Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για διπλώματα έχουμε απαντήσει ήδη μια φορά, δεν θα παίζουμε εδώ μέσα, για να απαντάμε είμαστε σίγουροι, όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει είναι δικό του πρόβλημα.

Τέτοια μηνύματα σβήνονται.

Άβαταρ μέλους
chriszan2
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από chriszan2 »

οκ το βρηκα 2580 θεση 354. δεν εχω καμια ελπιδα ειμαι στην θεση 1200 και κατι ουτε απ εξω δλδ δεν περναω Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από D.Y.K »

chriszan2 έγραψε:οκ το βρηκα 2580 θεση 354. Δεν εχω καμια ελπιδα ειμαι στην θεση 1200 και κατι ουτε απ εξω δλδ δεν περναω Εικόνα

Ε και; Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και τον ρεαλισμό που το διακατέχει αλλά μην απογοητεύεσαι. Εσύ κάνε τα χαρτιά σου και δεν χάνεις τίποτα. Ποτέ δεν ξέρεις Εικόνα

Άβαταρ μέλους
chriszan2
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από chriszan2 »

καποιες φορες καποια λογια μπορουν να αλλαξουν την διαθεση και την αρνητικη σκεψη ευχαριστω DYK.sorry greek που βγαινω εκτος θεματος απλα καποιοι απο εμας το εχουμε αναγκη
Άβαταρ μέλους
Vanderson
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vanderson »

Καλησπέρα και από εμένα, έχω 2550 μόρια για την Α΄κατηγορία, πολύ δύσκολα εκτός και αν πάρει πολούς επιλαχόντες πιστεύω, ας ελπίσουμε να μπουν άτομα τα οποία "γουστάρουν" την δουλειά και δεν ψάχνονται απλώς για αποκατάσταση

ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ
panos89

Δημοσίευση από panos89 »

Αμα ξερει καποιος να μου απαντησει: Εγω ειμαι 24 και σπουδαζω ακομα! Εχω 2 αδελφες μια 28 και η αλλη 30 θεωρουμε τριτεκνος;η 30 σπουδαζει και αυτη ασσοεε για δυτερο πτυχιο. Παιρνω τα μορια της τριτεκνιας αμα ξερει καποιος να απαντησει.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μια σελίδα πίσω έχει ειπωθεί κάτι παρόμοιο.
Άβαταρ μέλους
antonioknight
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από antonioknight »

Οχι φιλε δεν τα παιρνεις.
Ταξίαρχος Θεοχάρης

Δημοσίευση από Ταξίαρχος Θεοχάρης »

Καλησπέρα σε όλους τους υποψήφιους μελλοντικούς συναδέλφους... Ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση...2.770 για Β΄κατηγορία είναι καλά τουλάχιστον να εισαχθεί κάποιος από τους τελευταίους... Στην προκήρυξη του 2010 που πήρανε 500 άτομα στην Β΄αυτός που είχε 2.770 ήταν στην 96η θέση. Οριακά δηλαδή. Αλλά από τότε έχουν περάσει 4 χρόνια και έχει αυξηθεί η ανεργία κατακόρυφα στους νέους έχει φτάσει 60% ταβάνι δηλαδή οπότε θεωρώ ότι δεν θα έχω ελπίδες. Μόνο αν βγάλω το advance TOIEC που είναι σχετικά εύκολο και το παίρνεις γρήγορα θα ανέβω 200 μόρια αλλά και πάλι δεν ξέρω πόσο κοστίζει εάν είναι ακριβό. Διαφορετικά αν δεν περάσω έχω αποφασίσει τον Σεπτέμβριο να πάω ΕΠΑ. Λ 1 χρόνο να πάω απολυτήριο και να πάω στην Α΄κατηγορία γιατί η Β΄είναι θάνατος. Τι να πω δεν απελπίζομαι Αν δεν περάσω και πιστεύω μέχρι να φτάσω στο όριο ηλικίας που είναι τα 28 έτη να έχω εισαχθεί. Μην απελπίζεστε... Θέλει υπομονή επιμονή και πίστη... Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει για την Β΄και αν είναι καλά τα 2.770 με δεδομένο τις χιλιάδες αιτήσεις που θα γίνουν. Αλλά δεν πιστεύω να ανέβουν και πάρα πολύ γιατί οι μεγάλοι βαθμοί φύγανε στην προκήρυξη του 2011... Ελπίζω και εύχομαι να βγουν και άλλες προκηρύξεις ταυτόχρονα για να μοιραστούν κατάλληλα τα άτομα...
blackathi
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από blackathi »

Καλησπέρα και από μένα.

Ελπίζω να μην με αποπάρετε γιατί είμαι κοπέλα, αλλά το να περάσω Ειδική Φρουρός είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μου. Δεν δήλωσα την σχολή της Αστυνομίας όταν έπρεπε και τελείωσα μια άκυρη σχολή.
Συγκεντρώνω 2510 μόρια στην Α κατηγορία. Για κοπέλα είναι αρκετά; Τα μόρια ισχύουν το ίδιο για όλα τα φύλα ή πάνε ανάλογα, δηλαδή άλλοι πίνακες για κοπέλες και άλλοι για άντρες;

Σας ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από expedition »

blackathi έγραψε:Καλησπέρα και από μένα.

Ελπίζω να μην με αποπάρετε γιατί είμαι κοπέλα, αλλά το να περάσω Ειδική Φρουρός είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μου. Δεν δήλωσα την σχολή της Αστυνομίας όταν έπρεπε και τελείωσα μια άκυρη σχολή.
Συγκεντρώνω 2510 μόρια στην Α κατηγορία. Για κοπέλα είναι αρκετά; Τα μόρια ισχύουν το ίδιο για όλα τα φύλα ή πάνε ανάλογα, δηλαδή άλλοι πίνακες για κοπέλες και άλλοι για άντρες;

Σας ευχαριστώ πολύ
Δεν υπάρχει ποσόστωση. Οι ίδιοι πίνακες είναι.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από D.Y.K »

blackathi έγραψε:
Συγκεντρώνω 2510 μόρια στην Α κατηγορία. Για κοπέλα είναι αρκετά; Σας ευχαριστώ πολύ

Είσαι στο μεταίχμιο πιστεύω με μία αρνητική απόκλιση (χωρίς να θέλω να σε αποπάρω).

Καλή επιτυχία να έχεις Εικόνα

Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Teras »

Ταξίαρχος Θεοχάρης έγραψε:Καλησπέρα σε όλους τους υποψήφιους μελλοντικούς συναδέλφους... Ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση...2.770 για Β΄κατηγορία είναι καλά τουλάχιστον να εισαχθεί κάποιος από τους τελευταίους... Στην προκήρυξη του 2010 που πήρανε 500 άτομα στην Β΄αυτός που είχε 2.770 ήταν στην 96η θέση. Οριακά δηλαδή. Αλλά από τότε έχουν περάσει 4 χρόνια και έχει αυξηθεί η ανεργία κατακόρυφα στους νέους έχει φτάσει 60% ταβάνι δηλαδή οπότε θεωρώ ότι δεν θα έχω ελπίδες. Μόνο αν βγάλω το advance TOIEC που είναι σχετικά εύκολο και το παίρνεις γρήγορα θα ανέβω 200 μόρια αλλά και πάλι δεν ξέρω πόσο κοστίζει εάν είναι ακριβό. Διαφορετικά αν δεν περάσω έχω αποφασίσει τον Σεπτέμβριο να πάω ΕΠΑ. Λ 1 χρόνο να πάω απολυτήριο και να πάω στην Α΄κατηγορία γιατί η Β΄είναι θάνατος. Τι να πω δεν απελπίζομαι Αν δεν περάσω και πιστεύω μέχρι να φτάσω στο όριο ηλικίας που είναι τα 28 έτη να έχω εισαχθεί. Μην απελπίζεστε... Θέλει υπομονή επιμονή και πίστη... Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει για την Β΄και αν είναι καλά τα 2.770 με δεδομένο τις χιλιάδες αιτήσεις που θα γίνουν. Αλλά δεν πιστεύω να ανέβουν και πάρα πολύ γιατί οι μεγάλοι βαθμοί φύγανε στην προκήρυξη του 2011... Ελπίζω και εύχομαι να βγουν και άλλες προκηρύξεις ταυτόχρονα για να μοιραστούν κατάλληλα τα άτομα...

Δεν ξέρω πόσα μόρια είναι καλά για Β και να πω την αλήθεια δεν θέλω να κάνω υποθέσεις. Πάντως για το TOEIC που ανέφερες θα πάω να το δώσω στις 20 του μηνός στη θεσς. Κοστίζει 150 ευρο και πιστεύω αξίζει να το προσπαθήσει κάποιος.

Για πληροφορίες πάνε εδώ.http://www.hau.gr/?i=examinations.el.toeic
Σταματης

Δημοσίευση από Σταματης »

Παιδια μια ερωτησουλα. Εγω που εχω και 1 παιδι 3 ετων και ειμαι παντρεμενος, ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια, εχω διπλωμα μιχανης και ημουν δοκιμος ποσα μορια παιρνω απο αυτο το θεμα. Εχω καμια πιθανοτητα να μπω η αστο για αυριο. Σας παρακαλω αν καποιος ξερει να μου απαντησει
g.i.a.n.n.i.s
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από g.i.a.n.n.i.s »

Βαθμο απολυτηριου και απο που ειναι?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες