Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 59
Μια μικρή βοήθεια. Στο μάθημα της ιστορίας, για τα κεφάλαια Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ και Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, έχουμε στην ύλη όλα τα περιεχόμενα αυτών των κεφαλαίων ή μόνο την εισαγωγή; Ρωτάω επειδή στα υπόλοιπα κεφάλαια που έχουμε στην ύλη γράφει αναλυτικά συγκεκριμένες ενότητες. Ευχαριστώ!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Ολόκληρα...Giorgospcline έγραψε:Μια μικρή βοήθεια. Στο μάθημα της ιστορίας, για τα κεφάλαια Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ και Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, έχουμε στην ύλη όλα τα περιεχόμενα αυτών των κεφαλαίων ή μόνο την εισαγωγή; Ρωτάω επειδή στα υπόλοιπα κεφάλαια που έχουμε στην ύλη γράφει αναλυτικά συγκεκριμένες ενότητες. Ευχαριστώ!
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 32
Δωστε παιδια τιτλο απο κανενα βιβλιο Διοικητικου Δικαιου. Γτ εχω δει 2-3 αλλα δεν τα αναφερει ολα μεσα... Και δεν θελω να αγορασω 2-3 βιβλια.

- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Η ναυτιλία και η ιστορία μου φαίνονται βουνό. Αν έχουμε τρεις εβδομάδες μέχρι τα γραπτά τα πράγματα δεν τα βλέπω καλά 

giorgospcline ενω το διοικητικο πως σου φαινεται δηλαδη; Ιστορια παει στον κορακα την καναμε τοσα χρονια και στο σχολειο, κατι εχει μεινει!:P
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Εγώ δεν δίνω διοικητικό δίκαιο, είμαι από ΑΕΝ. Αλλά αν θες ανταλλάζουμε την 500+ σελίδων Ναυτιλία με το διοικητικό, που σου λέει ακριβώς τι ορισμούς ζητάει και αν ψάξετε στο ίντερνετ θα βρείτε ακριβώς την έννοια για κάθετί που ζητάει το διοικητικό.
Τι λες δινουμε κ εμείς διοικητικό δεν έχεις δει καλά την ύλη
Δεν το ηξερα οτι εισαι Αεν! Παραλειψη δικη μου
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Όχι Νίκη κάνεις λάθος. Εμείς δίνουμε Ναυτικό Δίκαιο μαζί με τους άλλους. Το ΔΙοικητικό είναι ειδικό μάθημα μόνο για υποψηφίους των ΑΕΙ-ΤΕΙ, όπως για εμάς είναι η Ναυτιλία
Συγγνωμη δημοσιο μη δινεις σημασια τα χω παιξει
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Δεν υπάρχει πρόβλημα... Ψάρωσα κι εγώ και πήγα και κοίταξα την προκήρυξη... Τεσπα. Όπως και να χει ελπίζω να τα πάμε καλά όλοι
Παιδια το ιδιο προβλημα εχω, και εγω ειμαι απο επαρχια! Μηπως ξερετε κανενα τιτλο για το διοικητικο;
Παιδιά πότε υπολογίζετε περίπου να είναι οι ημερομηνίες των γραπτών; Μετά το 15Αύγουστο; Γνωρίζετε σε περίπτωση που διεξαχθούν μετά, άν θα κάνουν κάποιες μέρες διάλειμμα κοντά στις άγιες μέρες και μας φωνάξουν μετά; Ευχαριστώ.
Παιδιά καλημέρα!
Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ κι ίσως επαναλάβω θέματα που έχετε αναπτύξει προηγουμένως.
Θα θελα να μου πει αν κάποιος γνωρίζει, πού μπορώ να βρω υλικό να διαβάσω για τις γραπτές εξετάσεις.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου προτείνει κάτι οικονομικό κι αξιόπιστο;
Σε όσα φροντιστήρια έχω ρωτήσει μου λένε για 300αρα. Πολλά δεν είναι;
Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ κι ίσως επαναλάβω θέματα που έχετε αναπτύξει προηγουμένως.
Θα θελα να μου πει αν κάποιος γνωρίζει, πού μπορώ να βρω υλικό να διαβάσω για τις γραπτές εξετάσεις.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου προτείνει κάτι οικονομικό κι αξιόπιστο;
Σε όσα φροντιστήρια έχω ρωτήσει μου λένε για 300αρα. Πολλά δεν είναι;
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Margarita έγραψε:Παιδιά καλημέρα!Θα θελα να μου πει αν κάποιος γνωρίζει, πού μπορώ να βρω υλικό να διαβάσω για τις γραπτές εξετάσεις.
Πες μας τι μάθημα θέλεις βασικά... Δεν είναι ανάγκη να πας να αγοράσεις κάτι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες