Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Thalassas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Thalassas »

Είμαι απο νησί ρε φιλαράκο και στα φροντιστήρια εδώ δέν έχουν σοβαρή εμπειρία σε Στρατηγική toeic, μου έδωσε μάλιστα μιά καθηγήτρια που πήγαινα τότε όλο το πακέτο για να κάνω μόνος αλλά ξέρεις, θέλει το χρόνο του για να πάω σίγουρος και όταν νιώθεις να σε πιέζει ο χρόνος... Καταλαβαίνεις. Όπως και να'χει αν και όταν με το καλό βγεί Προκ... Καλή επιτυχία σου εύχομαι.
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Teras »

faber έγραψε:
Teras έγραψε:
Δυστυχώς δεν είμαι ο κατάλληλος να βοηθήσω. Πρακτικά έκανα μηδέν προετοιμασία. Παλιά είχα βγάλει το lower το αγγλικό και δεν το συνέχισα. Αλλά από τότε χρησιμοποιούσα τα αγγλικά συνέχεια πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια που τα είχα καθημερινά στη δουλειά μου. Οπότε πραγματικά δεν διάβασα καθόλου. Τώρα εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις τεστακια. Πάνε στο φροντιστήριο που είχες πάει παλιά αν θες και ρώτα και εκεί. Όλα εξαρτώνται από το τι επίπεδο είσαι. Το advance στο TOEIC δεν νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το πιάσεις με λίγη προετοιμασία.

κατσε ρε αδελφε, επιασες 990 βαθμολογια; Εσυ εισαι επιπεδο προφισενσι νομιζω (και για να μην μας κοψει τα μυνηματα ο γκρικ θα μπω εντος θεματος τωρα Εικόνα) ... Εγω, που λες, επιασα 550 βαθμο νομιζω ειμαι στο επιπεδο Β2 και αυτο παιρνει 100 μορια σωστα; Εσυ λογικα πας στα 200, σωστα;

Ναι επιασα προφ. Αλλά θα το δηλώσω σαν advance γιατί δεν μετρσ´ ει το Toeic prof.

Άβαταρ μέλους
tzotzos88
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από tzotzos88 »

Μπορω να μαθω ποιος μου σβηνει τις αναρτησεις; Ελεος.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Greek_Army »

Να μάθεις να ψάχνεις, έχω σταματήσει πλέον να μετακινώ μηνύματα στα σωστά θέματα.
Άβαταρ μέλους
tzotzos88
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Greek_Army έγραψε:Να μάθεις να ψάχνεις, έχω σταματήσει πλέον να μετακινώ μηνύματα στα σωστά θέματα.
1000 συγνωμη. Δεν ηξερα πως ειχε δημιουργηθει και τετοιο θεμα.
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από salonika »

Παιδιά πιστεύετε οι βάσεις να φτάσουν πάνω από 2700;
Άβαταρ μέλους
tzotzos88
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Στην αλφα με τιποτα, γνωμη μου. Πιστευω πως θα ειναι κοντα στο 2650 και στην β κοντα στο 2750 με 2780
βιβη

Δημοσίευση από βιβη »

Κατα την αποψη μου ειναι αδικο να ειναι τοσο ανεβασμενες οι βασεις διοτι οι γυναικες ειναι πολυ δυσκολο να τις πιασουμε. Ενω οι αντρες με τον στρατο και τα διπλωματα παιρνουν κατευ8ειαν 500+ μορια... Εγω δηλδη που ειμαι 20 δεν εχω βγαλει διπλωμα αυτοκινητου και το μονο που εχω ειναι το απολυτηριο και τα αγγλικα, πειτε μου λοιπον πως θα ανταγωνιστω εγω τωρα ολους εσας.
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Terminator »

Το οτι εσύ δεν μπορείς να βγάλεις δίπλωμα δεν αποτελεί αδικία καθώς υπάρχουν άλλες γυναίκες που έχουν.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από D.Y.K »

βιβη έγραψε:Κατα την αποψη μου ειναι αδικο να ειναι τοσο ανεβασμενες οι βασεις διοτι οι γυναικες ειναι πολυ δυσκολο να τις πιασουμε. Ενω οι αντρες με τον στρατο και τα διπλωματα παιρνουν κατευ8ειαν 500+ μορια... Εγω δηλδη που ειμαι 20 δεν εχω βγαλει διπλωμα αυτοκινητου και το μονο που εχω ειναι το απολυτηριο και τα αγγλικα, πειτε μου λοιπον πως θα ανταγωνιστω εγω τωρα ολους εσας.

Και δόξα το θεό να λες που δεν καταφέρνουν να περάσουν τόσες γυναίκες (το σώμα θα έπρεπε να προσλαμβάνει μόνο άντρες).

Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν έχεις καμία ελπίδα να περάσεις.

Προσανατολίσου σε άλλες επαγγελματικές διεξόδους.

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Terminator »

D.Y.K έγραψε:Και δόξα το θεό να λες που δεν καταφέρνουν να περάσουν τόσες γυναίκες (το σώμα θα έπρεπε να προσλαμβάνει μόνο άντρες).

Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν έχεις καμία ελπίδα να περάσεις.

Προσανατολίσου σε άλλες επαγγελματικές διεξόδους.

+1

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Greek_Army »

βιβη έγραψε:Κατα την αποψη μου ειναι αδικο να ειναι τοσο ανεβασμενες οι βασεις διοτι οι γυναικες ειναι πολυ δυσκολο να τις πιασουμε. Ενω οι αντρες με τον στρατο και τα διπλωματα παιρνουν κατευ8ειαν 500+ μορια... Εγω δηλδη που ειμαι 20 δεν εχω βγαλει διπλωμα αυτοκινητου και το μονο που εχω ειναι το απολυτηριο και τα αγγλικα, πειτε μου λοιπον πως θα ανταγωνιστω εγω τωρα ολους εσας.

Είναι και αυτό μέρος της ισότητας των 2 φύλων, έχετε το δικαίωμα για εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές χωρίς να έχετε την υποχρέωση της στρατιωτικής θητείας.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω. Εχω 2780 μορια για β κατηγορια. Ειναι καλα;

Επισης εφυγα απο εποπ λογω ναρκωτικων ουσιων που ανιχνευτηκαν σε ελεγχο. Υπαρχει περιπτωση να λαβω μερος στον διαγωνισμο. Το πιστοποιητικο τυπου α δεν γραφει για ναρκωτικες ουσιες.
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Η προτελευταια μου χρονια φετος για Ε. Φ και πολυ φοβαμαι πως με 2680 στην Α' κατηγορια θα ειμαι καμια εκατοσταρια θεσεις επιλαχων! Το λεω με καθε επιφυλαξη αλλα χωρις προκυρηξη τα τελευταια 2μισι χρονια αυτο λεει η λογικη μου... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsao
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από tsao »

Τι να σε πω ρε φιλε αν με 2680 λες θα εισαι εξω τι να πουν τα παιδια που εχουν λιγοτερα; Αλλα μαλλον θες να ακουσεις οτι εισαι καλα με τα μορια
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες