Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από 317ρης »

Εγω προσωπικα λοιπον θα κατσω ολο το τριωρο και ας εχω τελειωσει... και οποιον δω να αντιγραφει θα τον δινω στεγνα. Και εγω απο ΤΕΙ ειμαι, στη μεση περιπου του πινακα... οποτε δεν με παιρνει να πω οτι ειμαι "Μεσα στο Λ/Σ" οπως λες εσυ με ανεση... γραφω καλα και ειμαι καλα διαβασμενος δεν μπορω ομως να επιτρεψω να με πιάσουν Κωτσο οι "μαγκες" με τα σκονακια. Θα προσπαθησω να αποτρεψω καποιους "εξυπνους" εφοσον πιασω... και θα τους δωσω στεγνα... δειχνοντας με το δαχτυλο μπροστα σε ολους... και οποιος θελει ας ερθει εξω να μου ζητησει τον λογο μετα.
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από faber »

Οταν εδω μεσα καποιοι λεγαν τα πραγματα να γινουν αυστηρα και αξιοκρατικα απο τα αθλήματα ακομη τους βριζατε και ζητουσατε να περασετε με χρονους 4:50 στο 1000αρι... Τώρα εσείς που βρίζατε τοτε θέλετε το αντίθετο, τα πράγματα να γίνουν αυστηρα και να κόψουν άτομα... Ρόδα ειναι και γυριζει που λενε! Απο της 30 (μαξ) γυυναίκες που επρεπε να μείνουν μετά τα αθλήματα έχουμε καμιά 100 βγαλτε και καμια 100 ανδρες που επρεπε να κοπουν στα αθληματα. Στα γραπτα επρεπε να ειμαστε 350 ατομα και ειμαστε 500+... Κρίμα στους μάχιμους και στους διαβασμένους, πλεον. Δώστε στεγνα αυτους με τα σκονακια αυριο, δεν υπάρχει αλλη λυση, ειναι μεχρι καποιος να βρει το θαρρος και να κανει την αρχη, μετα θα εχει πολλους υποστηρικτες!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Κάτι άσχετο... Λέτε να αργήσουν πολύ να βγούνε τα αποτελέσματα των γραπτών; Πέρσι των σημαιοφόρων είχε πάρει 11 μέρες αν και ήταν λιγότερα άτομα.
Kristy

Δημοσίευση από Kristy »

Αυτοι που κανουν σκονακια και αντιγραφουν ειναι αυτοι που ειναι πρωτοι σε μορια διοτι ετσι τελειωσαν και τις σχολες τους. Οποτε συνηθως εχουν υψηλες βαθμολογιες! Κοιταξτε να διαβασετε καλα η να κανετε κι εσεις σκονακια γιατι ετσι λειτουργει το συστημα εδω και φυσικα δε χαιρομαι που το λεω γιατι κι εγω εχω διαβασει πολυ... Αλλα σημερα εκει που κολλησα απο παιδι με σκονακι ηρθε η βοηθεια, τον οποιο ειχαν δωσει προηγουμενως στους επιτηρητες και ουτε που εδωσε κανενας σημασια... Ας ελπισουμε να ειναι λιγο πιο αυστηροι στο επομενο!
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Καπου 2 εβδομάδες σιγουρα πιστεύω. Βαρια βαρια 10 σεπτεμβρη θα ξερουμε.
Αισιοδοξη

Δημοσίευση από Αισιοδοξη »

Συμφωνω μαζι σας! Εδω περα κρινεται το μελλον μας , δεν ειναι παιδικη χαρα! Ο καθενας οτι καλυτερο για τον εαυτο του. Ανταγωνισμος υπαρχει , οχι συναγωνισμος! Οτι καλυτερο ευχομαι στον καθενα με υγεια! Προσωπικα παντως με τα μορια και την θεση που εχω αλλα δεδομενου το οτι εχω γραψει σχεδον τελεια χθες και σημερα μονο ΑΕΡΑ μπορουν να μου κανουν! Το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μου θα ειναι σιγουρα!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Ευχαριστώ 317. Kristy δεν συμφωνω με αυτό που λες ότι αυτοί που έχουν υψηλά μόρια πήραν πτυχίο με σκονάκια... Τα σκονάκια τα κάνουν τώρα είτε επειδή είναι αδιάβαστοι και θέλουν να περάσουν έτσι, είτε επειδή έχουν άγχος κάποιοι... Όπως και να χει είναι λάθος... Το χειρότερο είναι που οι επιτηρητές τα επιτρέπουν αυτά και ούτε καν δεν φροντίζουν να υπάρχει λίγο ησυχία στην αίθουσα για να γράψουμε...
faber
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από faber »

Αισιοδοξη έγραψε:Συμφωνω μαζι σας! Εδω περα κρινεται το μελλον μας , δεν ειναι παιδικη χαρα! Ο καθενας οτι καλυτερο για τον εαυτο του. Ανταγωνισμος υπαρχει , οχι συναγωνισμος! Οτι καλυτερο ευχομαι στον καθενα με υγεια! Προσωπικα παντως με τα μορια και την θεση που εχω αλλα δεδομενου το οτι εχω γραψει σχεδον τελεια χθες και σημερα μονο ΑΕΡΑ μπορουν να μου κανουν! Το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μου θα ειναι σιγουρα!

που ψιλοηρθε μια αναγουλα πραγματικα! κοντεψα να κανω εμμετο με το μυνημα σου, σορρυ!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αισιοδοξη έγραψε:Συμφωνω μαζι σας! Εδω περα κρινεται το μελλον μας, δεν ειναι παιδικη χαρα! Ο καθενας οτι καλυτερο για τον εαυτο του. Ανταγωνισμος υπαρχει, οχι συναγωνισμος! Οτι καλυτερο ευχομαι στον καθενα με υγεια! Προσωπικα παντως με τα μορια και την θεση που εχω αλλα δεδομενου το οτι εχω γραψει σχεδον τελεια χθες και σημερα μονο ΑΕΡΑ μπορουν να μου κανουν! Το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μου θα ειναι σιγουρα!

Δεν θα σου πω ψέματα, εγώ ψιλό βούρκωσα με αυτό το μήνυμα! Και δεν είναι ψέμα επίσης το ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ΜΗΝ δημοσιεύσω άλλο μήνυμα σου γιατί χρησιμοποιείς πολλές προσωπικές αντωνυμίες κάτι που απεχθάνομαι γενικότερα στην ζωή μου, πόσο μάλλον οι συν-υποψήφιοι σου που δεν έχουν τόσο καλή θέση στον πίνακα με τα μόρια όπως εσύ!

ΥΓ: ΑΝ πραγματικά έχεις τόσο καλή θέση κράτα την αισιοδοξία για την πάρτη σου και μην φουσκώνεις τα μυαλά των υπολοίπων προκαλώντας τους (γιατί αυτό κάνεις και μάλλον ηθελημένα) !

Καλή επιτυχία να έχεις Εικόνα

Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Το κοριτσακι προφανως και δεν εχει καμια σχεση με την προκηρυξη... απλα στον βωμο της ανωνυμιας του ιντερνετ ψαχνει και αυτη να βρει τροπους για να κανει αισθητη την παρουσια της...
seven
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από seven »

Σκέφτομαι τι θα γράφεται όταν το 90% απο εδω μεσα θα μείνετε απ έξω. Δεν γνωρίζεται πως λειτουργούν τα πραγματα δυστυχώς κ λυπάμαι για την ώρα των αποτελεσμάτων. Ας κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του. Στα αθληματα όλοι εισασταν κυρίες. Στα γραπτά σας έπιασε ο πόνος για επανάσταση. Τώρα ειναι αργά ...
Kristy

Δημοσίευση από Kristy »

George μαλλον δεν το εθεσα σωστα, πιστευω οτι πολλοι απο αυτους που κανουν σκονακια θα εχουν και Καλη σειρα γιατι αν πηραν πτυχιο με σκονακια μπορει ο βαθμος να ειναι μεγαλος, το εχουν συστημα δηλαδη. Επισης, πιστευω οτι οποιος εχει σκονακι και δεν εχει διαβασει , χαμενος χρονος και κοπος γιατι δεν προκειται να γραψει κατι! Τωρα για τις ψειρες, αντιγραφες κτλ δυστυχως δε γινεται κατι οπως ειδαμε και αυτους θα πρεπει να τους φοβομαστε γιατι πολυ πιθαθανον να "φανε" θεσεις.

Δημοσιευστε κι αλλα μηνυματα της αισιοδοξης να γελασουμε γιατι να μην τα βλεπουμε; Και στο κατω κατω και ετσι να ειναι, μια θεση ειναι δικη της, οι υπολοιπες μενουν για εμας χαχαχα

Υποψηφια

Δημοσίευση από Υποψηφια »

Σεβομενη τους κανονισμους του φορουμ και ΚΥΡΙΩΣ τον D.Y.K που ειναι το μοναδικο σοβαρο ατομο εδω μεσα δεν θα προβω και εγω οπως κανουν αλλοι σε αντιπαραθεση η εριστικα μηνυματα! Αντιθετως απ'την αρχη ημουν ειλικρινης και ευχηθηκα καλη επιτυχια σε ολους και ας μην μου καιγεται καρφι (να τα λεμε με το ονομα τους) για το αν θα περασουν οι υπολοιποι! Φυσικα δεν με ενδιαφερει καν το αν πιστευουν η οχι μερικοι περι της εγκυροτητας / αυθεντικοτητας των γραφομενων μου αν και ανταποκρινονται πληρως στην πραγματικοτητα! Τελος θα ηθελα να πω σε ορισμενες οτι καλα κανουν και γελανε, μονο που εγω θα γελασω σιγουρα τελευταια (και εδω κολλαει το ΧΑΧΑΧΑ με κεφαλαια) ! Καλο καλοκαιρι απο μια ηδη επιτυχουσα
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Diakos »

Καλύτερα στην ψάθα παρά να έχω άτομα σάν και εσένα συμμαθητές στη ΣΜΥΝ. Θα σου έκανα τη ζωή πατίνι...
ypo26
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ypo26 »

+1 στον seven. Ακομα να καταλαβετε οτι οι θεσεις ειναι ηδη πιασμενες; Ξερουν ηδη ποιοι θα μπουνε, και η κοπελιτσα πιο πανω προφανως και μπηκε ανετα. Να ναι καλα ο μπαμπας, ο θειος, ο υπουργος, ο βουλευτης, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ... Αξιοκρατια εκει μεσα ακουγεται σαν ανεκδοτο!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες