Βάσεις - μόρια Αστυφυλάκων (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
παυλος

Δημοσίευση από παυλος »

Ρε nikytheguy... Αν δεν καταλαβαίνεις τι σου γινεται μην μπαινεις εδώ μεσα... Εγω είμαι περσινος κ ξερω ότι οντως ο observer εβγαλε 15.300 κ μπηκε περυσι... Ενώ ο φιλος αναφερει ότι απλα η συγκεκριμενη σειρα αριθμος 18, κατι δεν θυμαμαι. Μπηκε περυσι με 15.200. Οποτε μαθε εσυ να κατανοεις τι σου λενε κ να διαβαζεις σωστα...
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από nikytheguy »

Θα το χω υπόψιν μου αρη-παυλο ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από observer »

Αρη- Παυλο τα μορια που εβγαλα περσυ δεν ηταν 15.300 αλλα σχεδον ιδια με τα φετινα του policeman.

Μιλαμε για μη συγκρισιμες επιδοσεις ουτως η αλλως διοτι περσυ ηταν τα δυσκολοτερα θεματα ολων των εποχων ενω φετος μια πολυ βατη χρονια.

Για να σου δωσω να καταλαβεις με την σειρα που πετυχα εμπαινα και με προκηρυξη οπως φετος 250 αστυφυλακων (500/2), ακομα και με προκηρυξη 166 αστυφυλακων (500/3).

Ολα αυτα βεβαιως δεν εχουν καμια απολυτως σημασια.

Γιατι οπως σου ειπε και ο nicky (ο οποιος μιλαει γενικως πολυ σωστα και μακαρι να ειναι επαρκη τα μορια του) αντι να φιλτραρεις αυτο που εγραψα δινοντας σου μια σπουδαια πληροφορια καθεσαι και φαναταζεσαι οτι ειρωνευτηκα το παλικαρι.

Εδω μεσα ο καθενας γραφει την προσωπικη του αποψη, γραψε και εσυ την δικη σου ειναι προτιμοτερο απο το να κραζεις τους αλλους που εχουν το θαρρος να την γραψουν.

Παντως εδω μεσα βλεπω πολυ λιγοτερη κινηση σε σχεση με περσυ. Ισως το 1400-1200 να μην ειναι τοσο ακριβες και να ειναι λιγοτερα ατομα κατι το οποιο μονο θετικες εκπληξεις μπορει να προκαλεσει.
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Αυτος ή αυτοι που μιλανε για 1200 ενεργες αιτησεις ειναι σιγουροι; Γιατι καπου δε μου κολλανε οι αριθμοι. Απο που πληροφορηθηκαν αυτον τον αριθμο; Γιατι οταν πηρα στην Αθηνα να ρωτησω μονο που δε με εβρισαν. Μηπως 1200 ειναι οι συνολικες αιτησεις;
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας

EΓώ ο ίδιος πήρα στο αρχηγείο πριν 10 μέρες και με σύνδεσαν με κάποιο αρμόδιο που μου είπε 1201 ενεργές αιτήσεις. Όποιος θέλει μπορεί να πάρει να το διασταυρώσει.
Υποψήφιος

Απ'οτι γραφουν καποιοι σε διαφορες σελιδες (χωρις παλι να αποδεικνυεται) περυσι οι συνολικες αιτησεις ηταν 2300 με 2500 (αυτους τους αριθμους εχω δει) και οι ενεργες καπου 1500 (;).Φετος, και στο αστυνομικο τμημα που πηγα και στο νοσοκομειο στη Θεσσαλονικη μας ελεγαν οτι περυσι αντιστοιχα γινοταν χαμος απο παιδια και οτι φετος ειμαστε πολλοι λιγοτεροι. Γι'αυτο μου φαινονται πολλες οι 1200 ενεργες. Και οι συνολικες ποσες ειναι;

Nikytheguy μπορεις να μου πεις ποτε εδωσες αθληματα, σε ποια πολη και ποσα ατομα ησασταν για να σχηματισουμε εικονα; Εγω εδωσα Θεσσαλονικη στις 30 Ιουλιου και ημασταν περιπου 160 ατομα (απο Θεσσαλονικη, Κεντρικη και Δυτικη Μακεδονια).

nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Έδωσα ΠΚΕ στην Αθήνα 29-31 Ιουλίου και ήμασταν 100 περίπου άτομα και άλλα 170 τις μέρες 27-30 στην άλλη ομάδα.
Σύνολο 270 περίπου. Απο ότι έμαθα Θεσσαλονίκη ήταν λίγοι παραπάνω και άλλοι 600 λογικά απο το στρατό. Εφόσον οι ενεργές είναι 1200. Μακάρι να ναι λιγότεροι αλλά εγώ τέτοια πληροφόρηση έχω απο το γραφείο που ήταν υπεύθυνο για την ταξινόμηση των ικανών/ενεργών με το οποίο με σύνδεσαν.

Υποψήφιος

Στο edu4u γραψανε οτι στις πκε της Αθηνας ηταν συνολικα 350 ατομα και στη Θεσσαλονικη 250. Οσο για τα 600 ατομα με βεβαιωση στρατου, τον εχω δει κι αλλου αυτον τον αριθμο. Τωρα κατα ποσο ισχυει δε ξερω... Για τα 270 ατομα συνολικα στην Αθηνα εισαι σιγουρος;Αν γνωριζει και καποιος αλλος ας πει...

ΕΛΛΗΝΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛΛΗΝΑΣ »

Τελικα η βαση που θα παει; καμια καλη προβλεψη. ακου πολλα νουμερα
Υποψήφιος

Ελληνα εσυ εδωσες πκε αστυνομιας ή στρατου; Αν εδωσες αστυνομιας μπορεις να πεις πολη, ημερομηνια και αριθμο ατομων;
ΕΛΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛΑΣ »

Παιδια επειδη το θεμα με την αξιωματικων ειναι ανενεργο μπορει καποιος εδω να μου πει μια εκτιμηση για την αξιωματικων
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΕΛΑΣ έγραψε:Παιδια επειδη το θεμα με την αξιωματικων ειναι ανενεργο μπορει καποιος εδω να μου πει μια εκτιμηση για την αξιωματικων

Δεν είναι καθόλου ανενεργό, μάλλον εσύ δεν έψαξες καλά!

Βάσεις - μόρια Αξιωματικών ΕΛ. ΑΣ (2014) Εικόνα

ΕΛΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛΑΣ »

Ευχαριστω πολυ
ΥΜΕΤ

Δημοσίευση από ΥΜΕΤ »

Παιδια εγω εχω 15.970 και εχω αγχωθει καπως με βαση αυτα που βλεπω... Προσωπικα πιστευω (και οχι για να ηρεμησω τον εαυτο μου) οτι η βαση θα ειναι στα επιπεδα του '12 και παρακατω με βαση τη ζητηση... Καμια αλλη αποψη?
Υποψήφιος

Οι μονοι επαγγελματιες-εισοδηματιες εκτιμητες βασεων που ειχαν το θαρρος να κανουν προβλεψεις φετος για τις αστυνομικες σχολες ηταν οι Κουτρουμπελης και Στρατηγακης. Ο πρωτος εδωσε 16400, ο δευτερος 14200...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες