Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
- ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
Με ολο το θαρρος και συγγνωμη που επεμβαινω, αλλα ρε συ φιλε greek πως την εχεις δει δηλαδη; Δεν σου αρεσουν τα σχολια, τα σβηνεις, δεν σου αρεσουν αυτα που γραφουμε κραζεις και ειρωνευεσαι! Και στο κατω κατω τι ρωτησε το παιδι; Καμια προβλεψη για τη βαση. Αν δεν κανω λαθος το θεμα λεγεται ΒΑΣΕΙΣ - ΜΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ. Και να σου πω και κατι τελευταιο; Αν σπαζεσαι κοψου! Αντε με τον καθε γιωτα εδω μεσα.
Χαχα ηρεμηστε ρε, προσωπικη εκτιμηση για τις βασεις 2700-2800, αν και πιστευω θα γινει τετοιος χαλασμος απο αιτησεις που αν βγει και πιο "στρογγυλη" η βαση μην εκπλαγουμε.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:Με ολο το θαρρος και συγγνωμη που επεμβαινω, αλλα ρε συ φιλε greek πως την εχεις δει δηλαδη; Δεν σου αρεσουν τα σχολια, τα σβηνεις, δεν σου αρεσουν αυτα που γραφουμε κραζεις και ειρωνευεσαι! Και στο κατω κατω τι ρωτησε το παιδι; Καμια προβλεψη για τη βαση. Αν δεν κανω λαθος το θεμα λεγεται ΒΑΣΕΙΣ - ΜΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ. Και να σου πω και κατι τελευταιο; Αν σπαζεσαι κοψου! Αντε με τον καθε γιωτα εδω μεσα.
Αρχηγέ το θέμα σωστά λέγεται έτσι, έχουν γίνει όμως 20 εκτιμήσεις εδώ μέσα, δεν καταλαβαίνω τι κέρδος έχει όλο αυτό όταν λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Σου απάντησα ευγενικά, τώρα πάρε τον πούλο ακόμα πιο ευγενικά, τα γιώτα και σπάζεσαι εκεί που ξέρεις και σε παίρνει.
Παιδεια θα ρωτησω εδω γιατι αλλου δεν απαντανε ξερετε 1ον ποσο περιπου 8α ειναι ι βαση εχω 2650 επισης 2ον ειμαι απο επαλ ρωτισα εναν αστινομικο και μοθ ειπε οτι ειμαι πρωτη κατιγορια αλλος μου ειπε οτι ειμαι στιν δευτερη σας παρακαλω αν ξερετε και ζητω συγνωμη ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους παιδια.
Σπυρος έγραψε:Παιδεια θα ρωτησω εδω γιατι αλλου δεν απαντανε ξερετε 1ον ποσο περιπου 8α ειναι ι βαση εχω 2650 επισης 2ον ειμαι απο επαλ ρωτισα εναν αστινομικο και μοθ ειπε οτι ειμαι πρωτη κατιγορια αλλος μου ειπε οτι ειμαι στιν δευτερη σας παρακαλω αν ξερετε και ζητω συγνωμη ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους παιδια.
τα εχουμε ξαναπει. Το απολυτηριο του επαλ πιανει 1η κατηγορια το πτυχιο ειδικοτητας δλδ του επαλ πιανει 2η κατηγορια.
εσυ επιλεγεις σε ποια θα πας αναλογα το βαθμο σου...
Ποσο περιπου 8α ειναι ι βαση; Και με ποσο καποιος εχει ελπιδες;
Σπυρος έγραψε: Ποσο περιπου 8α ειναι ι βαση; Και με ποσο καποιος εχει ελπιδες;
Μπορείς να διαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματα.
Έχουν γίνει ήδη εκτιμήσεις σειρά.
Η αληθεια ειναι οτι με οτι βλεπω εδω απο παιδια που μιλανε για εκτιμησεις στις βασεις με βλεπω μεταναστη με 2550 στην α αν βγει η προκ μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα θα χρειαζομαι μπιμπιλινο...
Μη σκας. Όπως έχω ξανά πει, μπορεί 50 άτομα πχ εδώ να έχουν ανεβασμένα μόρια αλλά δεν ξέρεις/ξέρουμε αν όλοι θα έχουν πολλά ή όχι οπότε μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο.
Ναι σιγουρα εχεις δυκιο αν κ πιστευω οτι με 2750 θα βρισκεται περιπου 200 θεσει στου επιτυχοντες τα 200 μορια που μεχωριζουν εμενα θα γινει σφαγει με τρελες ισοβαθμιες Εσυ τι πιστευεις φιλε μου;
Δε μπορώ να κάνω πρόβλεψη γιατί δε μπορώ να ξέρω. Αλλά πιστεύω ότι θα είναι ανεβασμένη η βάση σίγουρα. Στου '11 θα ήμουν στους πρώτους 50 αλλά τώρα είναι η μέρα με τη νύχτα με τις δυσκολίες που έχουμε οπότε έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Πάντως βάσεις του επιπέδου 2800 που άκουσα μερικούς να λένε δε το νομίζω με τίποτα. Θαρρείς και τα πτυχία, διπλώματα φυτρώνουν στα δέντρα και τα παίρνεις δωρεάν.
Πάντως βάσεις του επιπέδου 2800 που άκουσα μερικούς να λένε δε το νομίζω με τίποτα. Θαρρείς και τα πτυχία, διπλώματα φυτρώνουν στα δέντρα και τα παίρνεις δωρεάν.
Φιλε τερας... Εγω πιστευω οτι 2800 θα ειναι στην β... Και 2550 με 2600 το πολυ στην α!
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Τορο μακαρι να ειναι 2550 στην α. Θα το δουμε σε λιγο καιρο. Η προκηρυξη οπου ναναι θα βγει.
Η οποια προβλεψη πλεον πιστευω ειναι τερμα στον αερα. Μακαρι ρε αλανια να ειναι χαμηλα η βαση.
Εχουμε ματωσει για αυτη την προκηρυξη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες