Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
MAΛ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από MAΛ »

Οταν λεμε επιλαχοντες δηλαδη εξω απ τους 500;
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Teras »

Ναι.
Άβαταρ μέλους
MAΛ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από MAΛ »

Ποσους επιλαχοντες παιρνουν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Greek_Army »

MAΛ έγραψε:Ποσους επιλαχοντες παιρνουν;

Τι ερώτηση είναι αυτή, μπορεί να μην πάρουν και κανέναν, για να πάρουν επιλαχόντες θα πρέπει να αποτύχει κάποιος που είναι επιτυχών στις δοκιμασίες.
Άβαταρ μέλους
MAΛ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από MAΛ »

greek army με 2490 στις περασμενες τους πηρανε τωρα πιστευεις δε μπαινω;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Greek_Army »

Την άποψη μου για την Α κατηγορία την έχω γράψει σε προηγούμενα μηνύματα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από D.Y.K »

MAΛ έγραψε:greek army με 2490 στις περασμενες τους πηρανε τωρα πιστευεις δε μπαινω;

Φίλε μου περιμένεις στάνταρ απάντηση σοβαρά τώρα; Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει πόσο περίπου θα κυμανθεί η βάση και να σου απαντήσει και μάλιστα με σιγουριά. Κάνε εσύ τα χαρτιά σου και βλέπεις. Καλή επιτυχία να έχεις Εικόνα

AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από AlexG7 »

Βγάζω 2810 Α κατηγορία (δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά τα υπολογίζω με ειδικές δυνάμεις μέσα) και σκέφτομαι αν αξίζει να πάω δόκιμος (στις ειδικές δυνάμεις) για τα έξτρα μόρια. Ρωτάω γιατί αν είναι να κάνω 14μηνο πρέπει να μπω στην επόμενη για να μη πω ότι έπρεπε να είχα μπει ήδη.
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Teras »

AlexG7 έγραψε:Βγάζω 2810 Α κατηγορία (δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά τα υπολογίζω με ειδικές δυνάμεις μέσα) και σκέφτομαι αν αξίζει να πάω δόκιμος (στις ειδικές δυνάμεις) για τα έξτρα μόρια. Ρωτάω γιατί αν είναι να κάνω 14μηνο πρέπει να μπω στην επόμενη για να μη πω ότι έπρεπε να είχα μπει ήδη.

Αξίζει βέβαια αλλά να ξέρεις δεν είναι περίπατος.

AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από AlexG7 »

Περίπατος το ξέρω ότι δε θα είναι, το μόνο που με "κόφτει", ας πούμε, είναι το 14μηνο και το ότι μπορεί να χάσω την προκήρυξη άμα βγει νωρίς (για του χρόνου πάντα). Για αυτό σκέφτομαι απλά Ε. Δ. Και να βγάλω και ένα δίπλωμα Γ΄να πάω 2900. Δε πιστεύω να περάσει ούτε και τα 2600 που διαβάζω λέει ο greek πιο πίσω αλλά ποτέ δε ξέρεις.
faber

Δημοσίευση από faber »

Teras έγραψε:
ΛΟΚ319 έγραψε:Καλημερα και απο εμενα, παρακολουθω πολυ καιρο το forum και αποφασισα να κανω εγγραφη. Πιστευω οτι οι βασεις θα κυμανθουν απο 2700 εως 2800, θα ανεβουν αρκετα ψηλα σε σχεση με την τελευταια προκηρυξη του 11

Αν και εγώ πιστεύω ότι θα ανέβουν οι βάσεις από το 11,2800 για βάση είναι πάρα πολύ νομίζω.2700 μπορεί αν και αυτό είναι κάπως.

Δε μπορούμε να ξέρουμε φυσικά αλλά αν μπορούσα να δώσω το 11 θα είχα 2670 και θα έμπαινα 179 στην α κατηγορία οπότε να γίνει ο 400ος 2800 το θεωρώ δύσκολο.

Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι με 2870 έχω φυσικά το άγχος όπως όλοι αλλά πιστεύω ότι αν βγει θα είμαι σε "καλή" σχετικά μοίρα. Όπως και να έχει 2870 για μένα είναι το μαξιμουμ που μπορώ να βγάλω εκτός και αν πάω να δώσω για άλλη ξένη γλώσσα που είναι φυσικά δύσκολο.

τερα μωρη κουφαλα εδωσες το τοικ στην θεσς 20 του φλεβαρη; Και εγω! Το πηρες;
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Teras »

faber έγραψε:
Teras έγραψε:
ΛΟΚ319 έγραψε:Καλημερα και απο εμενα, παρακολουθω πολυ καιρο το forum και αποφασισα να κανω εγγραφη. Πιστευω οτι οι βασεις θα κυμανθουν απο 2700 εως 2800, θα ανεβουν αρκετα ψηλα σε σχεση με την τελευταια προκηρυξη του 11

Αν και εγώ πιστεύω ότι θα ανέβουν οι βάσεις από το 11,2800 για βάση είναι πάρα πολύ νομίζω.2700 μπορεί αν και αυτό είναι κάπως.

Δε μπορούμε να ξέρουμε φυσικά αλλά αν μπορούσα να δώσω το 11 θα είχα 2670 και θα έμπαινα 179 στην α κατηγορία οπότε να γίνει ο 400ος 2800 το θεωρώ δύσκολο.

Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι με 2870 έχω φυσικά το άγχος όπως όλοι αλλά πιστεύω ότι αν βγει θα είμαι σε "καλή" σχετικά μοίρα. Όπως και να έχει 2870 για μένα είναι το μαξιμουμ που μπορώ να βγάλω εκτός και αν πάω να δώσω για άλλη ξένη γλώσσα που είναι φυσικά δύσκολο.

Χαχα, ναι το πήρα! Έβγαλα 990/990 τα π´ ηγα καλύτερα από ότι περίμενα, εσύ;

Άβαταρ μέλους
Thalassas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Thalassas »

faber έγραψε:
Teras έγραψε:

Χαχα, ναι το πήρα! Έβγαλα 990/990 τα π´ ηγα καλύτερα από ότι περίμενα, εσύ;

[/QUOT

Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι; Αν θες απαντάς βέβαια, πήρα το β2 toeic το 12 με 650 και το παλεύω μόνος μου τώρα στο σπίτι μήπως καταφέρω το advance για να έχω ελπίδες στη Β. Πώς προετοιμάστηκες για αυτό το σκόρ; Κάνω listening στο σπίτι κτλ έχεις κάποια συμβουλή; Τα είχα παρατήσει τα αγγλικά και προσπαθώ να τα Φρεσκάρω το συντομότερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Teras »

Thalassas έγραψε:Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι; Αν θες απαντάς βέβαια, πήρα το β2 toeic το 12 με 650 και το παλεύω μόνος μου τώρα στο σπίτι μήπως καταφέρω το advance για να έχω ελπίδες στη Β. Πώς προετοιμάστηκες για αυτό το σκόρ; Κάνω listening στο σπίτι κτλ έχεις κάποια συμβουλή; Τα είχα παρατήσει τα αγγλικά και προσπαθώ να τα Φρεσκάρω το συντομότερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δυστυχώς δεν είμαι ο κατάλληλος να βοηθήσω. Πρακτικά έκανα μηδέν προετοιμασία. Παλιά είχα βγάλει το lower το αγγλικό και δεν το συνέχισα. Αλλά από τότε χρησιμοποιούσα τα αγγλικά συνέχεια πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια που τα είχα καθημερινά στη δουλειά μου. Οπότε πραγματικά δεν διάβασα καθόλου. Τώρα εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις τεστακια. Πάνε στο φροντιστήριο που είχες πάει παλιά αν θες και ρώτα και εκεί. Όλα εξαρτώνται από το τι επίπεδο είσαι. Το advance στο TOEIC δεν νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το πιάσεις με λίγη προετοιμασία.
faber

Δημοσίευση από faber »

Teras έγραψε:
Δυστυχώς δεν είμαι ο κατάλληλος να βοηθήσω. Πρακτικά έκανα μηδέν προετοιμασία. Παλιά είχα βγάλει το lower το αγγλικό και δεν το συνέχισα. Αλλά από τότε χρησιμοποιούσα τα αγγλικά συνέχεια πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια που τα είχα καθημερινά στη δουλειά μου. Οπότε πραγματικά δεν διάβασα καθόλου. Τώρα εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις τεστακια. Πάνε στο φροντιστήριο που είχες πάει παλιά αν θες και ρώτα και εκεί. Όλα εξαρτώνται από το τι επίπεδο είσαι. Το advance στο TOEIC δεν νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το πιάσεις με λίγη προετοιμασία.

κατσε ρε αδελφε, επιασες 990 βαθμολογια; Εσυ εισαι επιπεδο προφισενσι νομιζω (και για να μην μας κοψει τα μυνηματα ο γκρικ θα μπω εντος θεματος τωρα Εικόνα) ... Εγω, που λες, επιασα 550 βαθμο νομιζω ειμαι στο επιπεδο Β2 και αυτο παιρνει 100 μορια σωστα; Εσυ λογικα πας στα 200, σωστα;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες