Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από D.Y.K »

lokatzou έγραψε:Παιδια για να μη σας φαει η αγωνια θα περιμενουν να τελειωσουν τις διαδικασιες και οι αξιωματικοι και μετα θα τα βγαλουν γιατι ειπαν πως υπαρχουν αρκετα ατομα που εχουν περασει και στους υπαξιωματικους οποτε οταν τελειωσουν λογικα αν ειναι επιτυχοντες θα πρεπει να επιλεξουν... Παντως στους αξιωματικους ειναι πολυ λιγοι...

Δεν ισχύει το παραπάνω και καλό θα ήταν να μην αναρτάται ανακρίβειες για την αποφυγή παρεξηγήσεων / συγχύσεων.

Τα γραπτά έχουν ήδη διορθωθεί και αναμένεται η ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο προς ενημέρωση των υποψηφίων.

Το πότε το γνωρίζουν οι ίδιοι και κάποιες πληροφορίες δίνονται ήδη μέσω των αρμόδιων τηλεφώνων στους υποψηφίους που καλούν.

Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Margarita »

D.Y.K έγραψε:
lokatzou έγραψε:Παιδια για να μη σας φαει η αγωνια θα περιμενουν να τελειωσουν τις διαδικασιες και οι αξιωματικοι και μετα θα τα βγαλουν γιατι ειπαν πως υπαρχουν αρκετα ατομα που εχουν περασει και στους υπαξιωματικους οποτε οταν τελειωσουν λογικα αν ειναι επιτυχοντες θα πρεπει να επιλεξουν... Παντως στους αξιωματικους ειναι πολυ λιγοι...

Δεν ισχύει το παραπάνω και καλό θα ήταν να μην αναρτάται ανακρίβειες για την αποφυγή παρεξηγήσεων / συγχύσεων.

Τα γραπτά έχουν ήδη διορθωθεί και αναμένεται η ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο προς ενημέρωση των υποψηφίων.

Το πότε το γνωρίζουν οι ίδιοι και κάποιες πληροφορίες δίνονται ήδη μέσω των αρμόδιων τηλεφώνων στους υποψηφίους που καλούν.

D.Y.K πώς το γνωρίζεις αυτό;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έλα ντε Εικόνα
nanban

Δημοσίευση από nanban »

Σίγουρο αυτό, ε; Μέχρι την άλλη Παρασκευή η ανάρτηση; Ή και αργότερα;Εικόνα
ΤΑΚΗΣ

Δημοσίευση από ΤΑΚΗΣ »

Πάντως το σίγουρο είναι ότι η ιστοσελίδα www.hcg.gr τον τελευταίο μήνα έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και από το yahoo και από το google. Τρελή αγωνία! Άντε να δούμε!
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από μαριάννα »

Κι όμως ΔΥΚ, η lokatzou μάλλον έχει δίκιο.Κι εγώ αυτό άκουσα, θα βγούν μαζί με των αξιωματικών. Το είπαν και στην επιτροπή που δίνουν τώρα αθλήματα.

Το τελευταίο μαθήμα το δίνουν στις 10/10, οπότε έχουμε ακόμα μέρες αγωνίας μπροστά μας...

Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Margarita »

μαριάννα έγραψε: Κι όμως ΔΥΚ, η lokatzou μάλλον έχει δίκιο.Κι εγώ αυτό άκουσα, θα βγούν μαζί με των αξιωματικών. Το είπαν και στην επιτροπή που δίνουν τώρα αθλήματα.

Το τελευταίο μαθήμα το δίνουν στις 10/10, οπότε έχουμε ακόμα μέρες αγωνίας μπροστά μας...

Επιβεβαιώνεται έτσι και το 'αρχές Οκτωβρίου' που λένε στο τηλ.

Μααααααλιστα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα πήξετε στην αναμονή νεούδια Εικόνα Υπομονή, υπάρχουν και χειρότερα. Το 2008 εμείς περιμέναμε σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες Εικόνα

μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Να ρωτήσω κ κάτι άλλο αν γνωρίζεις. Από τη μέρα που θα ανακοινωθεί ο τελικός πίνακας με τους επιτυχόντες μετά από πόσο καιρό θα πρέπει να πάνε στη σχολή; Σε κάθε προκήρυξη είναι διαφορετικά ή υπάρχει ένας στάνταρ χρόνος 3-4 εβδομάδων, για παράδειγμα?
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Giorgospcline »

μαριάννα έγραψε: Κι όμως ΔΥΚ, η lokatzou μάλλον έχει δίκιο.Κι εγώ αυτό άκουσα, θα βγούν μαζί με των αξιωματικών. Το είπαν και στην επιτροπή που δίνουν τώρα αθλήματα.

μαριάννα δηλαδή θα βγουν όταν διορθώσουν τα γραπτά των αξιωματικών ή όταν θα τελειώσουν τις διαδικασίες στις 10 του Οκτωβρίου;
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Vardou »

μαριάννα έγραψε:Να ρωτήσω κ κάτι άλλο αν γνωρίζεις. Από τη μέρα που θα ανακοινωθεί ο τελικός πίνακας με τους επιτυχόντες μετά από πόσο καιρό θα πρέπει να πάνε στη σχολή; Σε κάθε προκήρυξη είναι διαφορετικά ή υπάρχει ένας στάνταρ χρόνος 3-4 εβδομάδων, για παράδειγμα;
Συνήθως περνάει ένας με δύο μήνες...

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

μαριάννα έγραψε:Να ρωτήσω κ κάτι άλλο αν γνωρίζεις. Από τη μέρα που θα ανακοινωθεί ο τελικός πίνακας με τους επιτυχόντες μετά από πόσο καιρό θα πρέπει να πάνε στη σχολή; Σε κάθε προκήρυξη είναι διαφορετικά ή υπάρχει ένας στάνταρ χρόνος 3-4 εβδομάδων, για παράδειγμα;

Όχι δεν είναι στάνταρ.

Συνήθως μετά την πρώτη ανακοίνωση / ανάρτηση του πίνακα των Επιτυχόντων / Επιλαχόντων αναρτάται νεότερη ανακοίνωση με την ημερομηνία κατάταξης των Δοκίμων.

Για παράδειγμα το 2011 οι πίνακες των υπαξιωματικών βγήκαν στις 13/12/2011 ενώ η κατάταξη τους επίσης έγινε άμεσα στις 19/12/2011 κατόπιν αποφάσεως του Αρχηγού του ΛΣ.

ΥΓ: Ας μην βγαίνουμε όμως εκτός θέματος αν έχεις περισσότερες απορίες μπορείς να μου στείλεις ΠΜ ή να διαβάσεις τα αντίστοιχα νήματα για να καλύψεις τις όποιες απορίες έχεις.

μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ευχαριστώ ΔΥΚ.Giorgoscpline δεν έχω ιδέα... Αυτό το είχα κ εγώ απορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι καθυστερούν για να βγουν κοντά με τους αξιωματικούς. Τώρα αν είναι μια εβδομάδα πάνω μια εβδομάδα κάτω δεν το ξέρω!

Πάντως θέλω να πιστεύω ότι επειδή είναι πολύ λιγότερα τα άτομα (κι ακόμα δεν έχουν κοπεί οι πολλοί από τα αθλήματα) θα τα διορθώσουν πιο γρήγορα από τα δικά μας.

Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Saiyan »

μαριάννα έγραψε:Ευχαριστώ ΔΥΚ.Giorgoscpline δεν έχω ιδέα... Αυτό το είχα κ εγώ απορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι καθυστερούν για να βγουν κοντά με τους αξιωματικούς. Τώρα αν είναι μια εβδομάδα πάνω μια εβδομάδα κάτω δεν το ξέρω!

Πάντως θέλω να πιστεύω ότι επειδή είναι πολύ λιγότερα τα άτομα (κι ακόμα δεν έχουν κοπεί οι πολλοί από τα αθλήματα) θα τα διορθώσουν πιο γρήγορα από τα δικά μας.

Κάτι έτσι για χιουμοράκι: Σε προηγούμενες προκηρύξεις κοβόντουσαν αρκετοί στα αγωνίσματα, πλέον με την κρίση και κιλά έχασε πολύς κόσμος, και τρέξιμο περισσότερο κάνει κάποιος για αναζήτηση δουλειάς και περισσότερο φιτ έχουν γίνει γενικά.(Ιδίως βλέποντας τον αριθμό των επιτυγχόντων απο τα αγωνίσματα στην φετινή προκήρυξη των υπαξιωματικών) Ο κόσμος που ψάχνει δουλειά είναι πλέον πιο προετοιμασμένος.
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Diakos »

Έτσι λές; Χεχε Στα αγόρια ήταν όντως καλό το επίπεδο. Στα κορίτσια όμως έπεσε πολύ βυσματάκ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες