Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
- ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
Παιδια,2800 πιστευετε ειναι καλα Μορια ;
- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
- VALLGOX
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Μαγκες με 2800 και 2900 στην Α δεν πατε πουθενα απο 3600 και πανω οποιος εχει μπορει να επλιζει ως επιλαχων!
Τι ειναι τουτοι ρε;
Τι ειναι τουτοι ρε;

dimitris mak έγραψε:Ο κεκε απα εν μερη εχει δικιο. Οχι για την βαση αλλα για τα υπολοιπα. Απο τις σειρες μου η απο την επομενη σειρα που ειχαμε πολυ επαφη με τα παιδια και ζησαμε πραγματα μαζι στην μαλ. Δεν ξερω πολλα ατομα που θελουν να μπουν στην αστυνομια. Μονο ενας δοκιμος και 2-3 στρατιωτες απο τους οποιους ο ενας εχει πανω απο 2450 που εχω εγω. Οι αλλοι δυο εχουν πολυ λιγοτερα απο εμενα. Οι πιο πολλοι δεν γουσταρουν την αστυνομια, αλλοι δεν θελουν να ρισκαρουν την ζωη τους και αλλοι ειναι απο επαρχεια και σκεφτοντε το νοικι και το οτι πρεπει να ξεσπιτωθουν. Υπηρχαν και παιδια που οταν ημασταν στον στρατο ηθελαν αλλα τωρα πλεον δεν θελουν. Σιγουρα υπαρχουν και παιδια που βρηκαν δουλειες και με πιο πολλα χρηματα απο την αστυνομια οπως και αλλα παιδια ειχαν δουλειες πριν μπουν στον στρατο και τωρα τις συνεχιζουν. Πολλα παιδια παντως δεν πληρουν και τις προυποθεσεις ειναι η αληθεια. Ασχετα με τα μορια. Επισης να γνωριζεται οτι οπως σε καθε προκηρυξη θα υπαρξουν ατομα που θα κανουν τα χαρτια τους μπορει να τους καλεσουν για υγειονομικα, αθληματα κλπ και να μην πανε καν. Επισης μην ξεχναμε οτι στην τελευταια προκηρυξη κοψανε πολλα ατομα. Να προσθεσω και κατι αλλο. Εχω ξεκεινησει σε ομαδα που ειναι μονο για αθληματα για προκηρυξεις και ειμαι το μονο ατομο που θελει για αστυνομια και στο γηπεδο δεν υπαρχουν ατομα που να ενδοιαφεροντε για το θεμα.
φιλε Δημητρη δεν γινεται ολοι να θελουν να μπουν αστυνομια... Εχω ατομα απο ειδικες δυναμεις αλλα και δοκιμοι που μου λενε θα παμε αστυνομια για 700 ευρω να μην περνουμε ρεπο, να μην μπορουμε να παμε σπιτι μας και να ημαστε στην αθηνα 10 χρονια και αν φυγουμε; , να ημαστε σε υπηρεσια και να μην ξερουμε αν θα ζουμε το επομενο λεπτο ειδικα με αυτα που γινονται τωρα τα τελευταια χρονια στην ελλαδα και να ακουμε καθε μερα οτι καποιος αστνομικος σκοτωθηκε ή τραυματιστηκε σοβαρα... Δεν σκεφτονται ολοι σαν εσας... Δεν ειναι ολοι σαν εσας... Ας το παρουν καποιοι χαμπαρι οτι δεν ειναι χομπι η δουλεια αυτη... Ειναι επικινδυνη... Και αυτοι που λενε για υψηλες βασεις ας δουνε την προκ του 2010 που η βαση στην α ηταν 2450 και στη β 2740... Δηλαδη αν ειναι τωρα 2800 στη β θα ειναι 3100... Καντε υπομον καποιοι και θα δειτε το που θα κοιμανθουν οι βασεις...
kailas έγραψε:dimitris mak έγραψε:Ο κεκε απα εν μερη εχει δικιο. Οχι για την βαση αλλα για τα υπολοιπα. Απο τις σειρες μου η απο την επομενη σειρα που ειχαμε πολυ επαφη με τα παιδια και ζησαμε πραγματα μαζι στην μαλ. Δεν ξερω πολλα ατομα που θελουν να μπουν στην αστυνομια. Μονο ενας δοκιμος και 2-3 στρατιωτες απο τους οποιους ο ενας εχει πανω απο 2450 που εχω εγω. Οι αλλοι δυο εχουν πολυ λιγοτερα απο εμενα. Οι πιο πολλοι δεν γουσταρουν την αστυνομια, αλλοι δεν θελουν να ρισκαρουν την ζωη τους και αλλοι ειναι απο επαρχεια και σκεφτοντε το νοικι και το οτι πρεπει να ξεσπιτωθουν. Υπηρχαν και παιδια που οταν ημασταν στον στρατο ηθελαν αλλα τωρα πλεον δεν θελουν. Σιγουρα υπαρχουν και παιδια που βρηκαν δουλειες και με πιο πολλα χρηματα απο την αστυνομια οπως και αλλα παιδια ειχαν δουλειες πριν μπουν στον στρατο και τωρα τις συνεχιζουν. Πολλα παιδια παντως δεν πληρουν και τις προυποθεσεις ειναι η αληθεια. Ασχετα με τα μορια. Επισης να γνωριζεται οτι οπως σε καθε προκηρυξη θα υπαρξουν ατομα που θα κανουν τα χαρτια τους μπορει να τους καλεσουν για υγειονομικα, αθληματα κλπ και να μην πανε καν. Επισης μην ξεχναμε οτι στην τελευταια προκηρυξη κοψανε πολλα ατομα. Να προσθεσω και κατι αλλο. Εχω ξεκεινησει σε ομαδα που ειναι μονο για αθληματα για προκηρυξεις και ειμαι το μονο ατομο που θελει για αστυνομια και στο γηπεδο δεν υπαρχουν ατομα που να ενδοιαφεροντε για το θεμα.
φιλε Δημητρη δεν γινεται ολοι να θελουν να μπουν αστυνομια... Εχω ατομα απο ειδικες δυναμεις αλλα και δοκιμοι που μου λενε θα παμε αστυνομια για 700 ευρω να μην περνουμε ρεπο, να μην μπορουμε να παμε σπιτι μας και να ημαστε στην αθηνα 10 χρονια και αν φυγουμε; να ημαστε σε υπηρεσια και να μην ξερουμε αν θα ζουμε το επομενο λεπτο ειδικα με αυτα που γινονται τωρα τα τελευταια χρονια στην ελλαδα και να ακουμε καθε μερα οτι καποιος αστνομικος σκοτωθηκε ή τραυματιστηκε σοβαρα... Δεν σκεφτονται ολοι σαν εσας... Δεν ειναι ολοι σαν εσας... Ας το παρουν καποιοι χαμπαρι οτι δεν ειναι χομπι η δουλεια αυτη... Ειναι επικινδυνη... Και αυτοι που λενε για υψηλες βασεις ας δουνε την προκ του 2010 που η βαση στην α ηταν 2450 και στη β 2740... Δηλαδη αν ειναι τωρα 2800 στη β θα ειναι 3100... Καντε υπομον καποιοι και θα δειτε το που θα κοιμανθουν οι βασεις...
αν πω οτι δε συμφωνω θα ειμαι ψευτης...
ακου εκει πεταει ο καθενας την κοτσανα του στυλ "παιδια εχω 5,000 μορια και ανχονομαι θα μπω αραγε>'" και μασανε μετα ολοι οι αλλοι...
Ξερω ειμαι εκτος θεματος αλλα εχω απορια: Οταν με το καλο περασουμε οσοι περασουμε αν ποτε βγει η προκ, τι ισχυει για τον εξοπλισμο; Ειναι στυλ στρατου παιρνουμε οτι μας δωσουν ή εχουμε δικαιωμα να προμηθευτουμε/αγορασουμε προσωπικο εξοπλισμο της αρεσκειας/επιλογης μας;(συναφη ρουχισμο, αλεξισφαιρα, οπλισμο κλπ.) ειναι σημαντικη λεπτομερεια...
keke apa έγραψε:Ξερω ειμαι εκτος θεματος αλλα εχω απορια: Οταν με το καλο περασουμε οσοι περασουμε αν ποτε βγει η προκ, τι ισχυει για τον εξοπλισμο; Ειναι στυλ στρατου παιρνουμε οτι μας δωσουν ή εχουμε δικαιωμα να προμηθευτουμε/αγορασουμε προσωπικο εξοπλισμο της αρεσκειας/επιλογης μας;(συναφη ρουχισμο, αλεξισφαιρα, οπλισμο κλπ.) ειναι σημαντικη λεπτομερεια...
υπαρχει ενα αναλογο θεμα στ φορουμ νομιζω το εχει παρει το ματι μου με τιτλο η ζωη μεσα στη σχολη κατι τετοιο
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Οι βασεις μπορει να ειναι οσο θελουν. Το θεμα ειναι στο τελος ποσο φθανουν. Παντα πεφτουν πολυ στο τελος οι βασεις. Το 2011 οταν μπηκαν μεσα στην σχολη οσοι ειχαν περασει τελικα, κοβονταν ατομα μεχρι 15 μερες πριν τελειωσουν την εκπαιδευση και εμπαιναν μεσα επιλαχοντες.
dimitris mak έγραψε:Οι βασεις μπορει να ειναι οσο θελουν. Το θεμα ειναι στο τελος ποσο φθανουν. Παντα πεφτουν πολυ στο τελος οι βασεις. Το 2011 οταν μπηκαν μεσα στην σχολη οσοι ειχαν περασει τελικα, κοβονταν ατομα μεχρι 15 μερες πριν τελειωσουν την εκπαιδευση και εμπαιναν μεσα επιλαχοντες.
πως γινεται αυτο; Δλδ καποιος εχει παρακολουθησει τις 80 μερες εκπαιδευσης ας πουμε και κοβεται (;) και μπαινει εσα επιλαχων; Και θα κανει 20μερες εκπαιδευση αυτος; Τι λες;
Αν περασουν επιλαχοντες τελευταια, κανουν ολη την εκπαιδευση και βγαινουν πιο αργα απ την σχολη.. εχει δικιο ο dimitrhs mak στα λεγομενα του..Dea_idea έγραψε:dimitris mak έγραψε:Οι βασεις μπορει να ειναι οσο θελουν. Το θεμα ειναι στο τελος ποσο φθανουν. Παντα πεφτουν πολυ στο τελος οι βασεις. Το 2011 οταν μπηκαν μεσα στην σχολη οσοι ειχαν περασει τελικα, κοβονταν ατομα μεχρι 15 μερες πριν τελειωσουν την εκπαιδευση και εμπαιναν μεσα επιλαχοντες.
πως γινεται αυτο; Δλδ καποιος εχει παρακολουθησει τις 80 μερες εκπαιδευσης ας πουμε και κοβεται (;) και μπαινει εσα επιλαχων; Και θα κανει 20μερες εκπαιδευση αυτος; Τι λες;
PANIC έγραψε:Αν περασουν επιλαχοντες τελευταια, κανουν ολη την εκπαιδευση και βγαινουν πιο αργα απ την σχολη. Εχει δικιο ο dimitrhs mak στα λεγομενα του.Dea_idea έγραψε:dimitris mak έγραψε:Οι βασεις μπορει να ειναι οσο θελουν. Το θεμα ειναι στο τελος ποσο φθανουν. Παντα πεφτουν πολυ στο τελος οι βασεις. Το 2011 οταν μπηκαν μεσα στην σχολη οσοι ειχαν περασει τελικα, κοβονταν ατομα μεχρι 15 μερες πριν τελειωσουν την εκπαιδευση και εμπαιναν μεσα επιλαχοντες.
αυτο δε το ηξερα οτι πχ καποιοι θα ορκιστουν και θα μεινει ανοιχτη η σχολη για 5πχ ατομα... Αλλα τι εννοει κοβοντε ατομα και στη σχολη.
φυγαμε απο το θεμα ξερω...
Εννοει οτι παραιτουνται... Εγκαταλειπουν την σχολη κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης τους για προσωπικους και διαφορους λογους.Dea_idea έγραψε:αυτο δε το ηξερα οτι πχ καποιοι θα ορκιστουν και θα μεινει ανοιχτη η σχολη για 5πχ ατομα... Αλλα τι εννοει κοβοντε ατομα και στη σχολη.
φυγαμε απο το θεμα ξερω...
- VALLGOX
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Ξερει κανεις το '10 απο 2450 στην Α που ειχε φτασει τελικα η βαση του τελευταιου επιλαχων?
Dea_idea έγραψε:Ειναι 2 μηνες η σχολη και 2 μηνες σε τμημα σαν δοκιμος.. ετσι εκανε τουλαχιστον ενας φιλοςdimitris mak έγραψε:Οι βασεις μπορει να ειναι οσο θελουν. Το θεμα ειναι στο τελος ποσο φθανουν. Παντα πεφτουν πολυ στο τελος οι βασεις. Το 2011 οταν μπηκαν μεσα στην σχολη οσοι ειχαν περασει τελικα, κοβονταν ατομα μεχρι 15 μερες πριν τελειωσουν την εκπαιδευση και εμπαιναν μεσα επιλαχοντες.
Φιλε μου ειχαν κοπει απ'οτι θυμαμαι πανω απο 100 ατομα τωρα που εφτασε η βαση θα σε γελασωVALLGOX έγραψε:Ξερει κανεις το '10 απο 2450 στην Α που ειχε φτασει τελικα η βαση του τελευταιου επιλαχων?
keke apa έγραψε:Ξερω ειμαι εκτος θεματος αλλα εχω απορια: Οταν με το καλο περασουμε οσοι περασουμε αν ποτε βγει η προκ, τι ισχυει για τον εξοπλισμο; Ειναι στυλ στρατου παιρνουμε οτι μας δωσουν ή εχουμε δικαιωμα να προμηθευτουμε/αγορασουμε προσωπικο εξοπλισμο της αρεσκειας/επιλογης μας;(συναφη ρουχισμο, αλεξισφαιρα, οπλισμο κλπ.) ειναι σημαντικη λεπτομερεια...
Πράγματι είσαι εκτός θέματος.
Ατομικός εξοπλισμός Ελληνικής Αστυνομίας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες