Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
Σιγα τι ειναι 4,000 μορια γνωστος μου εχει 18,000 μορια τελειωσε 3χ το λυκειο και τα μαζεψε σε ενα απολυτηριο και ολα τα εχει χ3 ελεος δλδ με τις αρλουμπες.
RIO έγραψε:Παιδια εγω ημουν ΔΕΑ ΠΖ ειμαι απο πολυτεκνοι οικογενεια ειμαι παντρεμενος εχω ενα παιδι και η γυναικα μου ειναι εγκυος στο δευτερο (4 μηνων) και εχω διπλωμα αυτοκινητου και μιχανης. Εχω καθολου ελπιδες; Ευχαριστω.
Δεν μας βοηθάς ιδιαίτερα.
Τι απολυτήριο λυκείου έχεις και τι τύπο λυκείου (κυρίως);
Ξένη γλώσσα έχεις;
Οχι δεν ξερω αγγλικα. Και εχω απολ. Απο επα. Λ. Αν ξερεις φιλος πες μου τιποτα. Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
RIO έγραψε:Οχι δεν ξερω αγγλικα. Και εχω απολ. Απο επα. Λ. Αν ξερεις φιλος πες μου τιποτα. Ευχαριστω.
Τον βαθμό βρε άνθρωπε,τον βαθμό.
-
- Στρατηγός
1) 1300 μόρια από το απολυτήριο λυκείου.
2) 500 μόρια επειδή ήσουνα δόκιμος στο στρατό.
3) 300 μόρια για το δίπλωμα μοτοσυκλέτας.
4) 100 μόρια για το δίπλωμα αυτοκινήτου.
5) 300 μόρια επεδή ανήκεις σε πολύτεκνη οικογένεια.
*Μόρια επειδή είσαι παντρεμένος και έχεις 1 παιδί δεν παίρνεις και 2 να έχεις πάλι δεν παίρνεις, από τα τρία τεκνά και πάνω μοριοδοτείται η συγκεκριμένη κατηγορία.
Συνολικά συγκεντρώνεις 2500 μόρια δεν τα λες ικανοποιητικά, σε χαντακώνει ο χαμηλός βαθμός απολυτηρίου.
2) 500 μόρια επειδή ήσουνα δόκιμος στο στρατό.
3) 300 μόρια για το δίπλωμα μοτοσυκλέτας.
4) 100 μόρια για το δίπλωμα αυτοκινήτου.
5) 300 μόρια επεδή ανήκεις σε πολύτεκνη οικογένεια.
*Μόρια επειδή είσαι παντρεμένος και έχεις 1 παιδί δεν παίρνεις και 2 να έχεις πάλι δεν παίρνεις, από τα τρία τεκνά και πάνω μοριοδοτείται η συγκεκριμένη κατηγορία.
Συνολικά συγκεντρώνεις 2500 μόρια δεν τα λες ικανοποιητικά, σε χαντακώνει ο χαμηλός βαθμός απολυτηρίου.
Καλησπερια πεδια εχω 2700 ειναι καλα; Σκεφτομαι να παω να βγαλω το δίπλωμα γ κατηγορίας αλλα δεν ξερω αν θα προλάβω φοβάμαι οτι αμα π. χ το παρω μεσα Αυγούστου και μου παρει το υπουργείο το δίπλωμα μου για να μου φέρει το καινούριο αμα βγει η προκήρυξη και εχω στα χερια μ το χαρτι του υπουργείου που δηλώνει τα διπλώματα μου για να μπορώ να οδηγώ, θα το δεχτουν ως δικαιολογητικο ;
-
- Στρατηγός
Γεια σας και απο μενα. Εχω δυο ερωτησεις που με ''καινε'' αμμεσα. Εχω απολυτηριο και πτυχιο ΕΠΑ. Λ. Το απολυτηριο ανηκει στην Α κατηγορια απ οτι εχω διαβασει και το πτυχιο στη Β. Ποιο απο τα δυο δηλωνω; Αυτο που ειναι μεγαλυτερο (απολυτηριο. Αρα Α') ;
Και κατι αλλο που ακουσα τελευταια. Πρεπει να κατωχηρωσω τα μορια απο Ειδικες Δυναμεις για να τα δηλωσω στην προκυρηξη οταν αυτη βγει ;
Και κατι αλλο που ακουσα τελευταια. Πρεπει να κατωχηρωσω τα μορια απο Ειδικες Δυναμεις για να τα δηλωσω στην προκυρηξη οταν αυτη βγει ;
Μισό τι εννοείς να κατοχυρώσεις τα μόρια από ΕΔ;
Οτι και καλα δεν τα εχω αυτη τη στιγμη και για να μου τα δωσουν πρεπει να παω στο ΡΟΥΦ και να τα κατοχηρωσω
Από όσο ξέρω ως τώρα αν έχεις πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης που αναφέρει σαν τι απολύθηκες και με τι ειδικότητα είσαι εντάξει.
Τώρα κάτι άλλο δε ξέρω.
Τώρα κάτι άλλο δε ξέρω.
Δεν υπάρχει τύπου Α ή Β πλέον ένα είναι μόνο έχουν ενοποιηθεί.
Μια χαρα τοτε. Οποιος μπορει να μου απαντησει και στο αλλο ερωτημα ^
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες