Όριο μυωπίας Ειδικών Φρουρών (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
tzotzos88
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από tzotzos88 »

Καλησπερα σε ολα τα παιδια. Θελω να μεταφερω απορια φιλου γτ δυστηχως ουτε και εγω ξερω τι να του απαντησω. Εχει δυσχρωματοψια και δεν ξερει αν κοβετε η οχι σε περιπτωση που πιασει την βαση. Βεβαια στην προκηρυξη του 11 αναφερει πως αποκλειετε οποιος εχει δυσχρωματοψια εφοσον δεν διακρινει τα βασικα χρωματα. Δλδ αν εχεις δυσχρωματοψια και δεν βλεπεις τα βασικα χρωματα κοβεσαι και αν εχεις δυχρωματοψια αλλα παρ΄ολα αυτα βλεπεις τα βασικα χρωματα περνας; Ειναι λιγο εκτος θεματος αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει θεμα ιατρικων για την φετινη προκηρυξη. Αν γνωριζει καποιος με σιγουρια ας απαντηση. Ευχαρηστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ

Εκτεταμένες βλάβες και δυσλειτουργίες βλεφάρων, νυσταγμός ή νυσταγμοειδείς κινήσεις ματιών, στραβισμός, έλλειψη του φακού, αστιγματισμός ανώτερος από 5 διοπτρίες, δυσχρωματοψία εφόσον δεν διακρίνονται τα βασικά χρώματα, εξόφθαλμο, γλαύκωμα, κ. Λ. Π.

Άβαταρ μέλους
tzotzos88
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Greek_Army έγραψε:ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ

Εκτεταμένες βλάβες και δυσλειτουργίες βλεφάρων, νυσταγμός ή νυσταγμοειδείς κινήσεις ματιών, στραβισμός, έλλειψη του φακού, αστιγματισμός ανώτερος από 5 διοπτρίες, δυσχρωματοψία εφόσον δεν διακρίνονται τα βασικά χρώματα, εξόφθαλμο, γλαύκωμα, κ. Λ. Π.

συγνωμη greek army αλλα δεν καταλαβα δλδ αυτο που εγραψα πιο πανω ειναι σωστο η λαθοσ?
Άβαταρ μέλους
TIMOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από TIMOS »

Ρε φιλε αν δεν μπορεις να ξεχωρισεις τα βασικα χρωματα... Πως να μπεις στο σωμα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

tzotzos88 έγραψε:

συγνωμη greek army αλλα δεν καταλαβα δλδ αυτο που εγραψα πιο πανω ειναι σωστο η λαθος;

Όποιος δεν διακρίνει τα βασικά χρώματα απορρίπτεται.
Άβαταρ μέλους
tzotzos88
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Greek_Army έγραψε:
tzotzos88 έγραψε:

συγνωμη greek army αλλα δεν καταλαβα δλδ αυτο που εγραψα πιο πανω ειναι σωστο η λαθος;

Όποιος δεν διακρίνει τα βασικά χρώματα απορρίπτεται.
οκ ευχαριστω καταλαβα. Και δυσχρωματοψια να εχεις περνας αρκει να διακρινεις τα βασικα χρωματα. Ευχαριστς και παλι. Οσο αφορα τορα τον φιλο πιο πανω απλα να εξηγησω πως δυσχρωματοψια δεν ειναι οταν δεν μπορεις να δεις τα βασικα χρωματα αυτο ειναι αχρωματοψια. Δυσχρωματοψια ειναι οταν δεν μπορεις να δεις ολλες τις αποχρωσεις των χρωματων

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

tzotzos88 έγραψε:οκ ευχαριστω καταλαβα. Και δυσχρωματοψια να εχεις περνας αρκει να διακρινεις τα βασικα χρωματα. Ευχαριστς και παλι. Οσο αφορα τορα τον φιλο πιο πανω απλα να εξηγησω πως δυσχρωματοψια δεν ειναι οταν δεν μπορεις να δεις τα βασικα χρωματα αυτο ειναι αχρωματοψια. Δυσχρωματοψια ειναι οταν δεν μπορεις να δεις ολλες τις αποχρωσεις των χρωματων

Το έχω κάνει το ΤΕΣΤ όταν δίναμε εξετάσεις για να περάσεις ΥΕΑ. Σου βάζουν πχ ενα μπλε ανοιχτό μέσα σε ενα μπλε. Αν κάποιος δεν μπορει να δει όλες τις αποχρώσεις δε μπορει να διακρίνει τη διαφορα και απορρίπτεται. Φαντάζομαι τα ίδια τεστ θα κάνουν και στην αστυνομια.
Άβαταρ μέλους
Thalassas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Thalassas »

Το πράγμα είναι λίγο περίπλοκο, για κακή μου τύχη εχω και εγώ αυτη τη βλακεία και το έχω ψάξει πάρα μα πάρα πολύ. Εγώ βλέπω όλα τα χρώματα κανονικότατα όμως στο τεστ με τους αριθμούς κάποια νουμερα δεν τα διακρίνω. Υπάρχουν τρεις μορφές αυτης της ασθένιας, αν βλέπεις τα βασικά χρώματα και είναι στις καλες του ο οφθαλμίατρος θα σε περάσει άν πάλι όχι καταλαβαίνεται. Γνωρίζω παιδιά (αστυφύλακες-ειδικους φρ) που εχουν και πέρασαν κανονικά για χαμηλόβαθμα στελέχοι είναι πιο ελαστικοί αν δεν είναι κατι σοβαρό.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες