Teras έγραψε:Καλησπέρα παιδιά να κάνω και γω μια ερώτηση αν ξέρετε.
Είμαι στην α) κατηγορία με 2670 μόρια. Σκέφτομαι να πάω να δώσω τώρα για advance στα αγγλικά για τα 100 έξτρα που δίνει. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε πόσο χρόνο παίρνει για να βγει και αν γίνεται όταν υποβάλω τα δικαιολογητικά (αν και εφόσον βγει η προκήρυξη) και δεν έχει έρθει ακόμα το δίπλωμα να δώσω μια βεβαίωση ότι το έχω πάρει αλλά δεν έχει έρθει ακόμα.
Δεν νομίζω να γίνεται αλλά είπα να ρωτήσω αν ξέρετε.
Ευχαριστώ.
αποψη μου να δωσεις απ ευθειας για προφ. Οχι advance χασιμο χρονου ειναι. Υπαρχουν πτυχια που τα παιρνεις σε μικρο χρονικο διαστημα. Δες για το κρατικο. Αν και δεν ξερω καθε ποτε δινουν. Ψαξ το λιγο
Το κρατικο πτυχιο ειναι εως και Γ1, δηλαδη advance (=200 μορια).Αμφιβαλλω αν εχει Γ2.
Αν ψαξεις ομως στην προκηρυξη εκει που λεει για τις γλωσσες και στο internet, υπαρχουν φορεις στους οποιους μπορεις να βγαλεις πτυχιο B2,C1,C2 πολυ γρηγορα, χωρις να περιμενεις ημερομηνιες εξετασεων 2 φορες τον χρονο (οπως ειναι οι εξετασεις στα Συνηθισμενα Πτυχια αγγλικων).
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Teras έγραψε: Και αν γίνεται όταν υποβάλω τα δικαιολογητικά (αν και εφόσον βγει η προκήρυξη) και δεν έχει έρθει ακόμα το δίπλωμα να δώσω μια βεβαίωση ότι το έχω πάρει αλλά δεν έχει έρθει ακόμα.
Ευχαριστώ.
Όχι δεν γίνεται, θέλει το δίπλωμα, οι βεβαίωσεις δεν δίνουν μόρια.
Ξέρω ότι δίνουν συχνά εξετάσεις. Ακόμα και το αγγλικό που έχω το lower του δίνεις 2 φορές το μήνα μια γραπτά και αν δε θες αυτό και ένα ακόμα με υπολογιστές. Δε θέλω να πάω για προφ. Γιατί αν και γνωρίζω πολύ καλά αγγλικά λόγω δουλειάς δεν είμαι σίγουρος ότι θα το πάρω.
Teras έγραψε:Καλησπέρα παιδιά να κάνω και γω μια ερώτηση αν ξέρετε.
Είμαι στην α) κατηγορία με 2670 μόρια. Σκέφτομαι να πάω να δώσω τώρα για advance στα αγγλικά για τα 100 έξτρα που δίνει. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε πόσο χρόνο παίρνει για να βγει και αν γίνεται όταν υποβάλω τα δικαιολογητικά (αν και εφόσον βγει η προκήρυξη) και δεν έχει έρθει ακόμα το δίπλωμα να δώσω μια βεβαίωση ότι το έχω πάρει αλλά δεν έχει έρθει ακόμα.
Ευχαριστώ.
απ' ο. Τι θυμαμαι σου δινουν +5 μερες προθεσμια να τα καταθεσεις απο την ημερομηνια ληξης της υποβολης της αιτησης. Μετα, τελος!
αν πχ οι αιτησεις αρχισουν 2/2/14 και ληγουν 22/2/14 εχεις προθεσμια να καταθεσεις πχ το διπλωμα οδηγησης (το οποιο δεν εχεις ακομα στα χερια σου) εως τις 27. Μετα παπαλα.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Teras έγραψε: Και αν γίνεται όταν υποβάλω τα δικαιολογητικά (αν και εφόσον βγει η προκήρυξη) και δεν έχει έρθει ακόμα το δίπλωμα να δώσω μια βεβαίωση ότι το έχω πάρει αλλά δεν έχει έρθει ακόμα.
Ευχαριστώ.
greek army μηπως εχεις ακουσει αν φετος θα αναγνωρισουν την τριτεκνια ανεξαρτητως ηλικιας (οπως γινεται με την πολυτεκνια) γτ κατι τετοιο μου ειπαν
Ευχαριστώ.
greek army μηπως εχεις ακουσει αν φετος θα αναγνωρισουν την τριτεκνια ανεξαρτητως ηλικιας (οπως γινεται με την πολυτεκνια) γτ κατι τετοιο μου ειπαν
Αλλαγές στην μοριοδότηση μέχρι σήμερα δεν έχουνε γίνει, τώρα ποιος και τι λέει, δικό του θέμα.
Ναι 2550 εννοω. Δηλαδη υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι μεσα χωρις να ειμαι στους επιλαχων; Κ σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου κ σου ευχομαι καλη τυχη κ σε ολα τα παιδια εδω μεσα ευχαριστω.