Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από 317ρης »

Κρατήστε μικρο καλαθι κυριοι... Μικρο καλαθι! Μιλαμε για το εθνος... που είχε φερει τον χαλασμο απο τον ιανουαριο με την κατα τ αλλα σιγουρη προσληψη Ε. Φ... και ακομα περιμενουμε... Ας βγει και βλεπουμε τι θα γινει με τα μορια... Α, και επισης, εννοειται πως αυτος με 2600+ ειναι με τα 2 ποδια μεσα... μην λεμε οτι θελουμε... Ας κανει ολη η Ελλαδα τα χαρτια της... Λιγοι εχουν τα μορια... και αυτο φαινεται σε καθε προκηρυξη. Και υπαρχει και το Ηλικιακο οριο, μην ξεχνατε... Δεν θα ειμαστε και τοοοσοι πολλοι που θα δηλωσουμε και θα εχουμε "καλα" μορια. Αλλα οπως ειπα... ας βγει πρωτα... και "μαλωνουμε" μετα για τα μορια... Εικόνα
babis20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από babis20 »

Καλά είπαμε δεν θα πάει όλη η Ελλάδα στους ε. Φ χαλαρά λίγο...
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από panos2171 »

KΑλά μη το λες, βέβαια ποιοι θα έχουν τα μόρια και ποιοι θα πετύχουν στις ΠΚΕ είναι άλλο θέμα. Τα 2400 όμως είναι λίγα έτσι?
babis20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από babis20 »

Φίλε δεν ξέρω αν είναι λίγα, αλλά δεν νομίζω να έχει και τόσο ψηλά μόρια του στυλ 2.800 για βάση
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Εχω ξαναπει την γνωμη μου για Α κατηγορια. Θεωρω πως η βαση θα ειναι κοντα στα 2700 με μια μικρη αποκλιση ισως προς τα κατω. Αντε να δουμε!
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Δυσκολα να παει πανω απο 2500 η βαση μετα απο ΠΚΕ, πρωτα ο θεος να βγει και μετα θα φανει. Και να τονισω πως το 2.500 δεν ειναι καθολου λιγο...
sfr

Δημοσίευση από sfr »

Καλησπερα σας! Εγω εχω στην α κατηγορια 2600 μορια και ειμαι γυναικα. Ελπιδες θα εχω; Το πτυχιο αει θαμου το μετρησουν εστωκαι ατυπα?
VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από VickyP »

Είδατε ότι στο άρθρο αναφέρει ότι φέτος θα ισχύουν και πτυχία ΤΕΙ/ΑΕΙ; Για αυτό τι έχετε να πείτε; Πώς θα είναι άραγε η μοριοδότηση;
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Oλοι σχεδον ανεργοι πτυχιουχοι ειμαστε ΑΕΙ-ΤΕΙ γιαυτο μην τρελενεστε. Αν ισχυει τετοια πριμοδοτηση στα ιδια θα ειμαστε παλι!! :p
loxias (pz)

Δημοσίευση από loxias (pz) »

Καλησπερα! Η βαση κατα την γνωμη μου θα ειναι περιπου στην α κατηγορια γυρω στα 2450-2500 πιστευω. Ξερει μηπως κανεις απο εδω τι μορια ειχε ο τελευταιος επιλαχον στην προκηρυξη του 2010; Οχι οτι τα δεδομενα θα εχουν καμοια σχεση με τωρα... Ειμαι α κατηγορια με 2310 μορια κ δεν νομιζω αν βγει για 500 ατομα να ειμαι μεσα εστω κ σαν επιλαχον Εικόνα
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sakalom »

Αν αλλαξει η μοριοδοτηση πχ μορια σε ΑΕΙ-ΤΕΙ θα υπαρξει πρωτα φεκ οπως τις προηγουμενες χρονιες. Οποτε μεχρι τωρα ισχυει οτι ισχυε. Αν αλλαξει κατι θα ενημερωθουμε. Εμεις πρεπει να υπολογιζουμε με τα μορια της προηγουμενης προκυρηξης. Αν βγει με το καλο.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Δεν θα μετραει το ΤΕΙ/ΑΕΙ... Το αναφερει ξεκαθαρα το αρθρο οτι κριτηριο μοριοδοτησης θα ειναι ο βαθμος απολυτηριου. Δεν θα αλλαξει αυτο. Απλα αναφερει οτι "δικαιωμα συμμετοχης" εχουν οι αποφοιτοι λυκειου/ΤΕΙ/ΑΕΙ/ΕΠΑΛ κλπ... Δεν θα αλλαξει κατι στην μοριοδοτηση. Καθιστε να βγει η προκηρυξη πρωτα... Και τα μελεταμε τα μορια... Ας μην μιλαμε στον αερα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Greek_Army »

loxias (pz) έγραψε:Καλησπερα! Η βαση κατα την γνωμη μου θα ειναι περιπου στην α κατηγορια γυρω στα 2450-2500 πιστευω. Ξερει μηπως κανεις απο εδω τι μορια ειχε ο τελευταιος επιλαχον στην προκηρυξη του 2010; Οχι οτι τα δεδομενα θα εχουν καμοια σχεση με τωρα... Ειμαι α κατηγορια με 2310 μορια κ δεν νομιζω αν βγει για 500 ατομα να ειμαι μεσα εστω κ σαν επιλαχον Εικόνα

Μεγάλε μην ρωτάς για προηγούμενους διαγωνισμούς, χέρια και μάτια έχεις, να τα βάλεις σε λειτουργία και να ψάξεις προηγούμενες σελίδες της ενότητας.
babis20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από babis20 »

Για να αναφέρει το ΑΕΙ/ΤΕΙ λογικά θα παίρνεις κάποια μόρια και από εκεί αλλιώς δεν θα το έλεγε καν. Επίσης θέμα είναι και το ηλικιακό όριο στους τρίτεκνους αν θα υπάρχει ή αν θα καταργηθεί όπως έχει γίνει και στις πανελλαδικές (αστυφυλάκων-αξιωματικών)
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Εγω ειμαι αποφοιτος... και μακαρι να παίρνουμε οντως μορια απο ΑΕΙ/ΤΕΙ... αλλα δεν το κοβω με τιποτα...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες