θεωρειταιι μοτοσυκλετα αρα 300 μορια... με καθε επιφυλαξη στο λεωmhtsos 7 έγραψε:φιλε μανωλη των 125 κυβικων ποσα δινει;
Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
Πως μπορουμε να το μαθουμε αυτο; Κανεις δεν ξερει; Μοτοποδιλατο μηπως θεωρηται των 50 κυβικων;
- iliass.tzs
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
φιλε μου εγω δεν το εχω βγαλει... Ενας φιλος το εβγαλε στην αθηνα... Αλλα τωρα ειναι δυσκολο για οι ειδηκοτητες βγαινουν απο το υπουργειο παιδειας... Θελει ψαξιμο. Τωρα νομιζω γινεται μονο αθηνα+θεσσαλονικη... Φετος θελω να την ΑρχισωMANΩΛΗΣ έγραψε:δν το προσεξα :p... Σε ποια πολη το εβγαλες;iliass.tzs έγραψε:μα για αυτο εγραψα διεκ... Δημοσιο δηλαδη
νομιζω μεχρι τοσο ειναι το μοτοποδηλατο δν ειμαι σιγουρος αν ξερει καποιος ας πει για σιγουριαmhtsos 7 έγραψε:Πως μπορουμε να το μαθουμε αυτο; Κανεις δεν ξερει; Μοτοποδιλατο μηπως θεωρηται των 50 κυβικων;
Εγω ειχα βγαλει σε σχολη οδηγων το 125 ειναι το πρωτο απο τα δυο. Σημερα πηρα τηλ και μου ειπαν οτι πιανεται μοτοσυκλετα. Οχι μοτοποδηλατο. Καλα κανεις δεν ξερει, η νομιζεται οτι θα σας φανε την θεση και δεν λετε;
γτ ρε φιλε εισαι επιθετικος; Αν πιανεται ως μοτοσυκλετα εχεις 300 μοριαmhtsos 7 έγραψε:Εγω ειχα βγαλει σε σχολη οδηγων το 125 ειναι το πρωτο απο τα δυο. Σημερα πηρα τηλ και μου ειπαν οτι πιανεται μοτοσυκλετα. Οχι μοτοποδηλατο. Καλα κανεις δεν ξερει, η νομιζεται οτι θα σας φανε την θεση και δεν λετε;
- iliass.tzs
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
για δες και αυτο νομιζω πως γινετε... Ασε που εχω παρει 100 τηλεφωνα σε ολα τα διεκ.http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/10222-13-10-07-dt-idikot-iek-sek-ilektron.htmlMANΩΛΗΣ έγραψε:αθηνα; Εισαι σιγουρος; Απο οσο εχω ψαξει μονο ιδιωτικα ιεκ εχουν τετοια ειδικοτητα πραγμα που δν σε συμφερει γτ η προκυρηξη δν το αναγνωριζειiliass.tzs έγραψε:φιλε μου εγω δεν το εχω βγαλει... Ενας φιλος το εβγαλε στην αθηνα... Αλλα τωρα ειναι δυσκολο για οι ειδηκοτητες βγαινουν απο το υπουργειο παιδειας... Θελει ψαξιμο. Τωρα νομιζω γινεται μονο αθηνα+θεσσαλονικη... Φετος θελω να την ΑρχισωMANΩΛΗΣ έγραψε:δν το προσεξα :p... Σε ποια πολη το εβγαλες;iliass.tzs έγραψε:μα για αυτο εγραψα διεκ... Δημοσιο δηλαδη
Γιατι ρωταω κατι για επιβεβαιωση και ξαφνικα κανεις δεν ξερεις...
νομιζω πως εχω απαντησει στο ερωτημα σουmhtsos 7 έγραψε:Γιατι ρωταω κατι για επιβεβαιωση και ξαφνικα κανεις δεν ξερεις...
Με καθε επιφυλαξη. Τεσπα ευχαριστω
mhtsos 7 έγραψε:Γιατι ρωταω κατι για επιβεβαιωση και ξαφνικα κανεις δεν ξερεις...
Ρε φίλε σου απάντησα εγώ με προσωπικό μήνυμα. Σου είπα τι να κάνεις για να εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ κ ΜΟΝΟΣ σου.
Θελω και μπορώ !
ακρη εβγαλες με το τηλεφωνο που εκανες; Εγω σ ολα μπηκα τωρα αναφερουν οτι ειναι ισαξιο με αυτο του δημοσιου ιεκ...iliass.tzs έγραψε:για δες και αυτο νομιζω πως γινετε... Ασε που εχω παρει 100 τηλεφωνα σε ολα τα διεκ.http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/10222-13-10-07-dt-idikot-iek-sek-ilektron.htmlMANΩΛΗΣ έγραψε:αθηνα; Εισαι σιγουρος; Απο οσο εχω ψαξει μονο ιδιωτικα ιεκ εχουν τετοια ειδικοτητα πραγμα που δν σε συμφερει γτ η προκυρηξη δν το αναγνωριζειiliass.tzs έγραψε:φιλε μου εγω δεν το εχω βγαλει... Ενας φιλος το εβγαλε στην αθηνα... Αλλα τωρα ειναι δυσκολο για οι ειδηκοτητες βγαινουν απο το υπουργειο παιδειας... Θελει ψαξιμο. Τωρα νομιζω γινεται μονο αθηνα+θεσσαλονικη... Φετος θελω να την ΑρχισωMANΩΛΗΣ έγραψε:δν το προσεξα :p... Σε ποια πολη το εβγαλες;iliass.tzs έγραψε:μα για αυτο εγραψα διεκ... Δημοσιο δηλαδη
Το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου α πρεπει Να ειναι προσφατο?
- iliass.tzs
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
η προκυρηξη του 2011 γραφει η κατοχη πτυχιου δημοσιου ιεκ... Μακαρι να μετρουσαν και τα ιδιωτικα εινια νομιζω πιο λιγο καιροMANΩΛΗΣ έγραψε:'Aκρη εβγαλες με το τηλεφωνο που εκανες; Εγω σ ολα μπηκα τωρα αναφερουν οτι ειναι ισαξιο με αυτο του δημοσιου ιεκ...
akis1988 έγραψε:Το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου α πρεπει Να ειναι προσφατο;
6μήνες έχει ισχύ.
Θελω και μπορώ !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες