526 Μ/Κ ΤΠ - Αλεξανδρούπολη

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Manos

Δημοσίευση από Manos »

Καλημέρα παίδες,

Μου ήρθε μετάθεση για το 526 τάγμα πεζικού Αλεξανδρούπολης, το οποίο βρίσκεται εντός του στρατοπέδου Πατσούκα.

Υπάρχουν πληροφορίες - εμπειρίες από τη συγκεκριμένη μονάδα;

Ευχαριστώ!
cp80
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από cp80 »

Εχει λιγη δυναμη και γενικα ακουσα απο ατομο που ειναι εκει οτι εχουν πολλους αοπλους αλλα εχουν και αρκετους εποπ. Οι υπηρεσιες πανε καλα μου ειπαν για 1-1 και το καλο ειναι οτι βρισκεται σχεδον μεσα στην πολη. Ειναι το πιο κοντινο στο κεντρο της αλεξανδρουπολης. Εγκαταστασεις οχι και οι καλυτερες αλλα οχι και οι χειροτερες. Μου ειπαν οτι παιζει προβλημα με φοριαμους γιατι δεν υπαρχουν αλλα γενικα τα πραγματα ειναι καλα απο φαγητο και απο συνθηκες.
grifos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από grifos »

Παιδια καλησπερα επειδη η μεταθεση μου ηρθε για το 526 μκ τπ θα ηθελα να μου απαντησει καποιος με σιγουρια που ανηκει τελικα; Στο στρατοπεδο ζηση ή στο στρατοπεδο πατσουκα; Και κατι ακομα ειναι κοντα στην πολη της αλεξανδρουπολης; Πως παμε απο τα κτελ;
thanos

Δημοσίευση από thanos »

Μάγειρας είμαι τώρα εκεί! Μόνο μάγειρας Είναι λίγο ζόρι. Γενικά από ισως και το καλύτερο στρατόπεδο στον έυρο! Μια μια είναι εμπλοκή τώρα.
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Γνωριζετε ρε παιδια αν το 526 ειναι αμεταθετο; εχω ενα φιλαρακι εκει κ ειναι πικρα λεει.

αν ξερει καποιοσ

guest

Δημοσίευση από guest »

δεν ισχυει κατι τετοιο. Δεν ειναι αμεταθετο. Αν εισαι 8μηνος μπορεις να παρεις κανονικα μεταθεση και επισης αν εχεις βυσμα μπορεις να παρεις κανονικα μεταθεση. Εχει και εσωτερικες μεταθεσεις δηλαδη μπορει να σε στειλει η μεραρχια στα κααυ μακρης η στο 572 στις φερρες στο 5μηνο. Για στρατοπεδο ειναι μακραν απο τα πιο χαλαρα και εχει σχετικα λιγες υπηρεσιες δυο φυλακια που ειναι πολυ χαλαρα και γενικα ειναι χαλαρα τα παντα.
anonymus

Δημοσίευση από anonymus »

Εχω ακουσει οτι ο διοικητης στο συγκεκριμενο ταγμα ειναι απιθανος τυπος και σπανιως θα καμπανιασει στρατιωτη. Ισχυει?
guest

Δημοσίευση από guest »

Ο "σολιστας" ειναι ο καλυτερος δικας. Οσοι πανε εκει ξερουν.
anonymos

Δημοσίευση από anonymos »

Ναι αυτος ειναι δικοιτης εκει. Πολυ πλακα οι αναφορες και πολυ αρνταν το ταγμα.
oldsoldier
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από oldsoldier »

Καλή μονάδα. Είναι στο στρατόπεδο "Πατσούκα" το οποίο, από τα πέντε στρατόπεδα της Αλεξανδρούπολης, είναι το πιο κοντινό στην πόλη. Το στρατόπεδο εκτός από το "526 ΜΚ Τ/Π" έχει τον "12ο ΛΔΒ" και το "216 ΚΙΧΝΕ" (νοσοκομείο).

Οι εγκαταστάσεις είναι καλές, αλλά δεν υπάρχουν A/C που έχουν άλλες μονάδες και το καλοκαίρι αυτό είναι πρόβλημα. Με τον διοικητή και τα στελέχη που υπήρχαν μέχρι πρόσφατα δεν θα έχετε προβλήματα.

Υπηρεσίες για άοπλους είναι ΑΜ, μαγειρεία, θαλαμοφύλακας και για ένοπλους είναι περίπολο, πύλη σε τρία νούμερα (όχι όλη μέρα, μόνο από 23:00-6:00 για καθημερινές και 23:00-7:00 για Σαββατοκύριακα και αργίες) και δύο φυλάκια, "Ε. Φ. Γεμιστής", όπου πάνε έξι άτομα σαν αποσπασμένοι για μια εβδομάδα στο "534 ΤΠ" (Πέπλος) και "ΚΑΑΥ Μάκρης", όπου αλλάζει συχνά ο αριθμός των ατόμων, πάλι για μια εβδομάδα. Επίσης γίνονται και αποσπάσεις ανάλογα με τις ανάγκες τις Μεραρχίας. Μέχρι πριν λίγους μήνες πήγαιναν κάποια άτομα, την καλοκαιρινή περίοδο, στο "ΚΑΑΥ Μάκρης" και απολύονταν από εκεί και τρία άτομα πήγαιναν κάθε δύο μήνες στο 572 ΤΠ (Φέρρες) όπου απολύονταν από εκεί.

log

Δημοσίευση από log »

Τωρα πως ειναι εκει ξερει κανεις?
guest

Δημοσίευση από guest »

Με ενδιαφερει κι εμενα πως ειναι τωρα εκει?
kainourgios

Δημοσίευση από kainourgios »

Τι παιζει ξερουμε?
Μητσος

Δημοσίευση από Μητσος »

Είναι πολύ καλά . τα στελέχη ενδιαφέρονται για εμάς και τα προβλήματα μας. Υπάρχει κατανοηση. Μας πάει τρεις μέσα δύο έξω. Παίρνουμε αβέρτα τα υπηρεσιακά και ανά δύο μήνες το πολύ παίρνουμε άδεια. Καλό φαγητό, όλα τελεια
oldsoldier
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από oldsoldier »

Και πριν δύο χρόνια περίπου έτσι ήταν. Πολύ καλή μονάδα, αυτό εξαρτάται πάντως και από τον εκάστοτε διοικητή!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες