Κλητήριο θέσπισμα για ανυποταξία

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tsam2
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tsam2 »

Γειά σας. Μόλις χθες μου ήρθε κλητήριο θέσπισμα για ανυποταξία. Το κωμικοτραγικό του θέματος είναι ότι έχω ήδη υπηρετήσει και μάλιστα έχει αρθεί η πρόσθετη στρατιωτική θητεία για ανυποταξία, καθώς είχα παρουσιαστεί στην εισαγγελία Αθηνών κατά τη διάρκεια της θητείας και έκανα όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Έχω μάλιστα και αντίγραφο από την απόφαση που στάλθηκε στο στρατολογικό γραφείο της πόλης μου. Φυσικά θα τηλεφωνήσω για να ενημερωθώ αλλά αυτό που με καίει είναι αν είναι απαραίτητο να παρουσιαστώ στο Τριμελές Στρ. Αθ. την ημερομηνία που με κάλεσαν, διότι είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και στις μέρες που ζούμε και μιά μέρα απουσίας μου απ'τη δουλειά μου δημιουργεί απώλεια εσόδων, χώρια τα έξοδα μετακίνησής μου χωρίς λόγο στην Αθήνα λόγω λαθών δημοσίων υπηρεσιών.
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Δημοσίευση από Terminator »

Απο τι στιγμή που θα γίνει στρατοδικείο είσαι αναγκασμενος να παρευρεθείς αλλιώς αντιμετωπίζεις πρόστιμο για λυπομαρτυρία (εως 120 ευρώ) και την πιθανή έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής. Εαν δεν μπορεις να παρουσιαστείς απαραίτητα εσυ όρισε πληρεξούσιο κάποιο δικηγόρο
tsam2
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από tsam2 »

Ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως στο δικαστηρίο πρέπει να παραβρεθώ, το ίδιο μου είπε κι ένας δικηγόρος(μη στρατιωτικός). Μου είπε επίσης ότι άλλο το διοικητικό μέρος της υπόθεσης(άρση επιπλέον 6μηνης θητείας) κι άλλο το ποινικό μέρος(κλήση του δικαστηρίου τώρα). Είναι δυνατόν να γίνεται έτσι; Απλά να προσθέσω ότι την πρώτη φορά στην εισαγγελία Αθηνών πήγα σε μια ανακρίτρια ή εισαγγελέα (ειλικρινά δε θυμάμαι) σύνταξε ένα κείμενο, το διάβασα, το υπέγραψα και μετά από κανα μήνα ήρθε ένα χαρτί με την απόφαση της άρσης της ποινής στη μονάδα μου.
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Δημοσίευση από Terminator »

Το διοικητικό κομμάτι της υπόθεσης (8.000 ευρώ πρόστιμο) δεν άρει ποτέ Το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης (φυλακιση απο 10 ημέρες μέχρι 2 χρόνια αλλά η ποινή έχει αυταπάγγελτα ανασταλτικό χαρακτήρα καθώς δεν ξεπερνά τα 3 χρόνια)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες