετα τις 15 σίγουρα!
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikh »

Γιωργάκη όσο για τα τατουαζ έχω κ στο ποδι κ στο χέρι ετσι για να γουστάρω κ 1000αρι έκανα 4.13 κ οχι 4.45 !
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Giorgospcline »

nikh έγραψε:Γιωργάκη όσο για τα τατουαζ έχω κ στο ποδι κ στο χέρι ετσι για να γουστάρω κ 1000αρι έκανα 4.13 κ οχι 4.45 !
πολύ προσωπικά το πήρες... δε με νοιάζει βασικά, απλά επισήμανα κάποια πράγματα που έγιναν και κατά τη γνώμη μου δεν ήταν σωστά... Τώρα αυτό που λες ότι θα βγουν τέλος Οκτώβρη πως το ξέρεις; Πάλι αλλάξανε γνώμη για τα αποτελέσματα ή είναι δική σου εεκτίμηση;
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από faber »

gyp4s αν δεν συμφωνείς με τον αριθμό "150" είσαι βαθιά νυχτωμένος! Το καταλάβαμε αυτό όταν έβαλες και στοίχημα οτι μέχρι 21 του μήνα θα βγούν.
Diakos όταν εδώ μέσα μιλούσαν μερικοί για αξιοκρατεία, όρια στα αθλήματα, αντιγραφές στα γραπτά κτλ δεν σε είδα να αναφέρεις τίποτα, τώρα το θυμήθηκες μάλλον. Και τέλος θέλω να μην ξαναμιλήσει καμία γύναικα για τον όρο "αθλήματα" και "όρια"... Σας παρακαλώ πολύ, μην προκαλείται την τύχη σας, μιλήστε για τα γραπτά, αλλα μην ξαναμιλήσετε για αθλήματα γιατί τα έχω πει τόσες φορές 30 γυναικές έπρεπε να περάσουν τα αθλήματα μαξ και -100 άντρες σίγουρα! Αυτά!
Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Saiyan »

Ρε παιδιά μη μαλλιοτραβιέστε. Κατά την γνώμη μου η όλη διαδικασία μπορεί να ''μπάζει'' απο παντού. Εφόσον δεν υπάρχει ανεξάρτητη επιτροπή ελέγχου (τύπου Τρόϊκα να μη μασάει ταραμά ((άσχετα αν θα τους μισήσουμε)) ) που να ελέγχει την νομιμότητα της διαδικασίας στην υψομέτρηση, τα υγειονομικα-ψυχοτεχνικά και τα αθλήματα θα υπάρχουν αυτές οι παρασπονδίες. Όσον αφορά τα γραπτά, αν δεν εισαχθεί το σύστημα της διασποράς των γραπτών ανα την Ελλάδα (όπως στις πανελλήνιες εξετάσεις) με Εξεταστές εκπαιδευτικούς και πανεπιστημιακούς των οποίων τα γραπτά-βαθμολογίες να μπορούν να ελεγχθούν σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο, ακόμη και μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων, απο τον ΑΣΕΠ, τότε σε κάθε προκήρυξη (ακόμη και να πάμε να εποικήσουμε την Σελήνη) θα λέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Diakos »

faber έγραψε:gyp4s αν δεν συμφωνείς με τον αριθμό "150" είσαι βαθιά νυχτωμένος! Το καταλάβαμε αυτό όταν έβαλες και στοίχημα οτι μέχρι 21 του μήνα θα βγούν.
Diakos όταν εδώ μέσα μιλούσαν μερικοί για αξιοκρατεία, όρια στα αθλήματα, αντιγραφές στα γραπτά κτλ δεν σε είδα να αναφέρεις τίποτα, τώρα το θυμήθηκες μάλλον. Και τέλος θέλω να μην ξαναμιλήσει καμία γύναικα για τον όρο "αθλήματα" και "όρια"... Σας παρακαλώ πολύ, μην προκαλείται την τύχη σας, μιλήστε για τα γραπτά, αλλα μην ξαναμιλήσετε για αθλήματα γιατί τα έχω πει τόσες φορές 30 γυναικές έπρεπε να περάσουν τα αθλήματα μαξ και -100 άντρες σίγουρα! Αυτά!

Φίλε μου έχεις δίκιο, σαφώς και έχω γράψει πολλά εδώ μέσα αλλά δεν ήθελα να γίνω γραφικός καθώς στις αρχές όλοι οι γνωστοί μου με είχαν διαβεβαιώσει οτι επειδή έγιναν έκτροπα το 2013 και το 11 φέτος θα είναι αυστηρά και αξιοκρατικά. Αλλά επειδή είμαι πολύ πολύ κοντά στην πηγή εδώ που βρίσκομαι σας λέω οτι φέτος οι θέσεις είναι προκαθορισμένες σχεδόν εξ αρχής.

Οσο για τη Μαριάννα, ναί οι φίλες μου είχαν χρονόμετρο και σας μέτρησαν ¨ΟΛΕΣ στο χιλιάρι γιατί είχαν ξαναπεράσει τη διαδικασία οπότε δέ σου γράφω χαζομάρες. Ούτε 70 δέν άξιζαν να περάσουν μου είπαν. Φιλάκια
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από 317ρης »

gyp4s έγραψε:
Saiyan έγραψε:
317ρης έγραψε:Οσοι ηραν παροντες στς Αθληματα... Ειδαν τι μπαχαλο εγινε... Τεσπα μην τα ξαναλεω και γινομαι γραφικος... Επρεπει να κοπουν 150 ατομα ακομα... Πολυ απλα γιατι δεν πιασαν τα ορια... Οποτε μη ξεγελιεστε... Αξιοκρατια δεν υπηρξε ποτε...4:40 στο χιλιαρι και τα γνωστα "νεα" ορια... Δωσανε γραπτα μια χαρα χωρις δισταγμους... Οπότε η οικονομικη κριση δεν τους εκανε και τοσο φιτ καποιους...

Εάν γίνονται τέτοια τι να σχολιάσει κανείς, μένει ασχολίαστο. Απλά όσοι περνάνε με την χατζάρα τους μαυρίζονται κι αυτοί με αυτά και συγκαταλέγονται με τις παραφωνίες στο ίδιο καζάνι, και μετά άντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας.
Υ. Γ.: Το 4.40 καλό ακούγεται, αν σκεφτείς οτι στους αξιωματικούς του 2011 είχαν καταγγελθεί χρόνοι στο συγκεκριμένο αγώνισμα πολύ πάνω απο τα 5', και σε μία περίπτωση αν θυμάμαι καλά και πάνω απο 6' (αλλά αν δεν είσαι εκεί με το δικό σου χρονόμετρο να το διαπιστώσεις μένει απλά να ακούγεται και να δημιουργούνται εντυπώσεις... Βέβαια στον πολύ καπνό καθόλου φωτιά; ... Δύσκολα, τι να πεις, απ'το να συζητάς τα ίδια και τα ίδια κάνεις τον αγώνα σου και δεν ακούς κανέναν)

σορυ αλλα είδες 150 σε μία μέρα που δεν έπιασαν τα όρια; Δεν πάμε καλά

Εχεις βαθια μεσανυχτα αδερφε...

μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από μαριάννα »

faber το έχεις ξαναπεί αυτό με τις 30 γυναίκες. Τελείως φιλικά, είσαι υπερβολικός! Σιγά τα όρια... Το παρουσιάζεις λες κ έπρεπε να πιάσουμε ολυμπιακούς χρόνους. Δεν νομίζω ότι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα αυτές που είχαν μια 'άλφα' επαφή με τον αθλητισμό, εκτός αν εσύ τις έχεις τόσο υποτιμημένες.Κ δες το κ αλλιώς, συνολικά πέρασαν 170 ενώ κατ' εσέ έπρεπε να έχουν περάσει 30, οπότε οι υπόλοιπες 140 είχαν μέσον;

faber

Δημοσίευση από faber »

faber το έχεις ξαναπεί αυτό με τις 30 γυναίκες. Τελείως φιλικά, είσαι υπερβολικός! Σιγά τα όρια... Το παρουσιάζεις λες κ έπρεπε να πιάσουμε ολυμπιακούς χρόνους. Δεν νομίζω ότι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα αυτές που είχαν μια 'άλφα' επαφή με τον αθλητισμό, εκτός αν εσύ τις έχεις τόσο υποτιμημένες.Κ δες το κ αλλιώς, συνολικά πέρασαν 170 ενώ κατ' εσέ έπρεπε να έχουν περάσει 30, οπότε οι υπόλοιπες 140 είχαν μέσον;

[/QUOTκ

κανείς δεν είπε για μέσον, η επιείκεια αρκεί απο τους εξεταστές. Τελοςπάντων, δεν θέλω να ξαναλέω τα ίδια... Άποψη μου ειναι η παραπάνω για άνδρες και γυναίκες...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες