Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 32
Χαχααχα οντως
Κυρα-κουλα έγραψε:το διοικητικό για μενα ειναι το πιο ευκολο
Τι έχεις τελειώσει;
Υπάρχει παλιός να μας πει κανένα παλιό θέμα;
Vardou έγραψε:Δεν ξέρω αλλά το λογικό θα είναι 3 ώρες...
Το βέβαιο κ όχι το λογικό έχει κανείς γνώση να μας το πει;
Margarita έγραψε:Υπάρχει παλιός να μας πει κανένα παλιό θέμα;
Όχι. Να κάτσεις να διαβάσεις. Τα θέματα αλλάζουν έτσι κ αλλιώς σε κάθε προκήρυξη.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Υποτίθεται από τα θέματα βγαίνουν από κλήρωση...D.Y.K έγραψε:Margarita έγραψε:Υπάρχει παλιός να μας πει κανένα παλιό θέμα;
Όχι. Να κάτσεις να διαβάσεις. Τα θέματα αλλάζουν έτσι κ αλλιώς σε κάθε προκήρυξη.

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Vardou έγραψε:Υποτίθεται
Όπως το είπες

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Margarita έγραψε:Υπάρχει παλιός να μας πει κανένα παλιό θέμα;
Το 2008 είχε πέσει στην έκθεση θέμα για την καταπολέμηση της ρύπανσης της θάλασσας και το 2011 είχε πέσει θέμα για τα ναρκωτικά, αίτια, συνέπειες και τρόποι αντιμετώπισης.
Σε βοήθησε αυτό σε κάτι;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Ρε παιδιά, μπορείτε να μου αριθμήσετε πόσα καθήκοντα πλοιάρχου βρίσκεται; Στο βιβλίο που έχω εγώ έχει καθήκοντα, εξουσία, υποχρεώσεις αλλα προφανώς τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις είναι το ίδιο...
Διοικητικο δίκαιο παίζει τίποτα στο Ίντερνετ παιδια ; Μπορούμε να βρούμε απο εκεί ;
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 59
Κατά τον ΚΙΝΔ τα καθήκοντα του πλοιάρχου αναγράφονται στα άρθρα 37-52.Κατά τον ΚΔΝΔ τα καθήκοντα του πλοιάρχου στα άρθρα 104-129. Τους Κώδικες τους έχω ανεβάσει εδώ μέσα στη σελίδα 4. Η ύλη μας στο Ναυτικό Δίκαιο είναι από τους Κώδικες, όχι από τα βιβλία. Να έχετε τα βιβλία συμβουλευτικά.faber έγραψε:Ρε παιδιά, μπορείτε να μου αριθμήσετε πόσα καθήκοντα πλοιάρχου βρίσκεται; Στο βιβλίο που έχω εγώ έχει καθήκοντα, εξουσία, υποχρεώσεις αλλα προφανώς τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις είναι το ίδιο...
Καλησμπερα! παιδια μηπως ξερει κανενας θεματα απο παλιοτερες προκητυξεις για ιστορια-ναυτιλια-δικαιο-εκθεση;

-
Giorgospcline έγραψε:Κατά τον ΚΙΝΔ τα καθήκοντα του πλοιάρχου αναγράφονται στα άρθρα 37-52.Κατά τον ΚΔΝΔ τα καθήκοντα του πλοιάρχου στα άρθρα 104-129. Τους Κώδικες τους έχω ανεβάσει εδώ μέσα στη σελίδα 4. Η ύλη μας στο Ναυτικό Δίκαιο είναι από τους Κώδικες, όχι από τα βιβλία. Να έχετε τα βιβλία συμβουλευτικά.faber έγραψε:Ρε παιδιά, μπορείτε να μου αριθμήσετε πόσα καθήκοντα πλοιάρχου βρίσκεται; Στο βιβλίο που έχω εγώ έχει καθήκοντα, εξουσία, υποχρεώσεις αλλα προφανώς τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις είναι το ίδιο...
δηλαδή αλλα καθήκοντα έχει στο ΚΙΝΔ και άλλα στο ΚΔΝΔ;
-
faber έγραψε:Giorgospcline έγραψε:Κατά τον ΚΙΝΔ τα καθήκοντα του πλοιάρχου αναγράφονται στα άρθρα 37-52.Κατά τον ΚΔΝΔ τα καθήκοντα του πλοιάρχου στα άρθρα 104-129. Τους Κώδικες τους έχω ανεβάσει εδώ μέσα στη σελίδα 4. Η ύλη μας στο Ναυτικό Δίκαιο είναι από τους Κώδικες, όχι από τα βιβλία. Να έχετε τα βιβλία συμβουλευτικά.faber έγραψε:Ρε παιδιά, μπορείτε να μου αριθμήσετε πόσα καθήκοντα πλοιάρχου βρίσκεται; Στο βιβλίο που έχω εγώ έχει καθήκοντα, εξουσία, υποχρεώσεις αλλα προφανώς τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις είναι το ίδιο...
δηλαδή αλλα καθήκοντα έχει στο ΚΙΝΔ και άλλα στο ΚΔΝΔ;
έχουν μικρές διαφορές απότι βλέπω και επαναλαμβάνονται τα ίδια... Σωστά;
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 59
Δεν είναι ακριβώς ίδια, απλά κάποια μοιάζουν. Το ίδιο συμβαίνει και με την έννοια του πλοίου που πρέπει να ξέρουμε τον ορισμό του με βάση τον κάθε Κώδικα. Δεν ξέρω πως θα είναι οι ερωτήσεις γιατί δεν έχω ξαναδώσει, αλλά εγώ τα έχω μάθει χωριστά τα καθήκοντα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες