Όχι δε δίνει μόρια.ΙΩΑΝΝΑ Κ έγραψε:Παιδια γνωριζεται αν το χαρτι που περνουν τωρα οι security με εξετασεις αν δινει μορια;
Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
κανεις μας δεν μπορει να ξερει τις βασεις. Ολλοι υποθεσεις κανουμε, το μονο σιγουρο ειναι πως εχεις αξιολογο βαθμο μοριων. Ελπιζω να μπορεσουμε να περασουμε ολλοι μας. Καλο κουραγιο σε ολουσΑΧΙΛΛΕΑΣ έγραψε:Ναι 2550 εννοω. Δηλαδη υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι μεσα χωρις να ειμαι στους επιλαχων; Κ σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου κ σου ευχομαι καλη τυχη κ σε ολα τα παιδια εδω μεσα ευχαριστω.
Μην ρωτάτε περί μορίων, βάσεων, εκτιμήσεων κλπ κλπ. Το μόνο που βγαίνει είναι να αγχώνονται οι ήδη αγχωμένοι υποψήφιοι. Είτε έχετε 1500 μόρια, είτε 4000 όλα είναι σχετικά, όλα είναι ρευστά και όλα παίζονται. Δεν υπάρχει βάση ούτε και standards. Σε περίπτωση που βγει η προκήρυξη να κάνετε ΟΛΟΙ σας τα χαρτιά σας και ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να είσαι ο 500ος επιλαχών και να γίνει πράματα και θάματα και να περάσεις. Κλάιν μάγκες.
Καλησπέρα παίδες. Έχω μία ερώτηση. Θα πάω να βγάλω δίπλωμα γ κατηγορίας σε περίπτωση που περάσω τις εξετάσεις και δεν έχει έρθει το επίσημο χαρτί μπορώ να δώσω βεβαίωση ότι είμαι κάτοχος του διπλώματος εν καιρό προκύρηξης?
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Έχει συζητηθεί και παλαιότερα ψάξε το αλλά νομίζω ότι πριν λήξει η προθεσμία κατάθεσης των εγγράφων θα πρέπει να έχει προσκομίσει το δίπλωμα.djtzou έγραψε:Καλησπέρα παίδες. Έχω μία ερώτηση. Θα πάω να βγάλω δίπλωμα γ κατηγορίας σε περίπτωση που περάσω τις εξετάσεις και δεν έχει έρθει το επίσημο χαρτί μπορώ να δώσω βεβαίωση ότι είμαι κάτοχος του διπλώματος εν καιρό προκύρηξης;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
djtzou έγραψε:Καλησπέρα παίδες. Έχω μία ερώτηση. Θα πάω να βγάλω δίπλωμα γ κατηγορίας σε περίπτωση που περάσω τις εξετάσεις και δεν έχει έρθει το επίσημο χαρτί μπορώ να δώσω βεβαίωση ότι είμαι κάτοχος του διπλώματος εν καιρό προκύρηξης;
Στην προκήρυξη αναφέρει το χρονικό όριο που πρέπει να καταθέσεις το δίπλωμα για να πάρεις τα μόρια.
Παιδια καλησπερα... εχω βαθμο απολυτηριου 10,7 απο γενικο λυκειο... δοκιμος πεζικου... β κατηγορια οδηγησης και βγαλω τωρα για μοτοσυκλετα... μεχρι στιγμης εχω 1970 μορια... ξερω ειναι λιγα... ειμαι μολις 21 ετων... ποια ειναι η γνωμη σας... και αν μπορειτε να μ δωσετε καποιες συμβουλες για να αυξησω τα μορια για να εχω ελπιδες γτ το θελω παρα πολυ να μπω. ειναι ονειρο ζωης οπως πολλα στην ηλικια μ... σας ευχαριστω
και εγω πανω κατω τα ιδια μορια με εσενα ειχα λογο μικρου απολυτηριου και εγω και πηγα ξανα λυκειο για να τα ανεβασω. Σε επαλ πηγα. Εννοειτε φυσικα πως ειχα βγαλει ολα τα διπλωματα και αγγλικα. Καλο θα ηταν να το προσπαθησεις και εσυ να πας ξαναΜΑΝΩΛΗΣ έγραψε:Παιδια καλησπερα... Εχω βαθμο απολυτηριου 10,7 απο γενικο λυκειο... Δοκιμος πεζικου... Β κατηγορια οδηγησης και βγαλω τωρα για μοτοσυκλετα... Μεχρι στιγμης εχω 1970 μορια... Ξερω ειναι λιγα... Ειμαι μολις 21 ετων... Ποια ειναι η γνωμη σας... Και αν μπορειτε να μ δωσετε καποιες συμβουλες για να αυξησω τα μορια για να εχω ελπιδες γτ το θελω παρα πολυ να μπω. Ειναι ονειρο ζωης οπως πολλα στην ηλικια μ... Σας ευχαριστω
Τα διπλωματα μοριοδοντουνται ολα; Οδηγησης εννοω
αμαξι 100, μηχανη 300 φοτηγο 100 Συνολο 500 μορια αν τα βγαλεις ολαMANΩΛΗΣ έγραψε:Τα διπλωματα μοριοδοντουνται ολα; Οδηγησης εννοω
Αναφερεσαι στο επαγγελματικο διπλωμα...
μαλιστα. Σε αυτο αναφερομαιMANΩΛΗΣ έγραψε:Αναφερεσαι στο επαγγελματικο διπλωμα...
Σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σ... καλη επιτυχια στην προσπαθεια σ
Ερώτηση ρε παιδια, Το Γ επαγγελματικο πιανει 100 η 200;200 ειναι μαζι με του ιχ; Ευχαριστω
100το αμαξι και 100 το Γ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες