Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Μπορει καποιος να με βοηθησει επειδη ειμαι απο επαρχια να μου συστησει ποιο βιβλιο να αγορασω για το διοικητικο δικαιο; Ευχαριστω εκ των προτερων
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Παιδια με το διαβασμα πως τα πατε; Ξεκινησατε; Το διοικητικο μου φαινεται βουνο
Να ρωτησω ποια εκδοση του διοικητικου δικαιου να παρω; Πως λεγεται ο τιτλος και ο συγγραφεας; Γιατι εχει τοσα πολλα
Ματινα έγραψε:Να ρωτησω ποια εκδοση του διοικητικου δικαιου να παρω; Πως λεγεται ο τιτλος και ο συγγραφεας; Γιατι εχει τοσα πολλα
Δυστυχώς δεν σας δίνει η προκήρυξη την δυνατότητα να διαβάσετε συγκεκριμένα βιβλία, συγκεκριμένων συγγραφέων.
Αγοράζεις ένα οποιοδήποτε βιβλίο για το Δίκαιο, ξεκινάς διάβασμα και από εκεί και πέρα ο Θεός μαζί σου.
Να ρωτησω, οι ερωτησεις ειναι ολες αναπτυξης;
emjay έγραψε:Να ρωτησω, οι ερωτησεις ειναι ολες αναπτυξης;
Οι περισσότερες ναι.
Ωστόσο σε προηγούμενες εξετάσεις γραπτών για ΛΦ υπήρχαν και κάποιες ελάχιστες πολλαπλής (κυρίως στην γεωγραφία)

Ευχαριστω DYK! Παιδια το διοικητικο και μενα μου φαινεται λιγο παλουκι. Υπομονη παιδες και ο Θεος μαζι μας
Απο διάβασμα πως τα πάτε; Ξεκινήσατε?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Το διοικητικό κ η ιστορία ειναι απαλευτα!!!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Παιδια εγω υπολογιζα πανω κατω να καλεσουν ατομα γυρω στα μεσα ιουλιου αν οχι αρχες. Τοσο αργα λετε; Δυο-τρεις μηνες; Εγω αυτη την βδομαδα εχω που ξεκινησα διαβασμα και το διοικητικο δεν ξερω απο που να το πιασω γιατι ειναι πανδυσκολο
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
το ναυτικο το εχεις δει;kotsos_dim έγραψε:Παιδια εγω υπολογιζα πανω κατω να καλεσουν ατομα γυρω στα μεσα ιουλιου αν οχι αρχες. Τοσο αργα λετε; Δυο-τρεις μηνες; Εγω αυτη την βδομαδα εχω που ξεκινησα διαβασμα και το διοικητικο δεν ξερω απο που να το πιασω γιατι ειναι πανδυσκολο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Το ειδα φιλε μου! Και αυτο παιδεμα αλλα πιστευω παλευεται... Το διοικητικο απο την αλλη δεν θα το λεγα. Θελει πολυ διαβασμα παιδες
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
επειδή ειχα στην σχολή μου διοικητικο σου λεω ότι ειναι πιο ευκολο απο ναυτικοkotsos_dim έγραψε:Το ειδα φιλε μου! Και αυτο παιδεμα αλλα πιστευω παλευεται... Το διοικητικο απο την αλλη δεν θα το λεγα. Θελει πολυ διαβασμα παιδες
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 59
Όλα δύσκολα σας φαίνονται, όμως όλα έχουν μία ύλη να διαβασετε... Στην έκθεση θα πέσει πολύ γέλιο!
Εδωσα εξετασεις στους σημαιοφους τον 09/2013, το διοικητικο ειναι το πιο δυσκολο και με την πιο μεγαλη υλη. Η υλη σε ναυτικο και διοικητικο ειναι η ιδια οπως και στον διαγωνσιςμο των σημαιοφορων. Ειναι ολα αναπτυξης και δεν υπαρχει πολλαπλης επιλογης. Βρειτε καποιο βιβλιο και οσο γινεται νεοτερη εκδοση και φροντιστε να ειστε παπραλληλα και στο ιντερνετ και οσα σημεια λεει παραπομπες και αρθρα να τα εκτυπωνετε. Οτι ισχυει δηλ το 2014 ειδικα για την τοπικη αυτοδιοικηση κτλ για ειναι πιο επικαιροποιημενο. Θελει διαβασμα, σας το λεω και καλη ''παπαγαλια''. Δεν ειναι τιποτα κρισεως ή πολλαπλης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες