Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΙΩΑΝΝΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

rea86 έγραψε: ιωαννα πηρα τηλ. στον αριθμο που μου εδωσες και μου ειπε μας εχουν ενημερωσει και την περιμενουμε. και μου ειπε να την ξαναπαρω την αλλη εβδομαδα.. 
ΕΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ!!! ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ... ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΩΝΙΑ.
pavlos

Δημοσίευση από pavlos »

ρε σοφια διαβαζε και λιγο... τι ρωτας τα ιδια και τα ιδια...
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΡΠΟΡΙΑ.

Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Το σίγουρο είναι ότι θα βγει.
Τώρα αν θα είναι αύριο ή την άλλη εβδομάδα δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Κάντε υπομονή και ο χρόνος θα δείξει.
κατερινα

Δημοσίευση από κατερινα »

ευχαριστω πολυ παιδια για αυτες τις ωραιες κ συμαντικες πληροφοριες. ελπιζω να μην ειναι παραπληροφοριση... ε. εγω δεν πηρα σημερα τηλ. για να μαθω κατι.
pavlos

Δημοσίευση από pavlos »

θα αργησουν πολυ ακομα οι προσλήψεις να ξέρετε... αν θυμάστε καλά εγω ειμαι αυτος που σας ειπα οτι θα πανε για ιουνιου... ολοι λεγατε για μαρτιο απριλιο μαιο... τωρα σας λεω άκυρος ο ιούνιος.. δεν ξέρει κανεις τπτ ακομα...
grecia

Δημοσίευση από grecia »

Χμμμμμ
Κ. Παυλο ετσι μου ελεγαν κ εμενα τα παραπονα σου στην ΓΕΣ... Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΒΓΕΙΚΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
ΙΩΑΝΝΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΘΕΙ ΝΕΟΤΕΡΑ...
rea86

Δημοσίευση από rea86 »

τοσο υπομονη καναμε σε μια εβδομαδα θα κολησουμε; αν ειναι μια εβδομαδα.
ΙΩΑΝΝΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

rea86 έγραψε: τοσο υπομονη καναμε σε μια εβδομαδα θα κολησουμε; αν ειναι μια εβδομαδα.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΓΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ: ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ... ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ... ΠΑΡΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΤΛ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ... ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΕΣ! ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ/Η ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ... ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ! Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

pavlos έγραψε:Η προκύρηξη για αεροπορία θα βγει τον ιούνιο 100% . οι άλλες μάλλον τέλη απριλίου

καποιος μιλουσε για 100% και για ιουνιο αλλα μαλλον το ξεχασε και κατηγορει αλλους για παραπληροφορηση
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδια πηρα σημερα το υπουργειο και μου ειπαν οτι η προκυρηξη του στρατου θα βγει στις αρχες του Ιουλιου , δηλαδη την ερχομενη εβδομαδα πιθανοτατα.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

παιδια ο ξαδερφος μ ειναι μεσα στο Γ. Ε. Σ τον πιρα τηλ. κ μ ειπε δν ξερουν ακομα... τεσπα παιδια να ροτισω κατι αλλο μπαινω 7 αυγουστου στατο μπορω επιπλεον ν κανω κ τα χαρτια μ γ Ε. Π. Ο. Π... αν γνωριζει κανεις ας απαντισει... ευχαριστω...
rea86

Δημοσίευση από rea86 »

γεια σασ παιδια... κανενα αλλο νεο εχετε;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης