Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nanban

Δημοσίευση από nanban »

D.Y.K έγραψε:
nanban έγραψε:ΔΥΚ μήπως έμαθες τίποτα και για τα ΑΕΙ; Εννοώ σε σχέση με τα αρχικά μόρια των προσόντων και τα αποτελέσματα των γραπτών άλλαξε τίποτα; Ή όσοι είχαν πολλά μόρια αρχικά είναι και οι τυχεροί;

Όχι δυστυχώς σειρά γι'αυτό και δεν ανέφερα κάτι για τις υπόλοιπες κατηγορίες στο αρχικό μου μήνυμα. Και είναι και δύσκολο γιατί εκεί (ΑΕΙ-ΤΕΙ) οι αιτήσεις ήταν πολύ περισσότερες και φυσικά και αυτό που έμαθα σχετικά με τους ΑΕΝιντζήδες με το τσιγκέλι και αυτό.

Λίγη υπομονή κάντε ακόμη και θα τα μάθετε λίαν συντόμως όλα Εικόνα

Ας ελπίσουμε στο καλύτερο... Σε ευχαριστώ... Εικόνα
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από faber »

gyp4s έγραψε:10 ευρω έως τις 20/21

μάλλον το έχασες το στοίχημα...
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Vardou »

faber έγραψε:
gyp4s έγραψε:10 ευρω έως τις 20/21

μάλλον το έχασες το στοίχημα...
Χαχαχα... Παρακαλώ νέα στοιχήματα... ! Εικόνα

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Αφού είναι έτοιμα και δεν τα ανακοινώνουν ε τι να πω... Πάντως δε νομίζω ότι θα περιμενουμε να τελειωσουν οι αξιωματικοι. Και τωρα να τα βγάλουν μεχρι να γινουν οι ενστασεις και να βγουνε οι τελικοι πινακες θα πέρασει ενας μηνας, οπότε οι αξιωματικοι θα έχουν τελειωσει και με τα δικα τους.
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καλημέρα. Αρχές Οκτωβρίου μου είπαν σήμερα!
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από μαριάννα »

Αρχές οκτωβρίου σου είπαν; Εικόνα Και μ'αρέσει που πατάω εγώ ανανέωση στη σελίδα κάθε τρεις κ λίγο μήπως βγει τίποτα σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

μαριάννα έγραψε:Αρχές οκτωβρίου σου είπαν; Εικόνα Και μ'αρέσει που πατάω εγώ ανανέωση στη σελίδα κάθε τρεις κ λίγο μήπως βγει τίποτα σήμερα.
οτι και να πουμε εχουμε δικιο.. δεν τους νοιαζει η αγωνια μας.
lokatzou

Δημοσίευση από lokatzou »

Παιδια για να μη σας φαει η αγωνια θα περιμενουν να τελειωσουν τις διαδικασιες και οι αξιωματικοι και μετα θα τα βγαλουν γιατι ειπαν πως υπαρχουν αρκετα ατομα που εχουν περασει και στους υπαξιωματικους οποτε οταν τελειωσουν λογικα αν ειναι επιτυχοντες θα πρεπει να επιλεξουν... Παντως στους αξιωματικους ειναι πολυ λιγοι...
nanban

Δημοσίευση από nanban »

lokatzou έγραψε:Παιδια για να μη σας φαει η αγωνια θα περιμενουν να τελειωσουν τις διαδικασιες και οι αξιωματικοι και μετα θα τα βγαλουν γιατι ειπαν πως υπαρχουν αρκετα ατομα που εχουν περασει και στους υπαξιωματικους οποτε οταν τελειωσουν λογικα αν ειναι επιτυχοντες θα πρεπει να επιλεξουν... Παντως στους αξιωματικους ειναι πολυ λιγοι...

Σίγουρο αυτό;Εικόνα Γιατί εγώ πήρα χτες τηλέφωνο και μου είπαν μέχρι την άλλη Παρασκευή ότι θα έχουν ανακοινωθεί... Για την ακρίβεια μου είπαν ή αυτή ή την άλλη βδομάδα!
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Nikos_pro »

lokatzou έγραψε:Παιδια για να μη σας φαει η αγωνια θα περιμενουν να τελειωσουν τις διαδικασιες και οι αξιωματικοι και μετα θα τα βγαλουν γιατι ειπαν πως υπαρχουν αρκετα ατομα που εχουν περασει και στους υπαξιωματικους οποτε οταν τελειωσουν λογικα αν ειναι επιτυχοντες θα πρεπει να επιλεξουν... Παντως στους αξιωματικους ειναι πολυ λιγοι...

To εμαθες απο εγκυρες πηγες αυτο που λες; Διοτι αν ισχυει θα μαθουμε τα αποτελεσματα αρχες νοεμβρη! Δεν το βλεπω για τοσο μακρυα...
lokatzou

Δημοσίευση από lokatzou »

Ναι παιδια σιγουρα γιατι δινει ο αδερφος μου γιατι τους το παν οι αξιωματικοι που τους εχουν σε καθε σταδιο δοκιμασιων... Δεν εχουν λογο να τους πουν ψεμματα...
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Αυτή η σιγουριά όμως... Άλλος λέει Οκτώβρη άλλος Νοέμβρη και μ αρέσει που το πιστεύετε κιόλας. Εγώ ξέρω ότι χθες μου είπαν αρχές Οκτωβρίου, ενώ πριν μια εβδομάδα μου έλεγαν τέλος Σεπτεμβρίου... Ένα μπακάλικο έχει καλύτερη οργάνωση.
Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Saiyan »

Ρε παιδιά, έδωσαν τόσος κόσμος και οι βαθμολογητές είναι λίγοι, λογικό να καθυστερεί το σύστημα. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Μακάρι να είναι γλυκό!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Saiyan έγραψε:Ρε παιδιά, έδωσαν τόσος κόσμος και οι βαθμολογητές είναι λίγοι, λογικό να καθυστερεί το σύστημα. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Μακάρι να είναι γλυκό!
Κι εμείς αυτό το αποτέλεσμα θέλουμε να μάθουμε. Όμως εδώ μέσα έχει αναφερθεί ότι είχαν διορθωθεί τα γραπτά και ήταν έτοιμα να βγούνε αυτή τη βδομάδα. Και ξαφνικά το αναβάλουν πάλι...
Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Saiyan »

Ναι, η ράδιο αρβύλα σε όλες τις υπηρεσίες πάει σύννεφο... Καλύτερα να μη πιστεύουμε τίποτα πέρα απο επίσημες ανακοινώσεις σε επίσημες σελίδες, γιατί όλα τ'άλλα απλά αγχώνουν, στεναχωρούν και τελικά κουράζουν. Πρωί μεσημέρι βράδυ κλικς στο hcg.gr και όταν βγούμε τα συζητάμε πάλι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες