Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikh »

Έπρεπε να φτάσουμε εδώ για να καταλάβω ορισμένους που τρώγονταν σαν τα κοκορια... Στο παρα πέντε έχω φτάσει να μην ρίξω μπουκέτα σε ορισμένους που δεν πρέπει να πάτησαν πουθενά εκτός απ τις γραπτές εξετάσεις... Όσο βούρλο κ νασαι αυτά που ρωτάνε τιπότα αλλο απο απόλυτη ασχετοσύνη Νομίζω πως κ το χθεσινό κ το σημερινό ηταν αναμενόμενα θέμματα. Καλή επιτυχία αν κ με τα θηρία (καποιος ειχε αναφερθει Παλαιοτερα) απ όποια κατηγορία κ νασαι ζορίζεσαι να κρατηθείς.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από 317ρης »

Τοσο καιρο που εγω έκραζα, ΕικόναΕικόναΕικόνα ορισμενοι κοροιδευατε και λέγατε οτι ειναι αξιοκρατικα ολα... τα θηρια στα οποια ειχα αναφερθει... ζουν και βασιλευουν... ελπιζω τουλαχιστον να ειναι λιγα.

Υ. Γ Εκτος απο την νηολογιση που ηταν ψιλοπαγιδα θεμα (μιας και δεν αναφερεται καπου ρητα) τα υπολοιπα ηταν καλα. Ελπιζω να μην μας κανουν κανενα ευτραπελο και στην ιστορια και ξεθαψουν κανα ηλιθιο θεμα απο καμια ασημη παραγραφο και ψαχνομαστε... ειδωμεν... Εικόνα

Υ. Γ 2: Φτανει η διαδικασια σιγα σιγα στο τελος της... Αντε να γραψουμε και ν ηρεμησουμε...

faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από faber »

Εγώ παιδία σήμερα άκουσα τα απίστευτα σκηνικά... Ψείρες μεσα στα αφτιά με ενδοεπικοινωνία (εναν μεσα στην τάξη του ΤΕΙ-ΑΕΝ πρέπει να τον τσακώσανε, τον κατέβασαν πρώτο θρανίο και τον κοίτουσαν μέσα στα αφτιά, δεν ξέρω αμα το είδε κανείς σας.) σκονάνια στην τουαλέτα, σκονάκια στην αίθουσ... Γενικά πολλά. Οντως σήμερα ηταν αυστηροί σήμερα και καλά κάναν... Οτι βρέξει ας κατεβάσει...
fatsamou
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από fatsamou »

Πολυ ψειρα παιδια. Το ειδα κ εγω αλλα τι να το κανεις. δεν τον εκοψαν, παρα του αλλαξαν θρανιο κ τον κοιταζαν.. μα@!@!!!
Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Margarita »

Έχουμε τα περσινά θέματα της ιστορίας;
Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Margarita έγραψε:Έχουμε τα περσινά θέματα της ιστορίας;

Στο ναυτικό έπεσε ένα ίδιο θέμα με πέρυσι.

sekarius
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από sekarius »

Margarita έγραψε:Τα θέματα στα υπολοιπα μαθήματα πόσα είναι συνήθως; Άκουσα σήμερα ότι δίνουν 4 κι επιλέγουμε 3 από αυτα. Ισχύει;

Mη γραφετε οτι να'ναι.

electra
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από electra »

Εγω σημερα τσαντιστηκα με το θρασος καποιων που περιμεναν να γραψουν με τα σκονακια. Οταν προειδοποιησα εναν να το μαζεψει με ρωτησε αγριεμενα τι σε νοιαζει εσενα; Τοσο θρασος. Μεχρι και τουαλετα πηγε. Αυριο αν συνεχισει ετσι το λεω σε επιτηρητη.
faber

Δημοσίευση από faber »

sekarius έγραψε:
Margarita έγραψε:Τα θέματα στα υπολοιπα μαθήματα πόσα είναι συνήθως; Άκουσα σήμερα ότι δίνουν 4 κι επιλέγουμε 3 από αυτα. Ισχύει;

Mη γραφετε οτι να'ναι.

εγω τα ελεγα!

Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

faber έγραψε:
sekarius έγραψε:

Mη γραφετε οτι να'ναι.

εγω τα ελεγα!

Μπορείτε κι οι 2 να πειτε απλα ενα ΟΧΙ, κ να το κοψετε.

Διαβάστε προς το παρον γ αυριο, κ μην εξάπτεστε για το τιποταΕικόνα

Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Vardou »

fatsamou έγραψε:Πολυ ψειρα παιδια. Το ειδα κ εγω αλλα τι να το κανεις. δεν τον εκοψαν, παρα του αλλαξαν θρανιο κ τον κοιταζαν.. μα@!@!!!
Έπρεπε να τον καρφώσεις με τρόπο να δεις αν θα ιδρώσει το αφτί των επιτηρητών...

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Vardou έγραψε:
fatsamou έγραψε:Πολυ ψειρα παιδια. Το ειδα κ εγω αλλα τι να το κανεις. Δεν τον εκοψαν, παρα του αλλαξαν θρανιο κ τον κοιταζαν. Μα@!@!
Έπρεπε να τον καρφώσεις με τρόπο να δεις αν θα ιδρώσει το αφτί των επιτηρητών...

Κάρφωμα με τροπο; Πως γινεται αυτο;

Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Vardou »

Margarita έγραψε:
Vardou έγραψε:
fatsamou έγραψε:Πολυ ψειρα παιδια. Το ειδα κ εγω αλλα τι να το κανεις. Δεν τον εκοψαν, παρα του αλλαξαν θρανιο κ τον κοιταζαν. Μα@!@!

Κάρφωμα με τροπο; Πως γινεται αυτο;

Ε μη σε ακούσουν και όλοι στην αίθουσα! :-P Δείξε με το χέρι...

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από 317ρης »

Ρε σοβαρευτειτε!!! Δωστε τον στεγνα, παει να σας φαει την θεση δεν το βλεπετε; Δουλευομαστε μεταξυ μας τωρα; Οι επιτηρητες ειναι κουκου-ρουκου δεν το βλεπετε; εκτος απο κανα 2 ατομα που επιβλεπουν πραγματικα... αλλα και παλι... εμεις πρεπει να ειμαστε επιτηρητες για ωφελος δικο μας!!! Δεβ λεμε κατι παραλογο πραγματικα! Στο τελος θα περασουν αυτοι... και θα λετε κλασσικα "περασε ο αλλος με σκονακια και ψειρες" ενω ΕΣΕΙΣ οι ιδιοι θα του εχετε δωσει το δικαιωμα να το κανει. Παρτε την ευθυνη στα χερια σας!!! Πανε να σας φανε το μελλον δεν το καταλαβαινετε δηλαδη; ΚΑΡΦΩΣΤΕ και μην φοβαστε κανεναν. Που καταντησαμε να λεμε τα αυτονοητα.
Αισιοδοξη

Δημοσίευση από Αισιοδοξη »

Παιδια γεια σας! Σημερα εγινε χαμος απο σκονακια , αντιγραφες και φυσικα η επιτροπη δεν πηρε πρεφα τιποτα! Εγω εδωσα στεγνα μια κοπελα στον επιτηρητη και αυτος με αγνοησε απλα! Εκει να καταλαβετε τι γινεται... Εγω ειμαι στους πρωτους 10 στην λιστα με τα μορια απο ΤΕΙ και σημερα εγραψα πολυ καλα! Ειμαι αρκετα διαβασμενη και στα υπολοιπα μαθηματα και πιστευω πως θα περασω χαλαρα στο ΛΣ! Καλη επιτυχια σε ολους σας!!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης