Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 22
Εχεις διπλωμα οδηγησης μηχανης; αν ναι πες μου ποια κατηγορία... αν οχι πανε να βγαλεις απεριοριστων κυβικων και εισαι κομπλε.
Γιατι τοτε το απεριοριστο τι επιανε?
- 317ρης
- Λοχαγός
Τελος παντων αδυνατω να σου εξηγησω. Αν εχεις διπλωμα μικρο Ρωτα σε μια σχολη οδηγών. Να σου πουνε. Αν εχεις μεγαλη μηχανη τοτε μην ασχοληθεις αλλο. Αυτα
Εγώ που ειμαι 21 δεν μπορω να βγαλω για απεριοριστω αλλα μονο για Α2... Αυτο θα πιασει μορια ή τσαμπα θα το βγαλω;
- 317ρης
- Λοχαγός
100 μορια θα πιασει σιγουρα... τωρα για 300 δεν γνωριζω. Πρεπει να βγει η προκηρυξη για να μας διαφωτισει. Παντως χαμενη δεν θα βγεις
100 μορια κατω απο 125cc;
A2 ειναι πανω απο 125cc αν τα εχω ψαξει και καταλαβει σωστα... Μου φαινεται παραλογο να πιανει μονο 100. Το ιδανικο θα ειναι να παει ως εξης: Α1=100, Α2=200, Α=300... Μακαρι!
Δε θελω να σας το χαλάσω, αλλα δε ξέρουμε εαν θα ξαναβγεί στον αιώνα τον άπαντα προκήρυξη για ΕΦ και εμείς εδώ συζητάμε πόσο μόρια πρέπει να πιάνει το παπάκι, το τζοκάκι, το σκουτερ και το απεριόριστο.
Θελω και μπορώ !
Χαχαχα όντωςπροκήρυξη αστυφυλάκων έβγαλαν 250 άτομα
δεν έχουν τον θεό τους
δεν έχουν τον θεό τους
Και παλι Βικυ το υψηλοτερο πιανουν δε πιανουν και τα 3 μαζι... 

Μάγκες καλημέρα υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει το θέμα με σιγουριά και να απάντηση για να πάρεις τα μόρια από το δίπλωμα Γ κατηγοριας χρειάζεσαι και το πει; Κάποιες σχολες οδηγών λένε ναι αλλα μάλλον το κάνουν για να πάρουν το 100αρίκο γνωρίζει κανεις ; Ευχάριστω
Φιλε απο οσο ξέρω δε χρειάζεται. Οι σχολές, τέτοιοι αλήτες που είναι, τι θα πουν...
Θελω και μπορώ !
Από την στιγμή που δεν το χρειάζεσαι για (βιοποριστική) επαγγελματική χρήση το ΠΕΙ δεν είναι απαραίτητο να το βγάλεις και τα μόρια τα παίρνεις κανονικά.
Καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω για το διπλωμα C1 ποσα μορια πιανει; Γιατι εχουν γινει αλλαγες στα διπλωματα κ υπαρχει κ το C σκετο... Εχω αυτοκινιτου, μηχανης απεριοριστου κυβισμου κ μολις εβγαλα την οπως την ηξερα Γ κατηγοριας κ νομιζω οτι ολα μαζι ποιανουν 500 μορια. Οποιος μπορει ας μου απαντησει. Ευχαριστω
- 317ρης
- Λοχαγός
Ολα μαζι 500 ναι. Εκτος και αν αλλαξει κατι στην προκηρυξη (με τα παλια δεδομενα 500 παντως).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες