Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παιδια εχω 2460 μορια στη Α κατηγορια πως τα βλεπετε;
2630 στην Α. Απο οτι φαινεται πολυ οριακα. Καλη επιτυχια σε ολους.
Για την β κατηγορια τι βαση λετε παιδια?
Στην προηγουμενη προκ. Ο 100ος ειχε 2760 μορια. Προσωπικη μου αποψη οτι θα αγγιξει τα 2800 σε αυτη την προκ.
μακαρι να ειναι μονο τοσο... Για να ειμαι και μεσα.310LELE έγραψε:Στην προηγουμενη προκ. Ο 100ος ειχε 2760 μορια. Προσωπικη μου αποψη οτι θα αγγιξει τα 2800 σε αυτη την προκ.
Μάγκες να κάνω μια ερώτηση. Διαβάζω στην φόρμα που λέει για τα μορία σχετικά με τους πολύτεκνους και τρίτεκνους. Εγώ που είμαι πολύτεκνος αλλά τα αδέλφια μου όλα είναι πάνω απο 30 τα πάιρνω κανονικά τα μόρια η είναι όπως στους τρίτεκνους που αν τα αδέλφια ξεπερνάνε τα 23 δεν παίρνεις μόρια?
Εγω εχω 2450 οπως εχω πει αλλα να δουμε ποσα μορια θα φθασει στο τελος, οταν θα κοπουν απο υγειονομικα κλπ και μην ξεχνατε ερχοντε και οι προκηρυξεις του λιμενικου που θα βγουνε.
Παιδια η βαση αναμενεται να ειναι πολυ υψηλη στην α κατηγορια σιγουρα πανω απο 2750 με 2800... Αμα βαλεις οτι εχει να παρει 3 χρονια και βαλεις ποσες σειρες δοκιμων απο ειδικες δυναμεις ποσοι ειναι απο ειδικες δυναμεις δοκιμους πεζικου τους τσολιαδες δυσκολα τα πραγματα μαγκες...
Ειναι ομως και το λιμενικο στην μεση φιλε. Με προκηρυξεις που θα παρουν μεγαλα απολυτηρια. Επισης δεν εχουν ολοι το υψος και καποια βασικα πραγματα.
- antonioknight
- Λοχίας
- Posts in topic: 10
Οχι μαγκες δεν θα ειναι τοσο ψηλα η βασει απλα θα υπαρχει μεγαλη ισοβαθμια πολυ μεγαλη ομως
Άν πάει 2700 στην Α στη Β πόσο θα πάει 3500+; Η θα πρέπει εκτός απο ΔΕΑ ΕΔ να έχεις υπηρετήσει και ως αστροναύτης;
Ας ηρεμήσουμε λίγο παιδιά.

Συμφωνω 310λελε. Μην λεμε οτι θελουμε εδω μεσα. Αν δεν εχετε εμπηρια απο προκηρυξεις ρωτηστε φρουρους να σας πουν...
εμενα η γνωμη μου ειναι πως η βαση θα ειναι καπου στα 2600 στην Α και 2780 -2800 στη Β310LELE έγραψε:Άν πάει 2700 στην Α στη Β πόσο θα πάει 3500+; Η θα πρέπει εκτός απο ΔΕΑ ΕΔ να έχεις υπηρετήσει και ως αστροναύτης;Ας ηρεμήσουμε λίγο παιδιά.
δεν ισχυει τπτ παιδια οτι και να λεμε ενας γνωστος μου περασε με 1980 στιν Α. ετσι εγινε κ με εμενα στο λιμενικο μ ελεγαν οτι τα. μορια μου δεν ειναι πολλα αλλα με καλεσαν. τπτ δεν ισχυει οτι και να λεμε θα διξει οτι βγει η προκηρυξη
με τοσα μορια που λες ποτε περασε; Το 2009 μονο θα μποσουσε.chriszan2 έγραψε:δεν ισχυει τπτ παιδια οτι και να λεμε ενας γνωστος μου περασε με 1980 στιν Α. Ετσι εγινε κ με εμενα στο λιμενικο μ ελεγαν οτι τα. Μορια μου δεν ειναι πολλα αλλα με καλεσαν. Τπτ δεν ισχυει οτι και να λεμε θα διξει οτι βγει η προκηρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 1 επισκέπτης