Όριο ηλικίας για Σχολή Αστυφυλάκων (2014)
Καλησπέρα είμαι 25 ετών ειμαι αποφοιτος τει και εχω τελειωσει την στρατιωτικη μου θητεία στις Ε. Δ, σκεφτομαι να δώσω φέτος η του χρόνου παννελήνιες για αστυφυλακων καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μπεις στο σώμα πλέον. Με παιρνουν λόγο ηλικίας; Υπάρχει κάποιο όριο; Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Να μην υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31 Δεκεμβρίου 2014, δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 01-01-1989 και μεταγενέστερα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Γεια σας παιδια. ελπιζω καποιος απο εσας να μπορεσει να με βοηθησει σχετικα με το οριο ηλικιας που χρειαζεται για την εισαγωγη στη σχολη αστυφυλακων. θελω να δωσω πανελλαδικες εξετασεις αυτο το ετος 2014-2015. ειμαι γεννημενη στις 27 ιουνιου το 1989. προλαβαινω ή οχι; αν και το εχω ψαξει καπου εχω μπερδευτει και ετσι θελω να το επιβεβαιωσω. να σημειωσω βεβαια οτι επικοινωνησα κιολας με το αρμοδιο φορεα προκειμενου να μου δωσουν μια απαντηση και να με βοηθησουν και ο ''κυριος'' ας τον πω ετσι που μονο κυριος δεν ηταν μονο που δεν με εβρισε... εξυπηρετηση μηδεν και για πραγματα που υποτιθεται οτι ειναι εντος της εργασιας και των καθηκοντων του. και τουλαχιστον αν δεν μπορουσε να βοηθησει εκεινος ή δεν γνωριζε ας με παρεπεμπε καπου αλλου που να ηξεραν. ελπιζω εδω να μπορεσω να βρω μια ακρη πιο πολιτισμενα... ! παντως απαραδεκτοι μονο αυτο εχω να πω... συγχαρητηρια...

-
- Στρατιώτης
Ναι αυτο ισχυει για αυτους που εδωσαν φετος συμφωνα με τη προκυρηξη του 2014. Εμεις που θελουμε να δωσουμε το ετος αυτο; Δηλαδη στις πανελλαδικες του μαιου 2015; Θα πρεπει λογικα να μην ξεπερναμε τα 26 αντιστοιχα κατα την 31 δεκεμβριου του 2016... Σωστα?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Του χρόνου η προκήρυξη θα αναφέρει, να μην υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31 Δεκεμβρίου 2015, δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 01-01-1990 και μεταγενέστερα.
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω για κάποιους μήνες... Στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα... Τελοσπάντων. Καλή συνέχεια να έχετε και να βοηθάτε όπως ήδη πολύ καλά κάνετε. Να είστε καλά... 

Ήθος ανθρώπω δαίμων...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες