Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από john323 »

Δεν πάει με τίποτα η βάση 2800 στην Α, χαλαρώστε λίγο, σε λίγο θα πείτε ότι οι δόκιμοι έχουν και απολυτήριο 19. Όσοι πήγαν δόκιμοι σε μεγάλη πλειοψηφία Έχουν χάλια απολυτήρια οπότε κάτι μόρια 3.000 λίγο παπάτζες μου φαίνονται. Βάση 2.500-2.600 εφόσον και αν βγει...
Άβαταρ μέλους
Dea_idea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Dea_idea »

john323 έγραψε:Δεν πάει με τίποτα η βάση 2800 στην Α, χαλαρώστε λίγο, σε λίγο θα πείτε ότι οι δόκιμοι έχουν και απολυτήριο 19. Όσοι πήγαν δόκιμοι σε μεγάλη πλειοψηφία Έχουν χάλια απολυτήρια οπότε κάτι μόρια 3.000 λίγο παπάτζες μου φαίνονται. Βάση 2.500-2.600 εφόσον και αν βγει...

πες τα ρε αδερφε να αγιασει το στομα σου.

Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Τοσο υπολογίζω και εχω φιλε... Το 11 λεγανε οτι εχουνε 3600-3700 και κανενας δεν μπήκε με τοσο... Μην ακουτε τι λενε.
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από kailas »

Dea_idea έγραψε:
john323 έγραψε:Δεν πάει με τίποτα η βάση 2800 στην Α, χαλαρώστε λίγο, σε λίγο θα πείτε ότι οι δόκιμοι έχουν και απολυτήριο 19. Όσοι πήγαν δόκιμοι σε μεγάλη πλειοψηφία Έχουν χάλια απολυτήρια οπότε κάτι μόρια 3.000 λίγο παπάτζες μου φαίνονται. Βάση 2.500-2.600 εφόσον και αν βγει...
Οσοι λενε για υψηλες βασεις το κανουν γιατι ετσι πιστευουν.. αλλοι ομως το κανουν για να νιωσουν καλυτερα και να τους πουμε οτι τα μορια τους ειναι καλα... εχουν φερει ανγχος σε πολλα παιδια... δεν ειναι σωστο γιατι πρωτα πρεπει να βγει και να δουμε τον πινακα... κανενας δε ξερει για τις βασεις.. αλλα τοσο ψηλα οχι ρε παιδια... θα δειξει...Οπως λεει και μια παροιμια μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλα λογια μη λες... υπομονη

πες τα ρε αδερφε να αγιασει το στομα σου.

Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

Φιλε σοβαρα το πιστευεις οτι θα ειναι 2500 η βαση οπως ηταν το '11;(αν εβγαζε για 500 ατομα τοτε) Μακαρι να ειναι και παρακατω δηλαδη, αλλα νταξει να μιλαμε και λιγο ρεαλιστικα!
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από panos2171 »

+1 για το απολυτήριο των δοκίμων. Το 80% της σειράς μου πέραν του ότι ήταν 19-22χρονοι (οπότε χάνουν τα μόρια φορτηγού-μηχανής) ήταν και παντελώς ανορθόγραφοι οπότε δε νομίζω να χαν μεγάλα απολυτήρια.
Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

panos2171 έγραψε:

+1 για το απολυτήριο των δοκίμων. Το 80% της σειράς μου πέραν του ότι ήταν 19-22χρονοι (οπότε χάνουν τα μόρια φορτηγού-μηχανής) ήταν και παντελώς ανορθόγραφοι οπότε δε νομίζω να χαν μεγάλα απολυτήρια.

Τα μορια μηχανης-αυτοκινητου τα περνουν κανονικα φιλε απο τα 18, οπως παντα, αν εχουν διπλωμα, το 125cc ειναι μοτοσικλετα και οχι μοτοποδηλατο αρα 300 μορια, εκτος αν αλλαξει τωρα κατι.
VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από VickyP »

panos2171 έγραψε: Για να επανέλθω στο θέμα, αν κάποιος περάσει εξετάσεις διπλώματος αλλά δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δίπλωμα μετράει κανονικά έτσι;
Στην προκήρυξη αναφέρει επακριβώς το εξής: Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απαιτούμενη διαδικασία για έκδοση άδειας οδήγησης, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του αρμόδιου φορέα για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας (θεωρητική και πρακτική εξέταση) με υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρουν ότι την άδεια οδήγησης θα την προσκομίσουν εντός των χρονικών ορίων που καθορίζονται στην παρ.6 του παρόντος κεφαλαίου της προκήρυξης. Άρα σωστά τα λέει ο ΔΕΑ_2αμαλ.
john323
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από john323 »

Πανος έγραψε:Τοσο υπολογίζω και εχω φιλε... Το 11 λεγανε οτι εχουνε 3600-3700 και κανενας δεν μπήκε με τοσο... Μην ακουτε τι λενε.
Εδώ κάποιοι νομίζουν ότι επειδή ήταν στα αλεξίπτωτα θα πάρουν παρα πάνω μόρια. Επίσης όσοι ήταν δεκανείς η λοχίες το ίδιο. Μιλάμε για τέρμα ασχετοσύνη...
παναγιωτης

Δημοσίευση από παναγιωτης »

Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Σχετικα με την μοριοδοτηση θα στεναχωρησω πολλους αλλα πιστευω πως ισως ξεπερασει και τα 2900 και θα σας το εξηγησω πολυ απλα. Απο το 2011 μεχρι σημερα εχουν περασει πανω απο 12 σειρες δεα ειδ δυναμεων οι οποιοι εχουν το μπονους των χιλιων μοριων. Αν υπολογισουμε πως 25 απο καθε Σειρα επιλεξουν να γινουν φρουροι φτασαμε ηδη τους 300 (μην ακουω για χαμηλα Απολυτηρια γιατι ενα 12-13 συν διπλωματα κ λουερ φτασαμε τα 2900 χωρις να υπολογιζω τριτεκνιες κλπ) αρα μας μενουν 100 θεσεις οι οποιες θα καλυφθουν απο απλους δεα ευζονες καταδρομεις που θα εχουν ολα τα παραπανω συν ενα καλο απολυτηριο. Αυτα απο μενα και ειναι εντελως προσωπικη αποψη. Ευχομαι να βγει συντομα Ωστε να προλαβουν και οι 86αρηδες

PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από PANIC »

panos2171 έγραψε:

Μην παιρνεις και ορκο αδελφε οτι ολοι οι δεα ειδικων δυναμεων εχουν χαμηλα απολυτηρια.. μιλαω εκ πειρας.. υπαρχουν αρκετα ατομα εκ των δεα-εδ που συνδοιαζουν αρκετα προσοντα με ενα απολυτηριο 14-15 +.. αλλα θα συμφωνησω οτι υπαρχουν και δεα-εδ με χαμηλο απολυτηριο γυρω στο 11-12 ομως το τονιζω οτι δεν αντιπροσωπευουν σε καμια περιπτωση μεγαλο ποσοστο..
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Φιλε οι πιο πολλοί δεα ειναι με χαμηλο απολυτηριο δεν λεω θα ειπαρχουν και με μεγαλα... Αλλα οπως και το 11 οι πιο πολλοί εδω μεσα γράφανε οτι εχουνε 3600-3700 και στο τέλος στον πίνακά επιτυχόντων ο μεγαλυτερος ειχει 3400 και αλλοι 8... Για αυτο μην λεμε ανοησίες... Φιλικα..
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

παναγιωτης έγραψε:Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Σχετικα με την μοριοδοτηση θα στεναχωρησω πολλους αλλα πιστευω πως ισως ξεπερασει και τα 2900 και θα σας το εξηγησω πολυ απλα. Απο το 2011 μεχρι σημερα εχουν περασει πανω απο 12 σειρες δεα ειδ δυναμεων οι οποιοι εχουν το μπονους των χιλιων μοριων. Αν υπολογισουμε πως 25 απο καθε Σειρα επιλεξουν να γινουν φρουροι φτασαμε ηδη τους 300 (μην ακουω για χαμηλα Απολυτηρια γιατι ενα 12-13 συν διπλωματα κ λουερ φτασαμε τα 2900 χωρις να υπολογιζω τριτεκνιες κλπ) αρα μας μενουν 100 θεσεις οι οποιες θα καλυφθουν απο απλους δεα ευζονες καταδρομεις που θα εχουν ολα τα παραπανω συν ενα καλο απολυτηριο. Αυτα απο μενα και ειναι εντελως προσωπικη αποψη. Ευχομαι να βγει συντομα Ωστε να προλαβουν και οι 86αρηδες

Θα συμφωνησω αλλα υπαρχουν και ατομα με δυνατα μορια που εχουν ξεπερασει το οριο ηλικιας οποτε αποκλειονται.. τωρα λιγο δυσκολο να παει 2900 ρε φιλαρακι, ενταξει δηλαδη δεν μπορει 300 ατομα να τα συνδοιαζουν ολα.. για τον χ-ψ λογο ο καθενας απο καπου θα χασει... ειτε λεγεται lower ειτε απολυτηριο ειτε διπλωματα.. μιλαω για τους δεα-εδ που αναφερεις συγκεκριμενα.. αρκετα παιδια, απλοι δοκιμοι και στρατιωτες καταδρομεις θα περασουν πιστευω προσωπικα..
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

Πανος έγραψε:Φιλε οι πιο πολλοί δεα ειναι με χαμηλο απολυτηριο δεν λεω θα ειπαρχουν και με μεγαλα... Αλλα οπως και το 11 οι πιο πολλοί εδω μεσα γράφανε οτι εχουνε 3600-3700 και στο τέλος στον πίνακά επιτυχόντων ο μεγαλυτερος ειχει 3400 και αλλοι 8... Για αυτο μην λεμε ανοησίες... Φιλικα..
Σιγουρα φιλε πανο.. απλα τοτε βγαινανε και διαδοχικες προκηρυξης ειδικων φρουρων και 10 ατομα την μια χρονια 10 την αλλη με δυνατα μορια απορροφουνταν... τωρα πολλαπλασιαζονται εδω και 3 χρονια.. οσο για το αλλο θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου... ο καθενας λεει οτι εχει 3500-3600 για εντυπωσεις Και ο πινακας τελευταια τους ριχνει στα ταρταρα.. για γελοια δηλαδη
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Σιγουρα φιλε Panic παντως θα ειναι οι πιο πολυ απο β κατηγορία με μεγαλα μορια όπως και το 11. Εγω προσωπικά εχω 2660 απο την α κατηγορία.. Πιστεύω οτι θα ειμαι μεσα πρωτα ο θεός και ας ακούω εδω μεσα που λενε οτι θα φτασει 2800... Μακαρι να βγει παντως και να μπουν αυτοι που το θέλουν πραγματικά και αυτοι που το αξίζουν...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες